Add Link
Image default
Zakelijk

Zadelkrukken groothandel met webwinkel

Zadelkruk groothandel Moonen Import Export heeft voor u een ruim assortiment ergonomische zadelkrukken waarmee u comfortabel uw dagelijkse werkzaamheden kunt verrichten en tegelijkertijd uw werkhouding op een natuurlijke wijze verbetert. Onze kapperskrukken zorgen voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Dankzij de ergonomische vorm van de zadelzit wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd, waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen. Een ponyseat is dan ook uitermate geschikt voor diegene die langdurig in dezelfde houding moeten zitten. Een zadelkruk wordt veel gebruikt door kappers, schoonheidsspecialisten, tandartsen, pedicures, leerkrachten maar ook voor thuis, op kantoor en binnen gezondheidsinstanties.

Steeds meer mensen ervaren de ergonomische voordelen van een kruk. Vervelende klachten aan de nek of rug beginnen vaak door langdurig in dezelfde houding te werken. Dankzij de ergonomische vorm van de zadelzitting wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd, waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen. Kapperskrukken zijn dan ook uitermate geschikt voor diegene die langdurig in dezelfde houding moeten zitten. Ook als u in een staande werkhouding uw beroep uitoefent is het aan te bevelen om een zadelkruk te gebruiken. Optimaal is als u hem afwisselend gebruikt als stasteun en om te zitten. Zadelkrukken van Moonen Import Export zijn ideaal voor het creëren van een praktische en optimale werkplek en zijn voorzien van zwenkwielen waardoor een optimale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Alle krukken zijn traploos in hoogte verstelbaar waardoor een goede zithoogte gegarandeerd is.

Momenteel hebbeb wij een zadelkruk met rugleuning in de aanbieding en zijn we de scherpste aanbieder op het internet van dit product. Kijk op onze website voor de deatils en bel gerust als U vragen heeft.

http://www.moonenimportexport.nl/zitmeubilair-zadelkrukken-c-57_70.html

Gerelateerde artikelen

Alarmsysteem Ajax

De planning en urenregistratie is belangrijk

Thuiswerken vanuit een tuinhuis