Add Link
Image default
Aanbiedingen

Trendy geboortekaartjes voor je zoon of dochter

Hoera, je bent zwanger! Er groeit een wondertje in jouw buik. Als dat wondertje eenmaal geboren is, wil je dat natuurlijk van de daken schreeuwen en het iedereen zo snel mogelijk laten weten. Een typisch Nederlandse traditie, dit doe je natuurljik met een geboortekaartje! Uiteraard laat je dit ook via l je social media weten maar een kaartje sturen blijft toch heel speciaal. Misschien zit er wel een geboortekaartje in onze nieuwe collectie die helemaal bij jullie en de kleine past. Meer weten over onze nieuwe collectie goedkope geboortekaarten? Dan zou ik zeker verder lezen.

Welcome to the jungle
Kaartjes met een jungle of botanische stijl zijn helemaal hot en trendy op dit moment, zeker voor de komst van een jongetje. Best logisch ook, want je kan binnen die stijl nog heel veel kanten op. Zo hebben we in nieuwe collectie een hoop stoere, wilde dieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan giraffes, luiaards en koala’s. Liever geen dieren op je geboortekaartjes dochter? Geen probleem, kies dan voor een kaart met tropische bladeren en waterverf. Voeg een opvallend lettertype toe en je kaartje is compleet. Ook hebben we aan liefhebbers van dierenprints gedacht. We hebben namelijk kaartjes met panter- en zebraprint toegevoegd aan onze nieuwe collectie.

Minimalistisch: Less is more
Minimalistische geboortekaartjes zijn al een tijdje erg populair. Ideaal voor als je van niet al te veel poespas houdt. Vaak is alleen de naam en een enkele illustratie voorop al genoeg. Denk aan illustraties van een regenboog, een ooievaar of een silhouette. Liever toch iets meer dan dat? We hebben namelijk ook een hoop kaartjes met een waterverf achtergrond. Daar kun je eeuwig mee experimenteren. Kies bijvoorbeeld voor een groots en speels lettertype of juist super strak. Er zijn tientallen combinaties mogelijk. 

Geboortekaartjes met smart colors
Tegenwoordig hoef je echt niet meer uit alleen babyblauw of babyroze te kiezen. De mogelijkheden in kleur zijn eindeloos. Zo zijn roestrood nu erg hip voor de geboorte van een meisje. Nachtblauw is de kleur van dit moment voor geboortekaartjes zoon.  Ook merken we dat voor meisjes paars en oranje het erg goed doen, en voor jongens donkergroen en okergeel.
Daarnaast valt ons ook op dat mensen de kleur van het kaartje aanpassen aan het seizoen waarin ze uitgerekend zijn. Zo zie je in het najaar nu veel okergeel, roestrood en andere herfstkleuren. Dit geeft een extra persoonlijke touch aan het kaartje en zeker een leuk idee om in overweging te nemen bij je eigen ontwerp. 

Dus mocht je nog geen geboortekaartjes hebben uitgekozen voor jouw kindje? Neem dan een kijkje bij Goedkopegeboortekaarten.nl, betaalbare babykaarten en heel veel moderne trendy designs. Bestel vooraf een gratis drukproef van jouw favoriete kaartje.

https://koningkaart.nl/