Winkelen

DAT is nog eens slim… Een elektrische boiler die met je mee denkt!

Add-link

DAT is nog eens slim… Een elektrische boiler die met je mee denkt!

Op een duurzamere manier je water verwarmen? 
Dat is super makkelijk te realiseren met de nieuwste elektrische DAT boilers.

De allernieuwste elektrische boilers van het gerennomeerde merk DAT hebben nu een zogenoemde smart controller.

Deze smartcontroller zorgt ervoor dat je persoonlijke water verbruik in kaart wordt gebracht.

Dat werkt zo; aan de hand van een bepaald algoritme programmeert deze nieuwe elektrische boiler zichzelf op de meest energiezuinige wijze mogelijk, gebasseerd op jouw specifieke huishoudgewoontes, met natuurlijk als doel, zo min mogelijk energie verbruiken.
De boiler behoud bovendien zijn warmte extra lang doordat de ketel enorm goed geïsoleerd is.

De elektrische boiler DAT-Aparici ECO smart is te koop op de website van elektrischeboiler.eu. Er zijn verschillende volumes verkrijgbaar; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

 

 

Van ditzelfde merk is er ook een ander model te verkrijgen; 
de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler. 
Deze elektrische boiler is vooral erg handig op plaatsen waar niet altijd voldoende stroom is.

Er bestaat namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende wattages; een 800watt een 1200watt of een 2000watt. Helemaal ideaal natuurlijk voor campings, in zomerhuisjes of voor grotere projecten.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler is evenals de DAT-Aparici Eco smart een absoluut energiezuinige elektrische boiler. Dit model is ook uitgerust met de voorgenoemde SMART controller. 

Het verschil zit ‘m in de vormgeving van het apparaat; de DAT-Aparici ECO smart is rond en de DAT-Aparici Eficiente heeft een strak, mooi plat ontwerp, met een geringe diepte van maar 28 cm. Deze boiler zou je door het mooi ontworpen model gewoon in het zicht kunnen hangen.

De DAT-Aparici Eficiente heeft 2 tanks, in iedere tank zit een eigen anode en een verwarmingselement. Op deze manier vindt er veel minder warmte verlies plaats en heeft de boiler een ultra snelle opwarmtijd.

Deze elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden.

De DAT-Aparici Eficiente is te te koop in; 30, 50, 80 en 100 liter. De elektrische boilers worden afgeleverd met de bijbehorende ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en de benodigde KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

Beide boilers hebben een energielabel A/B.

Dus wil je nu besparen op je stroomkosten, maar je wilt ook sublieme kwaliteit? Kies je voor een van deze elektrische boilers.

Kijk op de website van elektrischeboiler.eu voor verdere informatie over deze of vele andere merken elektrische boilers of elektrische CV’s.

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Add-link

Als je een mooie, onderhoudsvriendelijke en vooral groene tuin wilt hebben, denk dan eens aan het (laten) plaatsen van kunstgras. De meeste mensen denken aan een sportveld voor hockey, tennis en voetbal als ze aan kunstgras denken, wat er in de meeste gevallen hard, nep en zanderig uitziet. Tegenwoordig zijn er echter, dankzij nieuwe technieken en innovatie, diverse soorten kunstgras beschikbaar, die je niet alleen in je tuin kunt leggen, maar ook op je balkon of dakterras. Deze soorten gras hebben een echte uitstraling, een realistische vezelrichting en een natuurlijke matheid. Je kunt haast het verschil niet meer zien met natuurlijk gras. Kies je voor een grasmat van kunststof, dan heeft jouw tuin het hele jaar door een groene look en geniet je van nog veel meer voordelen.

Wat zijn de voordelen van kunstgras?

Naast een continue groene uitstraling, het feit dat het slijtvast en duurzaam is en ook nog eens onderhoudsvriendelijk, heeft kunstgras nog veel meer voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje:

• Voelt als, en lijkt op, echt gras;
• Goed te reinigen;
• Stevig en slijtvast;
• Onderhoudsvriendelijk;
• Vochtdoorlaatbaar;
• Het hele jaar groen;
• Bestand tegen alle weersomstandigheden;
• Geschikt voor speeltoestellen;
• Kind-, en huisdiervriendelijk;
• Kleurvast;
• Voelt zacht aan;
• UV-bestendig;
• Milieuvriendelijk;
• Eenvoudig aan te leggen;
• Lange levensduur;
• Geschikt voor diverse toepassingen.

