Verbouwen

Opslag van Bergen op Zoom tot Etten-Leur bij je verhuizing

Add-link

Het komt vaak voor. Je gaat verhuizen naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand maar er moet nog het een en ander verbouwd worden. Maar je hebt met de nieuwe huurder of koper van je huidige pand een datum afgesproken waarop jij je spullen eruit moet hebben gehaald. Je zit een beetje tussen wal en schip want waar laat je je spullen? Gelukkig kun je deze in de regio West-Brabant eenvoudig en voordelig in de opslag laten zetten, vaak door hetzelfde bedrijf dat je inhuurt om de verhuizing te regelen!

Waarom je kiest voor lokale opslag in de regio Bergen op Zoom

Wanneer je op zoek gaat naar opslag in Bergen op Zoom en omstreken kun je altijd bij je spullen. Zeker wanneer je spullen langere tijd op moet slaan is het prettig wanneer je er nog makkelijk bij kunt en niet naar het andere eind van het land hoeft te rijden om iets uit de opslag te halen. Overigens is ook opslag in Roosendaal of Etten-Leur mogelijk bij de meeste verhuisbedrijven die in de regio actief zijn.

Verhuisbedrijven vergelijken

Nu rest je nog één ding, een betrouwbaar verhuisbedrijf vinden. Bedenk je eerst welke werkzaamheden je uit wilt besteden. Sommige verhuisbedrijven bieden namelijk een erg uitgebreide service in. Van het inpakken van je spullen (inclusief verhuismateriaal) tot transport en opslag in Etten-Leur of elders, tot het uitpakken van je interieur op de nieuwe locatie. Des te meer je uit handen geeft, des te hoger de prijs maar het betekent ook dat je geen omkijken meer hebt naar je verhuizing!

Hoeveel of hoe weinig je ook wilt uitbesteden, kies altijd voor een verhuisbedrijf met het Erkende Verhuizers keurmerk. Dan weet je zeker dat je een betrouwbaar bedrijf hebt dat zorgvuldig met je waardevolle spullen omgaat.

Schuco kozijnen – kwaliteit Made in Germany

Add-link

Schuco kozijnen – Levenslang comfort

Was u voornemens om kozijnen te vervangen? Dan heeft u natuurlijk allang het internet afgestruind naar opties om kunststof kozijnen te plaatsen of te laten plaatsen. Want als u toch uw kozijnen gaat aanpakken, ligt het voor de hand dat u kiest voor een energiebesparende oplossing. En dan zijn kunststof kozijnen uitermate geschikt.

U spaart namelijk onderhoud en stookkosten uit, en u werkt mee aan een beter milieu. Want kunststof kozijnen zijn volgens de VKG norm allemaal recyclebaar en dat is goed!

De meeste kunststof kozijnen leveranciers werken standaard met HR++ glas, of zelfs tripple HR+++ glas. Dit zijn allemaal maatregelen die worden aangesproord door de overhied. U kunt zelfs geld lenen van de overheid om uw aanschaf van kunststof kozijnen te betalen. Het is dus in ieders belang om over te stappen om milieuvriendelijke oplossingen.

Schuco is regerend Europees marktleider in de algehele branche van kunststof kozijnen, ramen deuren en kunststof schuifpuien.

Door een aantal kenmerkende zaken die van essentieel belang zijn op het eindresultaat adviseren we daarom om voor Schuco kozijnen te kiezen.

Schuco kozijnen hebben namelijk:

  • veel dikker staal aan de binnenzijde
  • de hoogste thermische isolatie op de kozijnen
  • 5 of 7 kamerprofielen
  • het beste sluitwerk
  • EPDM afdichtingsrubbers
  • geen weekdelen in hun PVC waardoor verkleuring niet optreedt
  • levenslang onderhoudsvrije kunststof kozijnen

Prijzen van Schuco kunststof kozijnen

Het zal u verbazen, maar ondanks de Duitse kwaliteitseisen zijn Schuco kunststof kozijnen relatief goedkoop te produceren. Dat komt doordat Schuco heel veel zaken voorafgaand aan de eindproductie zelf doet in de Schuco fabriek in Duitsland.

