Add Link
Image default
Boeken en Tijdschriften

Eigen boek drukken

Voor sommige mensen is het droom van eigen boek drukken al uitgekomen. Deze mensen zijn er namelijk al achter gekomen dat het mogelijk is om goedkoop eigen boek te laten drukken. Je hoeft hiervoor niet rijk te zijn en je hebt hiervoor ook geen uitgever nodig.

 

Een eigen boek drukken kun je zelf goedkoop laten doen. De eerste stap is een drukker vinden en dit doe je gewoon online. In Nederland zijn er veel bedrijven dat zich bezig houden met boeken drukken. Deze bedrijven liggen verspreid over heel Nederland. Het is dan ook niet van belang waar het bedrijf zit omdat je alles online doet.

   

Als je eenmaal een drukker hebt gevonden dat in je budget past en waarover je tevreden bent kun je aan de slag gaan. De eerste stap is het uploaden van je boek. Daarna kun je alles controleren en zien of de indeling wel helemaal klopt. Als dit allemaal klopt ga je aan de slag met de kaft. Je kunt bij een drukker hierbij kiezen uit een zachte of een harde kaft.

 

Als je eenmaal klaar bent bestel je het aantal exemplaren dat je wil en het word gewoon thuisbezorgd. Daarom maakt het ook niet uit waar de drukker zelf zit.