Kunstgras kopen zal in de aanschaf iets duurder zijn dan natuurlijk gras, maar het is de investering zeker waard en het verdient zich op de lange termijn ook nog eens terug. Nog een voordeel van een kunstgrasmat is dat het enorm onderhoudsvriendelijk is. Niet alleen levert het je een besparing op in geld, maar zeker ook in tijd.

Kunstgras bespaart tijd

Als je kiest voor een kunstgrasmat ben je gelijk af van alle werkzaamheden die je normaal gesproken in je tuin zou moeten doen. Dit levert je enorm veel vrije tijd op, dat voor mensen toch een kostbaar bezit is. Deze tijd kun je dan besteden aan de dingen die je leuk vindt om te doen. Als je een kunstgrasmat in je tuin hebt liggen, hoef je bijvoorbeeld geen gras meer te maaien of grasranden te knippen. Daarnaast hoef je je gazon niet meer te sproeien, te verticuteren en te bemesten. Je hoeft geen onkruid meer te verwijderen en je hoeft het kinderzwembad ook niet continu te verplaatsen om de verkleuring van het gras tegen te gaan. Tot slot hoef je geen rekening meer te houden met schaduw en zon.

Verschillende soorten kunstgras

De meeste kunstgrasmatten zijn van goede kwaliteit, helemaal als je de wat duurdere variant kiest. De levensduur is lang, in de meeste gevallen tot 15 jaar, en het heeft een natuurlijke uitstraling. Je kunt een kustgrasmat in diverse soorten kopen; met een lange of korte vezel, in verschillende kleuren en je kunt het op maat laten maken. Denk van tevoren goed na over waar je het neer wilt leggen en bepaal waar je het voor wilt gebruiken. Is het puur voor de sfeer of voor de kinderen om op te spelen. Op basis daarvan kun je de poolhoogte (de lengte van de sprieten) van het gras bepalen.

https://www.kunstgrasdirect.nl/

Een huid of vacht als vloerkleed? Hoe je een passend vloerkleed vindt leggen we uit in dit artikel!

Add-link

Er zijn veel verschillende huiden en vachten, maar welke past er nu bij jou in je woonkamer? We geven je graag een paar tips zodat je op zoek kan gaan naar een vloerkleed die past bij jouw en je huis. Mocht je nou een vloerkleed willen voor een andere kamer in je woning, dan kan je deze tips natuurlijk ook gewoon toepassen.

Tip 1: Kies een formaat van vloerkleed passend in de kamer waar je hem gaat leggen.

Wat je vaak ziet is dat er in een kleine kamer maar een kleinere huid of vacht wordt gelegd, maar het is juist gaaf om voor iets groters te gaan wat een groot gedeelde van je vloer bedekt. Je moet dan niet kijken naar een schapenvacht, want die zijn juist heel klein. Maar denk dan aan een mooie grote koeienhuid vloerkleed. Deze zijn namelijk veel groter te verkrijgen en in veel varianten. Denk hierbij aan geverfde koeienhuiden, natuurlijke koeienhuiden en tricolor koeienhuiden. Ze zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. De meest bekende zijn natuurlijk de koeienhuiden zwart/wit en bruin/wit, maar er is nog veel meer mogelijk.

Tip 2: Wat voor kleur kies je voor je de kamer?

Zoals je hierboven al wel kon lezen is er veel mogelijk qua kleur, maar wat past er nou bij jou in je woonkamer? Is jouw woonkamer industrieel ingericht dan kan je best voor een uitdagende kleur gaan bijvoorbeeld een koeienhuid grijs. Denk buiten een koeienhuid vloerkleed ook eens aan een mooie koeienhuid poef of andere koeienhuid decoratie.

Tip 3: Waar gebruik je dan een schapenvacht voor?

Een schapenvacht wordt vaak als decoratie over de bank gelegd of over een eetkamerstoel. Je kan dus buiten koeienhuid decoraties ook schapenvachten gebruiken voor decoratie. Zo heb je er ook kussens, chair pads en nog veel meer van. Schapenvachten worden namelijk ook gebruikt voor leuke pantoffels of wanten voor in de winter.