Zo leveren ze compleet voorgefoliede profielen aan, in elke gewenste kleurstelling. Het gegalvaniseerde staal word net als de kunststof kozijn profielen in 6 meter lengte aangeleverd, waardoor het eenvoudig in elkaar te zetten is. 

Kunststof kozijnen op maat

Als we kunststof kozijnen plaatsen worden natuurlijk vooraf alle maten goed doorgenomen. Een kunststof kozijn kun je niet aanpassen als het klaar is. Daarom is dat een zorgvuldig klusje. Gelukkig hebben we 20 jaar ervaring en weten we wat we doen.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van Schuco kozijnen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat we uw situatie komen bekijken, en zo kunnen we u de beste prijs voor Schuco kunststof kozijnen aanbieden.

 

https://pvc-kozijnen.nl/

Plafondlamp industriële stijl

Add-link

Een plafondlamp industrieel kan een kamer maken of breken. Het is het belangrijkste accessoire in de slaapkamer, eetkamer, woonkamer, familiekamer en studeerkamer. Er zijn veel verschillende stijlen en soorten van deze lampen en u kunt er een vinden die passen bij uw thema, persoonlijkheid, budget, ruimte en smaak.

 

Een ding om te overwegen bij het kiezen van de verlichting voor een kamer, is de grootte van de kamer. Veel huiseigenaren die een open ruimte met beperkte ruimte hebben, zullen geen grote lampen gebruiken, maar kleinere lampen, zoals kroonluchters of schansen. In feite zijn veel plafondlampen nu verkrijgbaar in kleinere maten omdat ze helpen ruimte te besparen. Voor mensen met een groter huis is het vaak gemakkelijker om een ​​lamp te krijgen met een lang snoer om aan het plafond te bevestigen, zodat deze vanuit alle hoeken te zien is.

 

Als u geen hoge dollar wilt betalen voor een verlichtingsarmatuur die lang meegaat, dan wilt u misschien kijken naar plafondverlichting die een leven lang meegaat. Denk er bij het overwegen van deze optie aan dat het belangrijk is om iets te kiezen dat niet snel beschadigd raakt door vochtigheid of extreme temperaturen. Als je een lamp in de keuken gebruikt, is het vooral belangrijk dat je een armatuur kiest die duurzaam genoeg is om hete ovens, stoomkoken en hoge temperaturen te weerstaan.

 

Omdat er verschillende soorten armaturen zijn waaruit u kunt kiezen, kan het even duren voordat u er een vindt die bij uw behoeften en smaak past. U zult ook de stijl van het armatuur willen overwegen, omdat verschillende stijlen verschillende voordelen bieden. Als u op zoek bent naar een meer stijlvolle lamp, kunt u een lamp in klassieke stijl overwegen met glas in kroonluchterstijl of metalen accenten op de voet. Deze stijlen kunnen elke kamer een elegant en verfijnd gevoel geven. Ze helpen ook om elk meubelstuk te accentueren vanwege hun unieke ontwerp.

 

Als je een meer traditionele look wilt, zal een klassieke stijl van licht werken. Een populaire keuze is een sierlijke kroonluchter met uitgesneden ontwerpen op de basis. Sommige verlichtingsarmaturen zijn ook verkrijgbaar in meer uitgebreide en gedetailleerde ontwerpen die zijn gemaakt om lang mee te gaan. Voor de moderne stijl van een eigentijdse stijl, wilt u een lamp met eenvoudige designelementen die u gemakkelijk kunt installeren.

