Add Link
Image default
MKB

Brievenbus Cadeau van Brievenbus Banket

Gebak Bestellen

Bij Brievenbus Banket kunt u ambachtelijk gebak bestellen en laten bezorgen door heel Nederland, België of Duitsland. Wat het uniek maakt is dat het gebak in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel van een levering via de brievenbus is dat de ontvanger nooit meer hoeft te wachten op de bezorger en zijn of haar tijd aan andere leukere dingen kan besteden.

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten gebakjes die u kunt laten bezorgen. 

  • Chocolade Banket
  • Kaneel Banket
  • Haagsche Hopjes Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket

Deze verschillende soorten gebak zijn in verschillende maten brievenbus doosjes verkrijgbaar. Hierdoor kunt u in het grootste brievenbus doosje zelf alle vier de soorten gebak laten leveren in één zending door de brievenbus.

Brievenbus Cadeau

Het gebak van Brievenbus Banket is een ideaal brievenbus cadeau om te versturen. Er zijn meerdere momenten voor een brievenbus cadeau. Het meest populaire moment is een verjaardag vieren op afstand. Door de corona maatregelen is het vieren van een verjaardag in een grotere groep erg lastig geworden. De oplossing van Brievenbus Banket is dus ideaal omdat u toch met meerdere personen tegelijk een verjaardags taartje kunt eten en bijvoorbeeld een qr-code voor een zoom meeting kunt toevoegen. Zo bent u toch samen, maar dan op afstand. Natuurlijk hoopt Brievenbus Banket dat er weer snel meerdere personen op een verjaardag kunnen komen, maar voor nu biedt Brievenbus Banket een ideale oplossing.

Ook een beterschap cadeau of een bedankje op afstand kunt u vanaf nu met slechts een paar klikken op de muis bestellen bij Brievenbus Banket. De ontvanger zal de taart per post zeker waarderen, vooral omdat u gratis en persoonlijke boodschap kan toevoegen.

Eigenlijk is er altijd wel een moment voor een heerlijk brievenbus cadeau van Brievenbus Banket, kijk voor alle soorten op brievenbusbanket.nl.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen