Add Link
Image default
Woning en Tuin

Vliegen vangers voor op de Manege

Wanneer je op een manage werkt ben je waarscijnlijk niet huivingwekkend van enkele vliegen, en allerlei andere ongedierte zoals kleine muisjes en ratten. Maar wist u dat vooral de kleinere manages enorm goed geholpen kunnen worden tegen deze plagen. Stelt u eens voor hoe leuker het werk op de manage zou worden. Tevens is het ook veel aantrekkelijker voor nieuwe klanten en verzorgers. Natuurlijk is het uiteindelijk ook beter voor de gezondheid van alle prachtige paarden.

Dier vriendelijke manier voor het bestrijden van vliegen in de stal:
Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van overmatig veel vliegen in en rond je stallen. Dan is dit zowel voor u, uw medewerkers de paarden verzorgers en natuurlijk de paarden  een onnodige irriatie. Maak daarom kennis met één van onze insecten bestrijders ideaal en geschikt voor kleinere tot grotere stallen. U kunt kiezenv uit verschillende varianten met een verschillende capaciteit.

Welke type vliegen en insecten lampen zijn er allemaal:
Wij adviseren voor een stal meestal een vliegenlamp met een electriciteits rooster ook kun je gaan voor een vliegenvanger met pleefplaten, dan is het bestrijden van de insecten ook helemaal geruis loos.

Kortom voor welke vliegen vanger u ook kiest. Al onze ongedierte bestrijden aparaten zijn van de hoogste kwaliteit tegen de aller scherpste prijzen.

Bekijk al onze ongedierte bestrijden hulpmiddellen nu direct via de antivliegenshop webwinkel.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een tuin

Hoe kies je een betrouwbare makelaar?

Een houten picknicktafel van Jaap de Vries uit Ermelo