 

Deze lampen zijn eenvoudig te installeren en verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u voor elke kamer de juiste kunt kiezen. Het is belangrijk om uw decoratieschema in overweging te nemen bij het kiezen van een plafondverlichting voor een kamer. Sommige mensen gebruiken ze in de eetkamer om een ​​grote tafel te verfraaien, terwijl anderen ze in slaapkamers plaatsen om andere delen van de kamer te accentueren. U kunt deze lampen ook boven het bed plaatsen om de kamer een eigentijdse uitstraling te geven.

Verlichting van Toen

https://www.verlichtingvantoen.nu/grote-industriele-lamp/

Zelflerend, ECO, energiezuinig, elektrische boilers zijn helemaal van nu.

Zelflerend, ECO, energiezuinig, elektrische boilers zijn helemaal van nu.

Een elektrische boiler bestaat in principe uit niets meer dan een ketel met daarin een verwarmingselement en een thermostaat. Simpel.
Het verwarmingselement in een elektrische boiler werkt uiteraard op elektriciteit en warmt het water in de ketel op. 
Met de thermostaat valt de temperatuur te regelen.

Het handige aan een elektrische boiler is dat deze overal geplaatst kan worden zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. Er is geen rook afvoer nodig. Ideaal dus en veel veiliger want zo is er geen kans meer op koolmonoxide vergiftiging.
 

Elektrische boilers; makkelijker wordt het niet.

Aangezien iedereen straks compleet van het gas af moet zijn is het nu de tijd om over te stappen van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche/bad/kraanwater.

Neem het gerenomeerde merk Wesen. Wesen termos electricos is ontstaan doordat een groepje technische specialisten van een andere soorgelijke fabriek van elektrische boilers van mening waren dat de boilers die op dat moment gemaakt werden technisch gezien nog wel wat verbetert konden worden. 

Elektrische boilers van het merk Wesen worden gemaakt van offshore kwaliteit RVS, hierdoor zijn deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij. 

 

 

 

 

 

De boilers zijn te koop via elektrischeboiler.eu en kunt u al binnen 2 dagen in huis hebben.
De elektrische boilers worden geleverd inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en ze zijn te verkrijgen van 30 t/m 300 liter. 
Er zijn 2 verschillende modellen; de ECO flat of de Inox serie.

De Wesen ECO Flat heeft het hoogst haalbare energie label. Label A/B, de boilers zijn plat qua vorm gegeven en hebben een dubbele tank, met in iedere tank een eigen verwarmingselement en een eigen anode. 
Dit zorgt voor een snelle opwarmtijd en zal het water zijn warmte langer behouden.

Deze eco flat heeft een zelflerende ECO controller, deze controller houdt een vaste periode de huishoud gewoontes bij en warmt op wanneer dit nodig is. Dit maakt de boiler zeer energiezuinig

 

Dus, voor alle verdere informatie en andere merken elektrische boilers kijk dan eens op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis

Pas op! Zonder de juiste cilindersloten zijn inbrekers binnen 30 seconden in jouw woning!

Add-link

Conventionele cilindersloten helpen de inbreker naar binnen

 

Door een methode genaamd kerntrekken kunnen inbrekers binnen 20 á 30 seconden jouw woning binnendringen. Hoe doen ze dit? We leggen je het uit: inbrekers boren een geharde schroef in het cilinderslot, vervolgens plaatsen ze een stevige pulietrekker over het cilinderslot. Deze trekker, trekt aan de schroef omdat de inbreker moeiteloos met zijn steeksleutel aan het mechanisme draait. Door de brute overgebrachte kracht schiet de cilinder in mum van tijd uit het slot en heeft de inbreker toegang tot het huis. Dit kan allemaal dus in enkele seconden zijn gebeurd. De methode is bruut en zeer effectief. Helaas zien we dat de SKG** cilinders niet goed bestand zijn tegen kerntrekken…

 

Hoe kan kerntrekbeveiliging mijn huis hiertegen bewapenen?

