Add Link
Image default
Bedrijven

Sportschool Tiel

Dé sportschool in Tiel en omstreken | Karin’s Health & Welness

Ik ben onlangs verhuisd naar Tiel en was nog op zoek naar een leuke sportschool. Een kleinschalige sportschool, zodat de trainers veel tijd voor me hebben. Ik heb immers niet zo veel ervaring met sporten, dus dat leek me handig. En weet je waar mijn zoektocht naar een sportschool in Tiel in eindigde? Bij Karins Health Wellness. Vandaag deel ik mijn ervaringen met deze sportschool met jullie. En ik verklap alvast: mijn ervaringen zijn tot nu toe meer dan goed!

Fitness in Tiel

Karin’s Health & Welness is niet zomaar fitness in Tiel. Deze sportschool beschikt namelijk niet over apparatuur. Hier kun je alleen sporten in groepsverband. Goh, dat vond ik toch zo gezellig! Juist doordat de sportschool zo kleinschalig is, heb je dan veel contact met de andere mensen in de groep. Ik heb er geen spijt van dat ik een abonnement afgesloten heb. Ben er juist mega blij mee.

Ook voor een heerlijke massage

Maar wat ik nou zo leuk vind aan deze sportschool, is dat het meer is dan een sportschool alleen. Hier kun je na het sporten namelijk ook heerlijk genieten en ontspannen. Lekker genieten van een massage in Tiel, even naar de sauna, of ga je liever even in de jacuzzi? Ik kom altijd compleet voldaan en ontspannen thuis na een bezoek aan Karin’s Health & Welness. Ik kan het iedereen aanraden. Waar wacht je nog op? Let’s go!

https://www.karinshealthwellness.nl/