Add Link
Image default
Aanbiedingen

DYNAJET

DYNAJET

DYNAJET ontwikkelt hogedrukreinigers voor professionals. Over de hele wereld vertrouwen professionals in alle branches op de uiterst efficiënte hogedrukreinigers en accessoires van DYNAJET. De hogedrukreinigers staan bekend om de universele toepassingsmogelijkheden, zeer economisch en efficiënt, absoluut betrouwbaar en compromisloos in hun kwaliteit.

 

Kwaliteit

Het bedrijf is opgericht in 2001. De machines zijn zeer gebruiksvriendelijk en vandaalbestendig. Met de hogedrukreinigers van DYNAJET word er kwaliteit in huis gehaald en is zeer betrouwbaar voor de gebruiker. Dit schoonmaakproduct is eenvoudig in gebruik en is inzetbaar voor diverse reinigingstoepassingen zoals het verwijderen van graffiti, het verwijderen van kauwgom, verwijderen van onkruid, het reinigen van gevels, reinigen van bekisting en nog veel meer.

 

Koudwaterreiniging

Hogedrukreinigers met koud water kunnen eenvoudig reinigen. Doordat de druk continu hoog is, worden op zowel grote oppervlakken, als lastig bereikbare plekken vastzittend vuil verwijderd. IN een korte tijd zorgt de hoge druk in combinatie met het juiste reinigingsmiddel, voor een zeer effectieve schoonmaak oplossing. 

 

Warmwaterreiniging

Warmwaterreiniging heeft hetzelfde voordeel als een koud water hogedruk reiniging. De reiniging met warm water is nog krachtiger doordat het water is verwarmd. Twee krachtige oliebranders wekken de nodige warmte op. Deze gebruiken de overtollige warmte van de motor om het olieverbruik te minimaliseren. Snel reagerende watertemperatuursensoren creëren een zeer gelijkmatig temperatuurprofiel tot 95°C. De beproefde technologie van de branders en de onderhoudsvriendelijke elektroden en opzetstukken zijn zeer efficiënt en duurzaam.

 

Onafhankelijke schoonmaak groothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke schoonmaak groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel schoonmaakartikelen is dit een greep uit het assortiment van DYNAJET producten bij FTG: koudwater hogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers, hogedruktrailers, diverse toebehoren en onderdelen.

Gerelateerde artikelen

Zo haal je je auto theorie-examen in Amsterdam

Er zijn diverse soorten Sim Only Kaarten, Maar Welk Type Kun Je Het Beste Gebruiken In 2020?

Een hoogwerker huren is de beste optie voor iedere klusser