 

Doordat er helaas nog in veel woonhuizen een SKG** cilinder of lager veiligheid zou moeten bieden, maken we het voor inbrekers erg makkelijk. Gelukkig is er een opvolger van de SKG**-norm en dat is – je raadt het al – SKG***. De cilinders die zich in deze beveiligingsklasse bevinden zijn bestand tegen kerntrekken en andere actuele inbraakmethodes.
Het is logisch dat jij ook in jouw huis veilig hang-en-sluitwerk met kerntrekbeveiliging wil. M&C cilinder gaat je hierbij helpen. Op https://mc-cilinder.nl/ laten wij je zien wat geschikte opties zijn voor jouw leefomgeving.
Een goede kerntrekbescherming is méér dan alleen kerntrekbescherming, het is een samenwerking van verschillende elementen waaronder:

 

  • Bewegend plaatje;
  • Massief anti-kerntrekbeslag;
  • SKG*** deurcilinder.

De kerntrekbeveiliging is voor het oog zichtbaar door een bewegend plaatje dat op het slot is aangebracht. Het plaatje verhindert de mogelijkheid om het mechanisme op het slot te plaatsen. Daarnaast is het massief anti-kerntrekbeslag een maatregel die voorkomt dat de cilinder uit de deur kan worden getrokken. De SKG*** cilinders zijn bestand tegen de moderne inbraakmethodes en bemoeilijken het proces waarbij de inbreker een schroef in de cilinder boort.
Onder andere deze maatregelen zorgen ervoor dat inbrekers jouw huis niet kunnen betreden.

 

Hoe zorg ik ervoor dat inbrekers buiten blijven?

 

De Rijksoverheid heeft SKG*** sloten verplicht gesteld op bestaande- en nieuwbouw. Dit, omdat zij erkent dat het gevaar erg groot is als het hang-en-sluitwerk niet bestand is tegen methodes als kerntrekken. SKG*** sloten bieden niet alleen betere bescherming tegen kerntrekken maar ook het bekende ‘lockpicken‘, klopsleutelen, maar ook boren of de slagmethode worden tegengewerkt. Afgezien van het feit dat het door de overheid wordt verplicht is het dus ook echt nuttig en mag je je in jouw eigen huis veiliger voelen. Een SKG*** slot valt ook onder de eisen van het Politiekeurmerk: Veilig Wonen. Dat is dus mooi meegenomen. Op onze website bieden wij jou verschillende mogelijkheden voor uw thuissituatie. Daarnaast mag je ook contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar de beste mogelijkheid voor veilige sloten.
Zo helpt M&C cilinder jou om ongenodigde gasten buiten te houden!

http://menc-cilinders.nl/

Wat moet een stucwerker allemaal kunnen?

Add-link

De stucwerk existentie een van de belangrijkste specialisten bij het inrichten en oude gebouwen constructies. Vaak bestaat er nochtans wat onduidelijkheid overheen wat je zou moeten kunnen als stukadoor, waardoor tal mensen niet weten of ze als stukadoors werk willen leren doen. Net zoals elke bouwvak branch en bouwsector heeft een stucwerker vele vaardigheden nodig, bekende inzicht en kennis nodig. Het volgende overzicht laat ik zien welke dat zijn. 

 

Belangrijke vaardigheden en eigenschappen van spackspuitwerk

Een stucwerk is eigenlijk een vakman diespackspuitwerk (of hechtpleister) op wanden en plafonds aanbrengt aan de binnenkant van een gebouw, ofwel indien verfraaiing, ofwel is bedoelt voor dekking bescherming. Deze beschermende laag bestaat uit pleister voeging van een bepaalde samenstelling. Wat moeten je reeds kunnen als stukadoor,  welke eigenschappen zijn hierbij van belang?

