Tuin en buitenleven

Houtkachel Koza K10, Kratki, In ieder interieur een fraai design

Houtkachel Koza K10 Kratki , Voldoet aan alle huidige normen

Met de Houtkachel Koza K10 van Kratki haalt u echt warmte en sfeer in huis. De in europa geproduceerde houtkachel heeft een barok en zeer fraai design die in elk interieur geschikt is.

Met de Koza kachel haalt u zeker een juweel in huis en ze zullen eveneens heel mooi staan in de serre, vakantiewoning, op uw terras en bovendien zeer betrouwbaar.

Vervaardigd van gietijzer met zijn zeer robuuste vorm, houdt deze Koza K10 houtkachels veel warmte zodat de helefamilie er lekker warmpjes bij kan zitten in de winter of tijdens zomeravonden. Een Hoogrendementskachel wat voldoet aan alle huidige normen, waaronder het ECOdesign2022.

Met de optionele kookringen kunt u gewoon koken en zelfs een eitje bakken of thee zetten.

Dankzij het “Airwash systeem” blijven de ramen mooi helder en schoon en hoeft u niet aldoor de ramen te reinigen.

Houtkachel Koza K10 Kratki, ook geschikt als buitenkachel

Bij uw vakantiewoning zal de Krakti Houtkachel uitermate fraai staan. Zeer geschikt als tuinkachel maar in de serre of veranda eveneens heel fraai. Zo kunt u in de lente of op zomeravonden wat langer buiten zitten en is het mogelijk om vrijwel het hele jaar door van de kachel  de buitenlucht te genieten.

Genieten van het buitenleven, met de heerlijke warmte die deze houtkachel afgeeft. Deze vrijstaande kachel kan vrijwel overal geplaatst worden, dat is een groot voordeel.

Label A en Hoogrendement

Met Energielabel A is de Koza K10 Energiezuinig te noemen en voldoet bovendien aan de belangrijke norm NEN-EN 13240:2001. Eveneens voorzien van een CE-markering en ECOdesign2022.

Waarom Koza K10 Houtkachel?

  • Op deze kachel kunt u koken
  • Sterk en Robuust
  • Een fraai vlammenspel
  • Voldoet aan alle huidige normen
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Hoogrendement en Energiezuinig
  • Energielabel A
  • Geschikt als Buitenkachel in de Serre, Veranda, Vakantiewoning
  • Vrijstaand dus overal plaatsbaar
  • Airwash systeem, (schoonglas systeem)

Alleen het model al, deze staat erg mooi in ieder interieur, ook al brand deze kachel niet.

Bestel vandaag nog u Kratki Houtkachel in onze webshop. Te bezichtigen en te bestellen in de webshop van www.warmteshop.eu.

 

https://warmteshop.eu/product/houtkachel-koza-k10-kratki/

De kunstgalerie biedt heel veel verschillende kunstwerken aan

Add-link

Moderne kunst is een prachtige manier om jouw emoties te uiten. De prachtige kunstgalerie kan je dan een mooie ervaring bieden in de galerij. Maar dat is niet het enige want de kunstgalerie aanbiedt. Je kunt nu de kunst die in de kunstgalerij hangt kopen en mee naar huis nemen om je eigen huis jouw persoonlijke kunstgalerie te maken. Je hoeft de kunstgalerij nooit meer te verlaten want je kan van jouw huis een moderne kunstgalerij maken, die naar jouw persoonlijke voorkeur is gemaakt en al jouw favoriete kunstwerken komen hier bijeen. Je kunt de kunst nu kopen voor mooie prijzen zodat jij elke dag weer op nieuw kunt genieten van mooie meesterwerken waar jij veel gevoel bij krijgt.de kunstwerken die jouw hart doen opwarmen en jouw ogen doen tranen. Kunst waar jij een warm gevoel van krijgt en wat je helemaal goed laat voelen. De collectie bestaat uit schilderijen en fotografie. De beste en meest creatieve foto’s om je ogen uit te kijken. De stijlen bestaan uit abstract figuratief grafisch en pop art ook zijn er verschillende thema’s landschap minimalistisch portret of zwart en wit. Ook kunnen de schilderijen of foto’s op maat worden gemaakt Of als interieur design worden gebruikt zodat jij een eigen stuk hebt in je huis wat niemand anders heeft. Zo heb jij je favoriete kunst op bijvoorbeeld een stoel of tafel. Verleg de grenzen want de mogelijkheden van de kunstgalerie zijn eindeloos.

Waarom je de kunstgalerie echt moet bezoeken

Dus heeft u in de kunstgalerie een mooi schilderij gezien of een mooie foto gezien die u echt moet hebben? Dan kunt u deze kopen op de gewenste maat en zo heeft u uw eigen kunstgalerij in uw huis. Zelfs kan het bedrukt worden op tafels, stoelen en banken. Wat u ook maar wilt alles is mogelijk.

 Voor elk bouwwerk een betonpoer

Add-link

Als jij iets gaat bouwen in je tuin, zoals een tuinhuisje, een hek of een speeltoestel, dan kun je de levensduur daarvan aanzienlijk verlengen door deze te voorzien van een fundering. Helaas is veel van onze grond in Nederland nat en zacht en is daarom een goede fundering essentieel. Natuurlijk kun je zelf aan het graven gaan en je fundering storten met beton, maar er is een veel gemakkelijkere manier. Door betonpoeren te gebruiken hoef je alleen het gat nog maar te graven. Betonpoeren kopen kan net zo simpel online.

Wat is een betonpoer?

Een betonpoer is een betonnen blok met daarop een bepaalde bevestiging of een gat. Dit blok is soms vierkant, soms rechthoekig en soms loopt hij toe als een piramide. Deze blokken kun je op bepaalde punten ingraven en als fundering gebruiken voor je bouwwerk. De bevestiging gebruik je om je bouwwerk mee vast te zetten. Dit is handig bijvoorbeeld als je een schommel plaatst of als je een hek aan het bouwen bent. Er zijn een groot aantal soorten poeren beschikbaar en het type dat jij nodig hebt is afhankelijk van het soort grond waarin het komt en ook van de specificaties van het bouwwerk dat je erop wilt plaatsen. Bij twijfel is het altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen en raadpleeg je het beste een specialist.

 

Waar moet je op letten?

Het is dus erg belangrijk dat je betonpoer van goede kwaliteit is. Dit kun je realiseren door een kwalitatieve leverancier uit te zoeken. Het is in dit geval dus geen goed idee om te proberen geld te besparen op je fundering. Ook heb je een poer nodig die het gewicht van jouw bouwwerk probleemloos kan dragen. Dat betekent dat je de juiste afmetingen nodig hebt, maar ook de juiste vorm. Voor de paal van een hek zal je minder grote poeren nodig hebben dan onder een tuinhuis. Heb je de juiste poer te pakken, dan kun je snel en gemakkelijk een fundering creëren onder jouw bouwwerk.