Add Link
Image default
Aanbiedingen

De beste vliegenlampen voor horeca en keukens

Wanneer je een vliegenlamp nodig hebt voor in de horeca dan is natuurlijk niet dezelfde soort lamp als die je zou gebruiken voor vliegenbestrijding in huis. Voor jouw horecabedrijf moet je een vliegenlamp kopen die zowel krachtig is als onopvallend zodat klanten er geen last van zullen hebben. Om je alvast wat ideeën te geven hebben wij een lijstje opgesteld van de beste vliegenlampen voor horeca en keukens.

De Cyclone Pro

De Cyclone Pro is de ideale vliegenlamp voor in de horeca of in keukens, als eerste voldoet deze vliegenlamp aan de HACCP-norm en kan hij dus zonder problemen in keukens of de horeca gebruikt worden. Hygiëne staat natuurlijk op nummer één in alle keukens, en de Cyclone Pro streeft ook naar optimale hygiëne.

Hier bovenop komt nog dat hij behalve blauw uv-licht ook gebruik maakt van warmte en CO2-uitstoot om vliegen te lokken. Wanneer de vliegen dan te dicht bij de vliegenlamp in de buurt komen zullen ze door de ventilator direct naar binnen gezogen worden. Door dit principe werkt de Cyclone Pro enorm effectief, en zijn alle vliegen verdwenen voordat je het weet.

Ook hoef je de Cyclone Pro niet veel te onderhouden, je hoeft hem maar eens per maand te legen en af en toe schoon te maken met een nat doekje. Dit is handig in de horeca of in een keuken, hier heb je vaak te druk om je te bekommeren om een vliegenlamp.

Vliegenvanger Aura

De vliegenvanger Aura is uitermate geschikt voor in de horeca aangezien hij eruitziet als een designlamp en dus mooi in het interieur zal passen. Ook deze lamp voldoet aan de HACCP-norm en is hiermee geschikt voor in keukens of horeca.

Hier komt nog bij de deze vliegenvanger blauw uv-licht en een lokstof gebruikt om de vliegen te lokken, zodra ze de lamp invliegen zitten ze op een kleefplaat waar ze vastzitten. Een erg effectieve manier dus om van vliegen af te komen. De Aura is te koop op www.antivliegenshop.nl

Vliegenvanger Aura stijlvol en elegant

Vliegenvanger FLYTRAP FT40 Commercial wit

Deze lamp heeft misschien geen geweldig design maar hij voldoet wel aan de HACCP-norm en hij is uitermate effectief. Hij heeft 2 krachtige 20watt UV-lampen en hij is aan alle kanten open zodat de muggen snel op de kleefplaat terecht komen waar ze dan niet meer vanaf komen. Professionaliteit is het motto van deze vliegenvanger, hiermee kom je op een effectieve en toch hygiënische manier van al je vliegen af.

Deze vliegenlampen zijn wel wat anders dan de vliegenbestrijding in huis, ze zijn in ieder geval een stuk professioneler. Wanneer je een van deze vliegenlampen in jouw horecabedrijf of keuken hangt ben je ervan verzekerd dat je geen last meer van vliegen zult hebben. Ik raad je dus ook sterk aan om de investering te maken, klanten zullen het ook zeer op prijs stellen wanneer er geen vliegen in het restaurant, hotel of café aanwezig zijn. Op die manier zal je omzet stijgen en haal je de investering er weer dubbel en dwars uit.