Inzicht in stucwerk

Bij het stucen van een muur kan dan wel een eenvoudige taak lijken.
Het stucen van een muur mogen dan waterput een eenvoudige taak toeschijnen, niets bestaan minder goedje. Er is namelijk heel wat inzicht en logica nodig door exact ter kennis hoe den stuc moeten worden aangebracht, voort de juiste porties ter ramen, enzovoorts. Inzicht bestaan één van den belangrijkste eigenschappen stukadoor, zoals dat gewichtigheid alle andere specialisaties ter den bouwsector ie geval bestaan!

Nauwkeurigheid stucwerk

Het klikken van stuc of hechtpleister zijn ook geen zaak waar je zomaar even snel overheen kan gaan. Het vereist vooral nauwkeurigheidgeduld en geduld. De uitstraling van de woning én de bescherming van de muur of het plafond zijn immers direct afhankelijk van hoe goed de stuc op de muur wordt aangebracht!

Gespecialiseerde stukadoor heeft kennis van bouwstof

Het wordt uiteindelijk vaak onderschat, het is belangrijk dat je als stukadoor weet welk materiaalen er allemaal bestaan en welke gereedschappen en producten je moet gebruiken om het werk tot een perfecte staat te brengen. Welke materialen en producten gebruikt moeten worden hangt af van de situatie van de bouw: waaruit bestaan de muren of het plafond, hoe groot zijn die, hoe oud, in welke staat? Enkel een gespecialiseerde stukadoor beschikt over de nodige kennis om het antwoord te weten op dergelijke vragen en het werk goed te doen!

Baan als stucwerk een goede keuze

Uiteindelijk komt stucwerk vinden er natuurlijk gewoon op neer dat je ernaar zoekt. dankzij een vacature als stukadoor bij een uitzendbureau is het veel eenvoudiger om p de job te vinden die je zoekt, zodat je snel je talenten en vaardigheden nog beter kunt ontwikkelen!

Een rieten kap op je woning

Add-link

Bij een rieten dak zal je misschien wat oudere herinneringen terugkrijgen. Je denkt aan de gezellige huisjes van vroeger of de knusse boerderijtjes die allemaal van een rieten dak waren voorzien. Maar tegenwoodig is deze dakbedekking weer helemaal in. De rietdekkerij is echt vakwerk geworden en de daken worden op allerlei huizen gezet, zowel villa’s als nieuwbouwprojecten, om ze een originele en authentieke uitstraling te geven. 

Een rieten dak past dan ook in veel stijlen: klassiek of modern, een rieten dak geeft een unieke eigenschap aan het huis. Bij een rietdekker kan je terecht voor een rieten dak van uitstekende kwaliteit dat een levensduur van gemiddeld 25 jaar heeft. Als het goed onderhouden wordt, kan dat zelfs tot 30 jaar worden. Een rieten dak heeft namelijk regelmatig onderhoud nodig. Het is aangeraden om het jaarlijks een goede onderhoudsbeurt te geven om de uitstekende kwaliteit te behouden. Door regelmatige controles is het makkelijker om grotere onderhouden te vermijden. Bij de controle wordt het rieten dak vrijgemaakt van mossen en algen en wordt eventuele schade door vogels of slijtage hersteld.

Natuurlijk is zelfs het best onderhouden rieten dak op een bepaald moment afgeschreven. Wanneer het tegen het einde van zijn levensduur aanloopt, is het best om terug een rietdekkersbedrijf te contacteren. Zij evalueren het dak en geven het juiste advies om het dak te renoveren of te vernieuwen. Zo blijf je op elke moment je kwalitatieve dak behouden.

Als je al een dak hebt met dakpannen maar toch ook graag een rieten kap zou laten zetten, is dat zeker mogelijk. Een vervanging rieten dak kan ook jouw huis die unieke look geven. Het rietdekkersbedrijf neemt dan de volledige transformatie op zich. Ze strippen het dak van de dakpannen, controleren en, indien nodig, verstevigen het onderstel van het dak en plaatsen de rieten kap erop.

https://www.rietwerk.nl/