 

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/

Elektrische boilers zijn de toekomst

Add-link

Elektrische boilers zijn de toekomst.

 

U wilt een elektrische boiler aanschaffen, maar twijfelt over welke te kiezen. U wilt kwaliteit, maar liever niet te veel betalen.

Wellicht zijn de energiezuinige boilers van DAT precies wat u zoekt. Scherp geprijst, energiezuinig en zeer betrouwbaar.

De elektrische boilers van het merk DAT zijn boilers gemaakt in de EU en staan bekend om hun betrouwbaarheid. Bovendien hebben ze allen hoge energielabels.

De energiezuinige boilers van DAT worden met de grootste zorg gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. Deze fabrikant van elektrische ketels bestaat inmiddels al meer dan 75 jaar, je kunt dus stellen dat ze inmiddels zo veel ervaring hebben dat je ze met een gerust hart experts kunt noemen.

De fabriek van Aparici/DAT heeft ervoor gezorgd dat alle boilers hun warmte goed vast kunnen houden door gebruik te maken van het allernieuwste soort issolatieschuim welke aantoonbaar een betere issolatiewaarde heeft. De boilers zijn daardoor misschien iets zwaarder, maar het zorgt er in elk geval wel voor dat het energieverbruik laag is.

De meeste elektrische boilers van DAT hebben dan ook een energielabel A of B.

Ze hebben op dit moment verschillende modellen op de markt. 

Zo is daar de:

– DAT-Nofer Quality-Pro elektrische boiler –

Deze boilers onderscheiden zich door;
Het 1500 Watt verwarmingselement die ervoor zorgt dat een snelle opwarmingstijd mogelijk is. En de standaard dikke polyurethane foam isolatiewand die het water langer warm houdt. Als u bijvoorbeeld dag-nacht stroom heeft kunt u daarmee behoorlijk veel energie besparen.

Verkrijgbaar in; 50 liter, 80 liter en 100 liter.

 

– DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler –

Deze boilers onderscheiden zich door;
Heeft een SMART controller en is een energie zuinige boiler met Energielabel B.
De geringe diepte van slechts 28 cm en een mooi ontwerp. De ketel kan daardoor gewoon in het zicht gehangen worden. De boiler heeft twee tanken met ieder een eigen anode en verwarmingselement. Er kan bovendien gekozen worden uit 800, 1200 of 2000 W, interessant dus voor zomerhuisjes, campings of grote projecten, waar niet altijd veel stroom aanwezig is.

Verkrijgbaar in; 30 liter, 50 liter, 80 liter en 100 liter.

 

– DAT-Aparici Eco Smart elektrische boiler –

Deze boilers onderscheiden zich door;
De ECO Smart controller waardoor de Aparici Eco Smart een Energielabel B heeft gekregen. Uw gebruik wordt de eeste 7 dagen gemeten en programmeert zichzelf dan aan de hand van een algoritme zodat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

De boiler kan horizontaal en verticaal gemonteerd worden. En er zit een speciaal patent op het systeem welke het mogelijk maakt dat de boiler zowel met de aansluiting naar links als naar rechts gemonteerd kan worden.

Verkrijgbaar in; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Voor meer informatie over deze elektrische boilers, maar ook vele andere bekende merken kunt u even kijken op de website van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Telefoon reparatie in Utrecht GSM Reparatie Centrum

Add-link

De mobiele telefoon en tablet zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Gaat deze om één of andere reden stuk dan kan dit een grote weerslag hebben op tal van zaken. Hebt u een telefoon reparatie nodig in Utrecht Kom dan gerust bji ons langs.

Detectie van het probleem

U kan bij ons voor allerhande telefoon reparaties in Utrecht. Van diverse merken terecht gaande van batterijproblemen, een kapot scherm, een defecte oplaadfunctie, waterschade en dergelijke meer. 
Is de oorzaak van het probleem niet meteen duidelijk dan gaan onze medewerkers hiernaar op zoek. Na een grondige analyse van het toestel streven zij ernaar een reparatie uit te voeren die het toestel terug naar zijn originele functioneren brengt. U merkt dus niet meer dat er een defect geweest is en uw toestel werkt terug perfect. 
Is er geen herstelling mogelijk dan delen wij u dat ook eerlijk mee, wij gaan geen reparaties uitvoeren waarvan we weten dat die het probleem niet of niet volledig zullen oplossen. 

Klantentevredenheid 

Wij werken in alle openheid en transparantie. Na controle van uw toestel krijgt u een heldere en duidelijke uiteenzetting. We delen u de mogelijkheden mee en overlopen met u de kostprijs. Beslist u de reparatie te laten uitvoeren bij ons dan garanderen wij u de prijs die we hebben voorgesteld, dus geen verborgen kosten of extra’s. Wij voeren ook geen enkele handeling uit zonder uw toestemming en in geval van een grote kost gaan wij met u de alternatieven overlopen. 
Al onze medewerkers werden zorgvuldig geselecteerd en worden permanent bijgeschoold om zich verder te bekwamen zowel in de nieuwste toestellen als in de nieuwste reparatietechnieken en middelen. 

Garantiebeleid

Omdat kwalitatieve dienstverlening voor ons voorop staat bieden wij u een 12-maanden garantie aan. Deze geldt uiteraard enkel bij door ons uitgevoerde reparaties en bij normaal gebruik van het toestel. Omdat uw tevredenheid voor ons belangrijk is bieden wij deze service aan zodat u telkens verzekerd bent van een optimale dienstverlening. Het enige wat u hiervoor hoeft te bon is de reparatiebon goed bewaren en meebrengen mochten er zich toch nog problemen met uw toestel voordoen. 

Komt u gerust met uw toestel bij GSM Reparatie Centrum in Utrecht langs en we bekijken samen wat we voor u kunnen doen. Wij geven u in alle openheid een eerlijk advies en reiken u de oplossingen voor een perfect werkend toestel aan.

https://www.gsmreparatiecentrum.nl/telefoon-reparatie-utrecht/

Transparant heren lingerie

Add-link

Er bestaan vele modellen heren lingerie in transparante uitvoering. Spannende maar ook de conservatieve variant. Heren slips die transparant zijn zien er goed en ondeugend uit. Echt een must voor de man die van wanten weet. Uitdagende heren lingerie waar elke vrouw voor zal vallen. 

De mannen die een stapje verder gaan dan het gewone alledaagse ondergoed. zij gaan voor doorschijnend en niets verhullende lingerie. Met het transparante heren lingerie in de webshop van 4youwear, kun je alle kanten op. 

Spannende uitstraling

Transparante heren lingerie heeft een goedaanzien. De ademende stoffen zorgen voor het dagelijks, comfortabel dragen van dit ondergoed. Transparant heren lingerie, is aan te schaffen in vele varianten. Slips, strings maar ook boxershorts zijn gemaakt van rekbare vezels die je een luxueuze ervaring kunnen geven. 
Transparant ondergoed kan een gevoel van aantrekkelijkheid oproepen bij zowel de man als de vrouw. Verlegen mannen kruipen uit hun schulp, bij het dragen van transparante slips, wanneer vriendin of vrouwlief ineens heel veel zin hebben in een spannend avontuurtje. 

Pasvorm

De pasvorm van transparante heren lingerie blijft prima, wanneer je dit ondergoed maar met zorg reinigt. Houdt je van zwarte heren lingerie welke ook een transparante touch mag hebben? 
De zwarte jockslip, Clever Kissable Jockstrap heeft aan de voorzijde een uitdagend transparant gedeelte. Er is een apart vakje voor de geslachtsmiddel van de man. Deze is dan ook nét niet te zien wat voor vrouwen écht een must is om verder te kijken. Wil je op een uitdagende manier de aandacht van je vriendin, dan is dit een slimme aankoop. De band is van elastiek en zwart van kleur. Aan de achterzijde van deze slip zit 0 stof. Gewoon je billen laten zien. Heb je een paar stevige billen dan is dit de meest goede aankoop. Dit transparante ondergoed heeft zowel draagcomfort, als een mooie uitstraling. Steeds heeft Clever weer nieuwe items in het assortiment, wat zorgt voor trendy producten. 

