Add Link
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat is een Visgids

Wat is een visgids precies?

Een visgids is een persoon die al jaren vist en over veel kennis beschikt wanneer het gaat om vissen. De visgids van Catch’m Fishing Experience is er zo eentje. Met veel kennis over de wateren in Friesland, Frankrijk en Zweden kan hij u precies vertellen hoe je de beste vissen kunt vangen met welke techniek. Veel mensen zien een visgids niet als iets essentieels om mee te nemen tijdens het vissen, maar het kan een waardevolle aanvulling zijn op uw ervaring met vissen. U kunt vragen stellen aan een visgids en een eerlijk antwoord verwachten. Er is veel te leren van een visgids!

Verschillende technieken

Niet iedere vis kan gevangen worden met dezelfde techniek. Het is een fabeltje dat de meeste vissen gevangen kunnen worden met een hengeltje en een goed stuk aas. Sterker nog, er zijn veel verschillende technieken waar de visgids uitgebreide kennis over beschikt die gebruikt kunnen worden om vis te vangen. De visgids van Catch’m Fishing Experience is bekend met de technieken dropshotten, verticalen, dobbervissen, trollen/slepen en meer. Er zijn ook minder gebruikte technieken waar de visgids u meer over kan leren. Zo kan de visgids u ook meer vertellen over wat voor vissen het beste gevangen kunnen worden met welke techniek, waar de beste vissen gevangen kunnen worden etc. Wees niet bang om vragen te stellen! De visgids Friesland van Catch’m Fishing Experience beantwoordt ze graag.

Kennis over locaties

Een visgids is vaak het meeste bekend in bepaalde wateren, maar deze kennis is natuurlijk altijd uit te breiden. De visgids van Catch’m Fishing Experience is specificiek bekend met wateren in Friesland, maar heeft ook uitgebreide kennis van wateren in Frankrijk en Zweden. Andere buitenlandse wateren zijn wellicht wat onbekend voor hem, maar er is niets waar geen uitgebreid onderzoek naar gedaan kan worden. Met een beetje hulp van het internet en vrienden die over heel de wereld vissen komt onze visgids behoorlijk ver. Natuurlijk beschikt de visgids ook over algemene kennis van wateren en vis, wat ook zeker ook goed van pas komt wanneer we het hebben over vissen in het buitenland.