Add Link
Image default
Aanbiedingen

Een handige tip voor het verhuizen

Heeft u uw huis verkocht en gaat u binnenkort dus verhuizen naar uw nieuwe stekkie? Dan moet u natuurlijk veel spullen verplaatsen. Met een gewone auto komt u hier niet zo ver mee. Daarom is een vrachtwagen perfect voor zulke klussen. Deze hebben namelijk erg veel ruimte waardoor je veel spullen in één keer mee kan nemen. Bovendien passen hier ook nog de grote meubels in! Maar hoe komt u nu zo snel aan een vrachtwagen, want deze zijn erg prijzig. Daarom kunt u tegenwoordig ook een vrachtwagen huren! Wel moet u rekening houden met dat u in het bezit bent van een C-rijbewijs of een Code 95. Is dit het geval? Dan is een vrachtwagen de perfecte oplossing voor u! Een goede partij waar u uw vrachtwagen kunt huren is Bultman! Benieuwd naar de mogelijkheden? U lees het in deze blog!

Genoeg keuze bij Bultman

Een voordeel van Bultman is dat je keuzen hebt tussen diverse vrachtwagens. Hierdoor is er altijd wel eentje die geschikt is voor uw verhuizing. De diversiteit zit hem in de formaten van de vrachtwagens. Wanneer u een kijkje neemt op de website van Bultman, ziet u dat de vrachtwagens staan afgebeeld. Bovendien kunt u ook de specificaties vinden op de website. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken. Nog een voordeel van Bultman is dat u de eerste 100 kilometers vrij krijgt. Daarna betaalt u €0,22 per kilometer. Zo bespaart u hele hoge kosten en krijgt u toch uw klus eenvoudig klaar!

Een vrachtwagen online huren

Het bestelproces gaat tegenwoordig erg gemakkelijk online. U kunt uit de diverse vrachtwagens kiezen waarna u aangeeft dat u deze wilt huren voor uw klus. De volgende stap is het ophalen van uw vrachtwagen. Bultman heeft een aantal vestigingen in Nederland staan. Deze vestigingen staan in Apeldoorn, Deventer en in Harderwijk. Op deze manier is er altijd wel een vestiging die dicht in de buurt van uw locatie staat! Is er nog iets onduidelijk voor u? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Bultman, zij staan u graag te woord!

 

https://www.bultman.nl/

Gerelateerde artikelen

Moet je een lounge voor je tuin kopen?

Zo vindt jij in Utrecht een administratiekantoor

Dit is alles wat je moet weten over een transportketting