Add Link
Image default
Woningen

Kasteel te koop in Limburg

Er staan verschillende kastelen te koop in Limburg. Maar waarom zou je eigenlijk in een kasteel willen wonen?  De motivatie om in een kasteel te wonen is vaak erg zwart wit. De een zou supergraag in een kasteel willen wonen en willen genieten van de vele ruimte en het herbeleven van de geschiedenis. De andere lijkt het kopen van een kasteel weer helemaal niks. Deze partij vind het pand maar te groot en kil. Sommige vinden de sfeer in een kasteel niet prettig i.v.m. de geschiedenis.

Waarom zou je wel een kasteel kopen?

  1. Heel veel ruimte. Een kasteel heeft van nature vele ruimte. Zowel in het pand als rondom het pand. Ook ligt een kasteel vaak in de wijde natuur, wat veel wandelmogelijkheden aanbied. Binnen beschikt het kasteel vaak over een ruim aantal slaapkamers. Deze kamers kunnen eventueel gebruikt worden om te verhuren of kunnen ter beschikking worden gesteld als Bed and Breakfast.
  2. Eigen stijl creëren. Van de buitenkant blijft een kasteel een bepaald imago uitstralen, maar van de binnenkant kan je het helemaal naar je eigen wens vormgeven. Kastelen hebben vaak grote open ruimtes, waardoor je heel veel mogelijkheden hebt om de stijl aan te passen. Zo kan je een kasteel dus volledig moderniseren, mocht je deze wens hebben.
  3. Je eigen bedrijf stichten. Heb jij een eigen bedrijf of de wens om een eigen bedrijf te starten aan huis? Een kasteel biedt hier de ultieme mogelijkheid tot. Buiten dat een kasteel veel ruimte heeft, die je waarschijnlijk niet allemaal gaat gebruiken om te wonen, is een bedrijf in een kasteel ook een oog appeltje voor je potentiele klanten.  
https://www.klement2.com/kasteel-te-koop

Gerelateerde artikelen

woningadvies

Vrijstaand bad kopen? Hier moet je op letten.

Bereken de juiste maat boiler met de online boiler calculator