Add Link
Image default
Bedrijven

6 dingen die je kunt doen in Breda

Breda is echt een stad die de moeite waard is, maar de absolute hotspots zijn misschien minder bekend dan het Binnenhof en Paleis op de dam. Wij zochten een paar leuke dingen uit die je in de Brabantse stad kunt doen. Nog een voordeel: de stad is centraal gelegen dus voor iedereen makkelijk te bereiken.

Bierreclame museum

In dit museum vind je niet alleen items van Nederlandse bieren, maar van heel Europa. Het museumpje heeft ook een heuse biertuin waar, je als je geen rijlessen in Breda neemt, een (of meerdere) biertjes kunt proeven.

NAC museum

Je hoeft niet echt fan te zijn om naar het museum van de Bredaase voetbalclub te gaan. Het is ook interessant voor de doorsnee voetballiefhebber. Met heel veel nostalgische items schetst het museum een goed beeld van de geschiedenis van het voetbal.

Voetbalwedstrijd kijken

Mocht je toch liever van voetbal houden dan museums, dan kun je altijd naar een wedstrijd gaan kijken van NAC Breda. De sfeer is altijd goed in het Rat Verleghstadion, dus ongeacht de uitslag is een gezellige middag of avond wel gegarandeerd.

Escapetocht door de stad

Het is veel te zonde om binnen te zitten na je rijlessen in Breda. In plaats van een Escape Room kun je ook een escape tour doen door de stad. Je kruipt tijdens de tour in de huid van Maria van Antwerpen, iemand die om meerdere redenen binnen een paar uur de stad moet vluchten…

Miniaturenmuseum

Move over Madurodam! In het Centrum van Breda vindt je namelijk een schattig poppen-en miniatuurmuseum. Duik in de geschiedenis van de pop en bekijk verschillende fascinerende miniatuuropstellingen.

Drankje op het marktplein

Hoewel je met rijlessen in Breda al aardig wat sightseeing kunt doen, proef je de echte speer pas op het marktplein met veel caféetjes. Neem dus tijdens je shopsessie ook even de tijd om op een terrasje neer te ploffen.

http://www.rijschoolviabreda.nl/