De Clever Aura slip

Ben je op zoek naar een transparante slip die wel alles bedekt maar toch tegelijkertijd alles laat zien? Dan is de Aura slip het proberen waard. Deze sportieve slip heeft een mooie, aantrekkelijke vlakverdeling waar toch nog wat te raden valt. Het kruis bevat een dubbele stof terwijl de zijkanten licht transparant zijn. De achterzijde is van een heerlijk aanvoelende mesh-stof die voldoende privacy voor de bilpartij geeft. Wil je niet direct met de billen bloot, dan is dit de juiste aankoop. 

Pump underwear

Pump onderscheid zich van alle andere heren lingerie door het speelse karakter. Pump heeft ondergoed in de transparante, leuke variant maar ook comfortabele boxershorts. Met een prima kwaliteit is dit een goed betaalbaar ondergoed wat online kan worden besteld. Kijk verder op de website en laat je inspireren door het veelzijdige aanbod.

De inrichting van een speelplaats

Add-link

Op de basisschool al vonden de kinderen het fantastisch om lekker in het zand te spelen. Er waren zandbakken ontwikkeld waar ieder kind plezier in kon maken. Dit zijn speciale bakken met een lage rand die gevuld zijn met zand. Met dit zand kunnen er torens gebouwd worden, in gegraven worden of een emmer vullen. Er zijn wel bepaalde eisen aan het zand gesteld. Het zand moet schoon zijn en los, maar ook weer niet te los. Mede hierdoor is er een speciaal speelzand ontworpen die de juiste structuur bezit. Houd er bij een zandbak kopen dus rekening mee dat je het juiste speelzand erbij besteld. Het speelzand is van een iets grovere structuur dan het normale zand op het strand. Dit heeft als voordeel dat er mooie vormen gemaakt kunnen worden door de kinderen en het stevig genoeg is om in te graven. Als je op het strand gaat graven in het zand, kan je oneindig bezig blijven door het fijne zand. Het zand zal zichzelf dan in het gat laten stromen, omdat deze een heel fijne structuur bezit. Het speelgoed buiten moet dus voldoen aan vele eisen. De belangrijkste eis die eraan vast moet zitten is dat deze veilig moet zijn voor de kinderen om mee te spelen. De ondergrond moet ook veilig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rubberen ondergrond wat ervoor zorgt dat als de kinderen vallen zij zich niet zullen bezeren. Hoe je het beste de speelplaats in kan richten hangt af van de type speelplaats die je wilt creëren en welke speeltoestellen je wilt plaatsen. In sommige gevallen kom je op speelplaatsen houtsnippers tegen die ook voor een ondergrond zorgen. Het nadeel hieraan is dat er splinters kunnen ontstaan die de kinderen kunnen bezeren. Houdt hier dan ook rekening mee bij de keuze van de inrichting van de speelplaats.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Een string is exclusief

Add-link

Als er aan Design Lingerie gedacht wordt, dan zul je vast denken aan de exclusievere versies van beha’s en slipjes. De mogelijkheid bestaat ook dat je deze koppelt aan de Victoria Angels die minimaal één keer per jaar te zien zijn op televisie bij een exclusieve show. Maar een Thong behoort ook tot de design lingerie. Deze zijn speciaal ontworpen om laag op de heupen te zitten. Het is een ondergoed dat vooral past bij de vrouwen met een iets bredere heup. Al een hele tijd geleden liepen de vrouwen en ook sommige mannen in strings rond. Sinds de jaren 70 is de string van tegenwoordig ontworpen door een Oostenrijkse modeontwerper. De strings van tegenwoordig zijn beschikbaar in veel verschillende vormen en materialen. Mannen zullen zich wel afvragen wat vrouwen nou eigenlijk lekker vinden zitten aan een string. Maar het blijkt toch dat zodra de vrouwen hieraan gewend zijn de string lekkerder kan zitten dan een slip. Het woord string moet je niet verwarren met het Engelse woord string. Dit heeft namelijk meerdere betekenissen, zoals een reeks tekens binnen de informatica, een Thaise muziekstijl en aan elkaar gekoppelde zonnepalen. Veel mannen associëren een string toch met een mooier deel ondergoed bij de vrouwen. Het voordeel van een string is dat er vrijwel geen lijntjes zichtbaar zijn door de broek heen. Naast een string is er ook de slip voor de vrouwen. De slip si ook een stuk ondergoed wat meestal iets strakker om het lichaam zit. Een string is eigenlijk ook een soort slip, maar je hebt ook de Braziliaanse versie. Het verschil is dat de ene string meer stof heeft dan de ander en gemaakt is van andere materialen. Vrijwel alle steden hebben winkels waar vrouwen genoeg keuze hebben aan de diverse soorten lingerie. Op het internet komen er ook steeds meer webwinkels waar het gemakkelijk is om lingerie te bestellen.

