ZZP

Online zakelijke rekening openen

Add-link

Het internet heeft ons leven in vele opzichten veranderd en vergemakkelijkt. Zo hoef je voor het afhandelen van bepaalde zaken je huis niet meer uit, terwijl je tevens de beschikking hebt over een onuitputtende bron van informatie. Door de veranderende wereld waarin we thans leven kun je juist nu geïnspireerd zijn geraakt om als zzp’er te starten. Het hebben van online betalingsmogelijkheden ervaar je in dat geval dan als een welkome mogelijkheid, omdat het er onder andere voor zorgt dat je je bedrijfskapitaal kan beheren zonder dat je het huis uit hoeft. Om dit efficiënt te kunnen doen, kun je dus vrij gemakkelijk een online zakelijke rekening openen, waarover ik je in dit artikel meer vertel.

Drie redenen waarom het internet je tot ondernemen kan inspireren   

Dat het internet een wereldwijd netwerk van websites is, weet je beslist wel. Ook ben je er vast mee bekend dat deze websites in verschillende categorieën zijn onder verdeeld. Zo heb je: – informatieve (nieuws en educatieve) websites die zich voornamelijk richten op het verschaffen van informatie aan bezoekers. Deze informatie kan gewoon feitelijk van aard zijn of tevens een educatief karakter hebben; – entertainment websites: die gericht zijn op het vermaken van hun bezoekers. Je kunt er spelletjes spelen of naar muziek luisteren en films bekijken. Ook over celebrities uit de entertainmentindustrie, vind je informatie; – sport websites: met wetenswaardigheden uit de sportwereld; – persoonlijke websites (en blogs): die vaak aan sociale netwerken zijn gelinkt; en – zakelijke websites: waarmee overheid en het bedrijfsleven hun diensten en of producten onder de aandacht van het grote publiek brengen. Door deze grote verscheidenheid aan websites kan je geïnspireerd raken tot het beginnen van je eigen bedrijf omdat:

1. Je merkt dat personen met dezelfde hobby’s, ervaring, kennis of vaardigheden als jou een bedrijf starten of opgericht hebben, die ze via het internet promoten en dát kan en wil je ook;

2. Er genoeg content managementsystemen en ondersteunende applicaties beschikbaar zijn die je in staat stellen om met weinig kennis een goed draaiende online webwinkel te hebben;

3. Je als het ware gewoon vanuit de beslotenheid van je vertrouwde omgeving je diensten en producten aan de man kan brengen, zonder dat je daartoe een grote investering hoeft te doen.

Als je besluit om als zzp’er aan de slag te gaan, zul je waarschijnlijk een zakelijke website (laten) bouwen, waarmee je aan je online aanwezigheid, gestalte geeft. Om je inkomsten en uitgaven op een adequate manier te kunnen beheren, kun je ervoor kiezen om een direct een zakelijke rekening te vergelijken. Zo bespaar je via zzpvergelijker.nl direct op je noodzakelijke kosten!

https://www.add-link.nl/zakelijke-dienstverlening/

De #zorghonger voor de toekomst

Add-link

De toekomst van huisartsenzorg

Huisartsen in Nederland staan onder grote druk. De meerderheid van de huisartsen in Nederland ervaart een te hoge werkdruk. De hoeveelheid zorg die bij een huisartsenpraktijk en huisartsenpost terecht komt neemt alleen maar toe. Daarnaast hebben patiënten tegenwoordig ook steeds hogere verwachtingen. De kwaliteit van de huisartsenzorg komt hiermee in gevaar. Dus moeten we ons afvragen: Hoe kunnen we goede zorg vandaag én in de toekomst veilig stellen?

Snellere communicatie in de zorg is nodig

In deze snel veranderende tijden verlangen we steeds meer 24/7 vervulling van onze behoefte. Of dat nu online aankopen zijn, onze boodschappen of een dienstverlening. We eisen het steeds sneller en direct, maar ook dat makkelijker kan. Dit geldt ook voor de zorg. Snellere communicatie zoals we dat gewend zijn uit het bedrijfsleven, verlangen ook steeds vaker van onze huisarts, tandarts of andere zorgspecialist.

Om beter in te kunnen spelen in deze veranderingen biedt Vcare ( voorheen Vtel telecom ) speciale communicatie oplossingen voor de zorg, die zorg makkelijker en bereikbaarder maken voor zorgverlener en zorgvrager. Deze oplossingen heeft Vcare ondergebracht in diverse sofware applicaties die schaalbaar en direct inzetbaar zijn vanuit het eigen PIM ( persoonlijke informatie dashboard ) van Vcare. Een uniek concept waardoor Vcare marktleider is in Nederland voor huisartsenposten in Nederland als het gaat om telefonie.

“Innovaties nodig om in de toekomst zorg te kunnen blijven verlenen”

Wat is Vcare connect?

Vcare connect is een uniek geïntegreerd platform van waaruit betrouwbaar en veilige communicatie mogelijkheid mogelijk is. Door interne kennis, samenwerkingen en handige integraties met externe partners ( netleveranciers en informatie systemen ) vormt ons systeem een spin in het web voor alle communicatieoplossingen. De peilers van Vcare zijn niet voor niets;

  • Integriteit: vertrouwen is alles zowel met klanten en collega’s. Wij werken transparant en geven altijd eerlijk antwoordt op vragen van onze klanten
  • Veiligheid: wij doen geen concessies als het gaat om veilige communicatie dat betrouwbaar is. Dankzij ons eigen veilig afgeschermde communicatieplatform gaat data niet over de traditionele kanalen. Hierdoor voldoen wij aan ISO 27001 en NEN7510.
  • Bekwaamheid: we zijn erg goed in ons vak en blijven ontwikkelen met nieuwe innovatie oplossingen. Door regelmatig feedback te vragen van onze gebruikers, ontwikkelen we weer nieuwe applicaties met nieuwe functies die het makkelijker maken zodat gebruikers bijvoorbeeld hun Huisartsen Informatie Systeem (HIS) efficiënter kunnen gebruiken.

Voor wie is Vcare geschikt?

Professioneel communiceren in de zorg dankzij de applicaties en oplossingen van Vcare. Toch zijn onze oplossingen niet alleen bestemd voor de zorg, ze zijn namelijk ook uitstekend geschikt voor het MKB. Om het duidelijk te maken, hierbij de diverse branches waarvoor het vcare platform geschikt is.

  • Dagzorg: Oplossingen voor huisartsenpraktijken, gezondheidscentra, apotheken en 1e-lijnsdagzorg. Organisaties waarbij bereikbaarheid en de online operator de #1 prioriteit is.
  • ANW zorg: Vooral huisartsenposten en dienstapotheken waarbij het van belang is dat patiënten u snel kunnen bereiken, ook in de eventuele avonden of zelfs ‘s nachts.
  • Langdurig zorg: Verpleeg- en thuiszorgorganisaties hebben baat bij één integrale communicatie oplossing, onafhankelijk van waar u zich bevindt. Zo kunt
  • Zorggroepen: Dit zijn samenwerkende organisaties waarbij de communicatie tussen onderlinge specialisaties van belang is. Denk aan grote ziekenhuizen met veel soorten specialisaties.
  • Zakelijk: Bedrijven van klein tot MKB hebben ook baat bij het communicatieplatform van Vcare. Onze oplossingen voldoen aan de strenge standaarden en eisen t.a.v. de zorgmarkt. Als bedrijf profiteert u dus van deze hoge kwaliteit.

 

https://www.vcareconnect.nl