Add Link
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze webshop bestel je de beste diamond painting in heel Nederland

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig graag creatief bezig. Ben jij op zoek naar een nieuwe hobby? Dan is diamond painting een leuke bezigheid. Hiermee kun je namelijk urenlang bezig zijn én je creëert prachtige platen die je daarna in jouw huis kunt tentoonstellen. Voor de beste diamond painting in Nederland kunt je terecht bij JobaStores. Deze webshop heeft een groot assortiment waardoor je altijd een plaat vindt die bij jou past.

Wat is diamond painting?

Bij diamond painting ontvang je een plaat met een afbeelding erop. Deze afbeelding is verdeeld in kleine vakjes waar je zelf een steentje of diamantje op moet plakken. Je ontvangt dan ook deze steentjes in verschillende kleuren die precies passen op de afbeelding. Met een speciaal stokje of een pincet pak je de steentjes op en plak je deze op de afbeelding. Aan het einde heb je een prachtige creatie gemaakt die je bijvoorbeeld op kunt hangen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een diamond painting met dieren. De keuzes van deze webshop zijn eindeloos.

Een diamond painting met eigen afbeelding

Bij deze webshop bestel je ook een diamond painting in Nederland met jouw eigen afbeelding erop. Je kunt dus bijvoorbeeld een leuke foto kiezen, bijvoorbeeld met je huisdier. Deze wordt dan gedrukt op de speciale plakplaat. Hiermee maak je jouw foto’s nog unieker. Dit is ook een heel leuk cadeau om te geven aan vrienden en familie. Op deze webshop voor diamond painting in Nederland kun je ook kiezen voor standaard afbeeldingen in verschillende thema’s. Zo is er ook een diamond painting met dieren.

Snel verzonden

Deze webshop met diamond paintings heeft een groot assortiment én een grote voorraad. Hierdoor is jouw bestelling snel verstuurd naar jouw adres. Bekijk het grote aanbod op de webshop van JobaStores. Kies bijvoorbeeld een mooie diamond painting met dieren, een landschap of een persoonlijke foto.