Add Link
Image default
Hobby en vrije tijd

Brieven bus dozen

Wil je een bepaald product verzenden maar wil je dit niet in een envelop verzenden? In de meeste gevallen verzenden we kleine producten in smalle lange bubbelenveloppen. Op die manier zorgen we ervoor dat het product voldoende beschermd blijft tijdens de verzending en daardoor bijna geen tot geen schade op loopt. In sommige gevallen wil je er echter zeker van zijn dat alles volgens plan gaat en dat het pakket dus op geen enkele manier schade kan en mag oplopen tijdens de verzending. In deze blog gaan we hier wat dieper op in en geven we je enkele tips om dit te voorkomen.

Maak gebruik van een klein karton doosje

Verstuur je een klein breekbaar product? Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van een klein karton doosje voor de verzending hiervan. Deze brievenbus dozen kun je gemakkelijk aanschaffen bij je lokale postkantoor en bieden niet alleen uitstekende bescherming, maar zijn ook nog een stuk steviger dan je standaard envelop. Het bezorgen van deze pakketjes gaat ook makkelijker omdat ze in je brievenbus passen. De persoon die het product koopt hoeft daarom niet bang te zijn dat hij of zij de postbode moet missen.

Waar gebruik je deze brievenbus dozen voor?

Brievenbus dozen kun je inzetten voor een groot aantal items. Het enige wat ze gemeen moeten hebben is dat ze niet enorm groot zijn en daardoor perfect door een brievenbus passen. Meestal maakt men gebruik van deze dozen bij producten die wat gevoeliger zijn voor schade. Denk hierbij aan glazen producten, borden bepaalde beeldjes van keramiek.

https://verpakgigant.nl/product-categorie/verzendverpakkingen/brievenbusdozen/

Gerelateerde artikelen

De introductie van de 3d pen

Telefoonhoesjes en screenprotectors kopen bij mobilecomfy.nl

Met z’n allen