Add Link
Image default
Hobby en vrije tijd

Koop je tickets online en niet in de lijn net zoals vele nog steeds doen! Waarom juist online?

Het lijdt geen twijfel dat internet en mobiele technologieën ons leven gemakkelijker en handiger hebben gemaakt. Dit is zeker waar als het gaat om het kopen van tickets voor concerten, sportevenementen of theatervoorstellingen. In het verleden was de enige manier om kaartjes voor een groot evenement te krijgen, vaak urenlang in de rij staan en hopen dat het concert of de voorstelling niet uitverkocht zou zijn voordat je vooraan in de rij stond. Als de gewenste voorstelling geen lokaal evenement was, dan was het bijna onmogelijk voor iedereen, behalve voor de bewoners, om aan dagje weg tickets te komen.

Hoe begonnen de diensten te veranderen en welke invloed heeft dit gehad op de verkoop van tickets?

Geleidelijk aan begonnen de dingen te veranderen. Met de komst van de telefooncentrales werden de tickets telefonisch beschikbaar. Potentiële kaartkopers hoefden niet langer fysiek in de rij te wachten. In plaats daarvan konden ze aan de lijn wachten… geplaagd door drukke signalen en lange wachttijden. Hoewel men geen tickets meer rechtstreeks aan de kassa hoefde te kopen, werd de kans dat men tickets voor hete evenementen zou krijgen niet veel groter. Vaak waren deze voorstellingen uitverkocht lang voordat een beller de operator aan de lijn kon krijgen.

De verkoop van online tickets zorgt voor lagere wachttijden

Vandaag de dag hebben internettechnologie en online ticketverkopers het wachten geëlimineerd. In plaats van in de rij te staan of aan de lijn te houden, kunnen muziekliefhebbers, sportliefhebbers en theaterliefhebbers online tickets kopen. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, hebben ticketkopers toegang tot online kaartverkoop met slechts een klik van de muis. Zonder ellendige wachttijden bij koud, regenachtig weer en zonder vervelende drukke signalen of afschuwelijke hold muziek, kan een koper gewoon naar de online ticket bron, selecteer het ticket, en koop. Het ticket wordt verzonden, gemaild of afgeleverd bij Will Call. In sommige gevallen kan een concertbezoeker of sportfanaat zelfs zijn exacte plaats kiezen na het bekijken van een locatiekaart. Interactieve locatiekaarten tonen klanten zelfs het uitzicht vanaf hun zitplaats, zodat ze hun favoriete zitplaats kunnen kiezen.

Als je niet meer aan officiele tickets kunt komen dan zijn er nog andere opties

Naast het elimineren van het wachten, kunnen online kaartjesverkopers op de secundaire kaartjesmarkt zelfs kaartjes kopen voor uitverkochte evenementen. Je kunt in de rij wachten aan de kassa, alleen om te zien dat de verkoper een SOLD OUT-bord in het loket plaatst net als je de voorkant van de lijn nadert, of je kunt je tickets kopen wanneer je maar wilt, vanuit het comfort van je huis of kantoor, zonder bang te hoeven zijn dat je wordt weggedraaid.

Voor welke branches zijn de kaartverkopen het meest effectief?

De online kaartverkoop is vooral effectief voor klanten die een concert, voorstelling of evenement in een andere stad willen bijwonen. Broadway tickets, bijvoorbeeld, zijn vaak maanden voor de voorstelling uitverkocht. Voor degenen die een vakantie plannen, bieden ticket websites een manier om tickets te kopen voor voorstellingen in de stad die ze gaan bezoeken. Sommige sites bieden zelfs last minute tickets aan die beschikbaar zijn bij Will Call. Natuurlijk heeft niet iedereen constant toegang tot zijn of haar laptop of desktopcomputers. Met een mobiele ticket app voor iPhone of Android toestellen kunnen mensen nu ook onderweg tickets kopen. Controleer de ticketprijzen en vind lokale evenementen op basis van de GPS-locatie van je telefoon, bestel via je mobiele apparaat en maak je klaar om elk gewenst evenement bij te wonen.

https://ticketforsale.nl/