Add Link
Image default
Alarmsysteem

Ajax beveiligingssysteem

Ajax beveiligingssysteem

Ajax Systems is een Oekraïens bedrijf dat bekent staat om het maken van beveiliging systemen voor consumenten van hoge kwailiteit. Het bedrijf is opgericht in 2011 en levert producten  die bekend staan om het gebruiksgemak. De onderdelen van het Ajax beveiligingssysteem zijn draadloos en daardoor op iedere plek in huis te plaatsen. Het niveau 2 EN 50131-keurmerk zorgt ervoor dat de systemen voldoen aan de Europese standaarden.

Hoge kwaliteit

De alarmsystemen van Ajax zijn van hoge kwaliteit. Niet alleen de bouwkwaliteit, maar ook de de functionaliteiten van deze devices zijn goed te noemen. Hierdoor zijn deze systemen wel een stukje prijziger dan de meeste doe-het-zelf kits, maar die hogere prijs is goed te verklaren.

Starterskit inclusief hub 2

De starterskit van Ajax met de Hub 2 is de perfecte basis voor iedere woning. De Hub 2 is een geavanceerd device die alle andere componenten bestuurd en de geregistreerde meldingen doorgeeft. De hub heeft een capaciteit van maximaal 50 gebruikers en 100 apparaten. Naast een bedrade netwerkaansluiting beschikt de hub ook over twee simkaarten zodat bij een internetstoring alsnog gecommuniceerd kan worden. De starterskit  bestata verder uit een bewegingsmelder en deurprotectie door een magneetcontact.

Uitbreidingen op de starterskit

De Starterskit is ook nog uit te breiden met enkele handige componenten. Zo zijn er een buiten- en binnensirenes om inbrekers af te schrikken. Ook kun je de starterskit uitbreiden met een rookmelder en er is zelfs een waterlekkagemelder beschikbaar die eventuele lekkages of overstromingen kan doorgeven.

Geen extra kosten

Doordat het alarmsysteem van Ajax volledig in eigen beheer is, zijn er geen extra maandelijkse kosten . Ook is er geen abonnement nodig voor het gebruik van de gratis Ajax App. Als je er voor kiest om de meldingen van het systeem naar een alarmcentrale te laten gaan, komen er logischerwijs wel kosten voor het gebruik van de alarmcentrale bij.

https://www.alarm-engineers.nl/alarminstallatie-purmerend/