Add Link
Image default
Winkelen

Waar kan je leuk winkelen in Amsterdams

Waar kan je leuk winkelen in Amsterdams

 

Als je in Nederland lekker wilt shoppen dan kun je in de randstad zoals in Rotterdam,. Of een dag naar den-haag absoluut goed terecht voor eindeloos winkelen. Wil je echter een heel weekend of langer rond slenteren in een stad en daar van de ochtend tot in de avond van alles doen dan is Amsterdam eigenlijk de enigste grotere stad waar je in Nederland dan goed kunt vertoeven.

 

In Amsterdam heb je heel veel bekende winkelstraten, neem bijvoorbeeld de Kalverstraat wie kent deze bekende straat nou niet. Alle bekende kleding ketens zijn in deze straat vertegenwoordigd. Ook kun je er lekkere hap eten. Omdat deze straat erg populair is onder Nederlanders en toeristen kan het er wel enorm druk zijn. Gezien de straat zelf niet erg breed is kan het soms wat irritant zijn.

Ook kun door de Leidschestraat gaan, deze straat is wat breder, wel moet je goed oppasssen voor openbaar vervoer en taxi’s. In deze straat zitten de wat exclusievere winkels. Waar je dan ook wel iets meer geld moet neer leggen voor de honderden prachtige producten.

Als je bij de dam links af gaat dan kom je direct in het gebied wat de wallen heet. Hier heb je honderden coffee shops, Sexshop amsterdam en BDSM Amsterdam en ook de wereld beroemde rode ramen. Tevens zijn er een hele hoop tatoeage en piercing shops en gezellige bars om een drankje te drinken.

Kortom Amsterdam is een leuke grote stad waar je ideaal kunt winkelen en heel de dag voor vermaak terecht kan.

 

http://www.veiligedating.nl

Gerelateerde artikelen

DAT is nog eens slim… Een elektrische boiler die met je mee denkt!

Transparant heren lingerie

Wat zijn de voordelen van kunstgras?