Add Link
Image default
Webdesign

Voordelen van een mobiele Magento webshop

De toekomst van mobile commerce

In 2017 stond in het teken van mcommerce, de groei van Google shopping en de steeds meer groeiende vraag naar een omnichannel van verkoopkanalen. Deze ontwikkelingen zullen ook in 2018 weer leidend zijn en juist sterker groeien. Met welke mogelijkheden kun jij met je bedrijf hierop in te haken?

E-commerce groeit door. Versterk het met een eigen mobiele app

Online shoppen is gewoon geworden. We doen het steeds meer en jaar op jaar verbreken we weer omzetten. De webshop is inmiddels zo ingeburgerd dat we eerder raar opkijken als we het product NIET meer online kunnen aanschaffen, maar enkel nog in de winkel. Maar hoe kun je dit proces nog meer vergemakkelijken, zodat je klanten met slechts 1 druk op de knop op ieder moment een bestelling kunt plaatsen bij je favoriete webshop? Het antwoord ligt in de samenwerking en integratie met een mobiele app voor android en ios.

Verbeter sales en verhoog klantloyaliteit met een (mobiele) shop ervaring, altijd én overal!

Verhoog nu je omzet met een eigen webshop gekoppeld met je kassa en voorraad. Crossmedia House garandeert een snellere verkoop en hogere klanttevredenheid ten opzichte van alleen een mobiele website. Het doel is simpel: wij willen uw mobiele bezoekers veranderen in mobiele kopers. Onze zorg is dat je webshop op alle (nieuwe) apparaten, altijd én overal bereikbaar is. Zo kun je blijven concurreren met de meest innovatieve voorsprong, namelijk aan de vingertoppen van je klanten.

Met de combinatie van een (mobiele) webshop én app, kunnen klanten 24-uur per dag bestellen. En omdat klanten geïnteresseerd zijn in je bedrijf, is deze combinatie het beste om in contact te blijven en verkoop te stimuleren.

De voordelen van een webshop (app)

  • Met één klik op de app de webshop bezoeken en orders plaatsen.
  • Combineer een nieuwe of bestaande webshop met een eigen app.
  • Stuur pushberichten met nieuwe collecties of promoties.
  • Maak exclusive coupons en kortingscodes.
  • Voeg contact- en routeinformatie toe om klanten ook naar uw vestiging te lokken.
  • Voeg foto’s & video’s toe en integreer social media.
  • Toets klanttevredenheid op een snelle manier.
  • Stem je marketing op een geavanceerde wijze af op het gedrag van je klanten.
  • Zet diverse verzendmogelijkheden, accounts, uitgebreide betaalmogelijkheden, geautomatiseerde facturen en nog veel meer in om je klanten tevreden te stellen.

Heb je momenteel een webshop dat gebruik maakt van Magento, Opencart, OSCommerce of Drupal en wil je weer weten over de voordelen? Neem direct contact op met Crossmedia House voor een kennismaking. Ook voor zoekmachine marketing ben je bij ons aan het juiste adres! 

https://www.crossmediahouse.nl/