Add Link
Image default
Woning en Tuin

Stappenplan voor een trapontwerp

Ga je binnenkort de trap renoveren, maar kun je geen geschikte trap vinden? Zijn alle bouwpakketten van Lamiwood uitverkocht of passen ze niet perfect in jouw huis? Neem dan het heft in eigen handen en ontwerp jouw unieke trap! Op die manier ben jij zeker van de ideale trap en kun je aanpassingen aanbrengen zoals jij de trap graag ziet.

Wanneer je begint met het ontwerpen, moet je natuurlijk eerst bepalen waaraan jij de voorkeur geeft. In welke stijl wil je gaan ontwerpen en wat moet de vorm zijn van de trap? Ook is het essentieel om het verschil tussen de twee vloeren op te meten en de afmetingen van het trapgat te kennen, zodat de trap perfect zal passen op de plek waar jij hem gedacht hebt.

Ben je eruit hoe je de trap wil vormgeven? Kijk dan naar de samenstelling van de trap, waarbij je eventuele accessoires toe kan voegen. Zo kun je ervoor kiezen om gedraaide balusters aan te brengen aan de Balustrade of een keuze te maken voor een Trapleuning hout. Op die manier kun je de trap helemaal eigen maken en tot een uniek eindontwerp komen.

Als je alle benodigde informatie hebt verzameld, kun je als een ware vakman aan de slag met het digitaliseren en realiseren van het ontwerp op de computer. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij het perfecte resultaat binnen tien werkdagen bij jou op de stoep kunnen afleveren. Het is jouw originele ontwerp, dat wij in praktijk zullen brengen met de hulp van de professionals van Lamiwood.

Het ontwerpen betekent voor jou nog niet de laatste stap in dit proces, want het installeren en monteren van de trap kost nog wel wat werk. Reken hier minstens een dag voor, zodat je het niet hoeft af te raffelen en er de tijd voor kunt nemen.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Taxatie huis

Liefde voor de koe uit zich in de melk

Wat is Quick Step laminaat?