Add Link
Image default
Zakelijk

Dozen op maat bestellen bij 123Kartonnen Dozen.

 Doos op maat – 123Kartonnen Dozen.

 

Soms kan het wat lastig zijn om de perfecte kartonnen doos te vinden, dan kan er voor gekozen worden om een doos op maat te bestellen. Een doos op maat kan helemaal naar wens worden gemaakt en voldoet daarom altijd aan de wensen. Op de website van 123Kartonnen Dozen is er een tabje waaronder er twee opties staan voor het op maat maken van kartonnen dozen.

 

De twee keuzes zijn vouwdozen op maat en stansdozen op maat, alle dozen in deze twee secties bezitten een calculator waar de prijs in berekend kan worden. Let op: de afmetingen moeten in millimeters worden ingevuld en het gaat altijd over de inwendige afmetingen. Nadat de afmetingen zijn ingevuld en alle andere onderdelen rolt er een prijs uit de calculator. De gemiddelde levertijd van dozen op maat bedraagt 10 tot 20 werkdagen, hier zijn veel aspecten natuurlijk van belang. Als de kartonnen dozen op maat bedrukt worden dan duurt het ook weer wat langer om deze te produceren. Vraag daarom altijd goed na wat de exacte levertijd is van de kartonnen dozen op maat.

 

Er zijn wel een aantal belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, er bestaat een kans voor een onder en/of overlevering van 10%. Om deze reden wordt de factuur altijd achteraf verzonden en kan de prijs hierop aangepast worden. 123Kartonnen Dozen staat voor goede service en om deze reden worden de dozen op maat gratis bezorgd in heel Nederland (excl. Wadden Eilanden)! Vaak wordt er ook een uitzondering gemaakt voor het leveren in België.

 

Het team van 123Kartonnen Dozen heeft veel verstand van het produceren van dozen op maat en kan ten alle tijden adviseren of assisteren bij het bestellen van dozen op maat.