http://lola-lou.com/

Bekende snapbacks merken

Add-link

Super veel bedrijven hebben weer veel snapbacks op voorraad, omdat ze weer helemaal in zijn. De één vindt ze leuker dan de ander, maar na een tijdje weg te zijn geweest zijn ze er weer. Het leuke aan de snapbacks is dan ook wel dat er heel erg veel verschillende zijn en er zit altijd wel eentje bij die precies aan jouw verwachtingen voldoet. Hier zullen een aantal bekende snapbacks bespreken die zeker bekend zijn onder de echte liefhebbers.

Allereerst de Cayler & Sons snapbacks, de snapbacks met bijzondere en opvallende prints. Met name de brutale teksten en logo’s onderscheiden dit merk van de andere merken. Ten tweede de 47 brand snapback, die een topcollectie heeft uit de officiële NHL. Deze snapbacks kenmerken zich vooral doordat ze erg kleurrijk zijn met vaak grote brede letters of logo op de voorzijde van de pet, het is een merk met een echte geschiedenis en traditie. Ten derde The Hundred snapback, deze snapback heeft een kenmerkend icoontje waar je de pet voornamelijk aan herkent. De inspiratie van deze snapbacks komen voornamelijk uit de cultuur en levensstijl van California en Los Angeles. Ten vierde is er de Obey Snapback, zij hebben een super collectie met snapbacks die allemaal strakke, grafische elementen hebben. Dan nu ook weer een hele bekende, namelijk de New Era snapback, dit is een klassieke snapback met een enorme keuze aan verschillende kleuren en teams. De bekendste zijn wel de 59Fifty en de 39Thirty. Ten slotte heb je nog het merk Brixton, dit merk is niet echt bekend om zijn snapbacks. Ondanks dit heeft Brixton een hele mooie snapback collectie, wanneer een hiphop snapback net even te brutaal is, kan je ook kiezen voor een stijlvolle snapback van Brixton. Wil jij ook een snapback kopen? Dan kan dat zeker, wil je een stijlvolle ga dan voor de Brixton, maar wil je toch een kleurrijkere dan zijn de andere genoemde merken ook zeker een aanrader.

http://www.snapbacks.nl/

Waar kan je leuk winkelen in Amsterdams

Add-link

Waar kan je leuk winkelen in Amsterdams

 

Als je in Nederland lekker wilt shoppen dan kun je in de randstad zoals in Rotterdam,. Of een dag naar den-haag absoluut goed terecht voor eindeloos winkelen. Wil je echter een heel weekend of langer rond slenteren in een stad en daar van de ochtend tot in de avond van alles doen dan is Amsterdam eigenlijk de enigste grotere stad waar je in Nederland dan goed kunt vertoeven.

 

In Amsterdam heb je heel veel bekende winkelstraten, neem bijvoorbeeld de Kalverstraat wie kent deze bekende straat nou niet. Alle bekende kleding ketens zijn in deze straat vertegenwoordigd. Ook kun je er lekkere hap eten. Omdat deze straat erg populair is onder Nederlanders en toeristen kan het er wel enorm druk zijn. Gezien de straat zelf niet erg breed is kan het soms wat irritant zijn.

Ook kun door de Leidschestraat gaan, deze straat is wat breder, wel moet je goed oppasssen voor openbaar vervoer en taxi’s. In deze straat zitten de wat exclusievere winkels. Waar je dan ook wel iets meer geld moet neer leggen voor de honderden prachtige producten.

Als je bij de dam links af gaat dan kom je direct in het gebied wat de wallen heet. Hier heb je honderden coffee shops, Sexshop amsterdam en BDSM Amsterdam en ook de wereld beroemde rode ramen. Tevens zijn er een hele hoop tatoeage en piercing shops en gezellige bars om een drankje te drinken.

Kortom Amsterdam is een leuke grote stad waar je ideaal kunt winkelen en heel de dag voor vermaak terecht kan.

 

http://www.veiligedating.nl