Telefonie

Hoe zit het met de harde schijf van de iPhone 7? Tips om hem op te ruimen

Het is een vreselijk gevoel. Je vervloekt en vecht om onnodige foto’s te verwijderen om een ​​paar megabytes ruimte vrij te maken op je telefoon, zodat je de foto kunt maken die je zo graag wilt. En natuurlijk moet je hier om de paar weken een beroep op doen omdat je telefoon steeds voller wordt.

Maar wat kun je zeggen over vrije ruimte op manieren waarbij je kostbare foto’s niet hoefde te worden verwijderd? Gelukkig kan dat. Heb je bijvoorbeeld nog de eeuwig betrouwbare iPhone 7 dan is het wel handig om deze tips te gebruiken om je mobiel snel te houden.

Een aantal tips voor het opruimen van ruimte op uw telefoon. Als u deze implementeert, kunt u vrij foto’s maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoldoende ruimte.

TIP # 1: verwijder ongebruikte apps

Dit is de voor de hand liggende. We hebben een gril en zijn vergeten te verwijderen. Deze ongebruikte apps kunnen verrassend veel ruimte in beslag nemen op je telefoon. Door slechts enkele apps te verwijderen, kunt u eenvoudig tot 1 GB extra ruimte op uw telefoon maken.

iPhone Home

Om een ​​app te verwijderen, druk je erop en houd je hem vast totdat hij begint te schudden. Druk vervolgens op de “X” in de linkerbovenhoek.

Tip 2: Verwijder vooraf geïnstalleerde apps-gegevens

De meeste mensen gebruiken de voorgeladen Apple-apps zoals aandelen, video’s en afstandsbediening. Het enige probleem is dat Apple tot nu toe heeft voorkomen dat gebruikers deze apps konden verwijderen. Maar met het nieuwe iOS geeft Apple gebruikers de mogelijkheid om de gegevens van vooraf geladen apps te verwijderen. Toegegeven, dit levert je niet veel ruimte op, maar als je vecht voor elke megabyte, is het een solide optie.

Tip # 3: Ontdek welke apps de meeste ruimte innemen

Om erachter te komen welke apps zijn toegang tot de meeste ruimte, ga je naar Instellingen> Algemeen> Storage & iCloud Usage, tik vervolgens op “Opslagruimte beheren.” Dit zal onmiddellijk geven u een beeld van welke apps zijn hogging het meeste geheugen op je iPhone. Veel mensen zijn geschokt om te zien hoeveel ruimte bepaalde apps in beslag nemen.

https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl/

Jouw ervaren partner voor internetbellen en zakelijk communiceren

Zakelijk en internet en bellen kun je het beste in één afsluiten. Dit bespaart je een hoop kosten en neemt een stuk minder tijd in beslag. Hoe fijn zou het zijn om al je communicatiemogelijkheden via één professional kan laten lopen. ProDyne schakel je in als partner op het gebied van IT en (tele)communicatie. Zij staan voor no nonsens, respect, dynamiek en betrouwbaarheid. Dat is wat je zoekt in een bedrijf, toch? Daarbij sta jij als klant centraal en streven zij zo naar een hoge klanttevredenheid. Deze specialist is niet alleen de probleemoplosser voor internet bellen en zakelijk communiceren, maar ook de waardevolle kennispartner die je graag alles vertelt over hoe je zakelijk internet en bellen optimaal kunt inrichten.  

Internet bellen en zakelijk communiceren in diverse branches

Internet bellen en zakelijk communiceren is voor iedere belangrijk. Zowel voor in de zorg of retail als in de verkoop of de bouw. Het is van groot belang dat de interne communicatie vlekkeloos verloopt en fouten worden voorkomen. Voor bedrijven met een buitendienst is het zeker interessant om een gebruiksvriendelijke applicatie op de mobiele telefoons in te stellen waardoor zij 24/7 bereikbaar zijn voor andere medewerkers. Via WiFi, Bluetooth en GPS kan de centrale herkennen of de werknemer bereikbaar is en geeft een signaal door aan de werkgever. Binnen de zorg is het belangrijk dat noodsituaties snel gesignaleerd worden. Wanneer een toestel valt, gaat er een alarm af in de meldkamer waar snel op gereageerd kan worden door zakelijk internet en bellen. Via de locatiebepaling is het mogelijk om te zien welke medewerker het meest dichtbij is bij de noodsituatie. Internet bellen en zakelijk communiceren maakt het mogelijk om snel in te kunnen grijpen. 

Diverse oplossingen voor zakelijk internet en bellen om de bereikbaarheid van medewerkers te managen

Het is belangrijk dat medewerkers in contact blijven om de kwaliteit te waarborgen. Via een mobiele app is dit mogelijk. Medewerkers kunnen eenvoudig aangeven waar zij op dat moment zijn. Op die manier kan jij als werkgever eenvoudig de bereikbaarheid van de medewerkers managen met behulp van zakelijk internet en bellen. Zo is het eenvoudig en duidelijk op welk moment het geschikt is om contact te zoeken. Bij ProDyne is het mogelijk om één toestel aan te schaffen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Dit wordt ook wel BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Outlook om inzicht te krijgen in de verschillende vergaderingen op een dag en wie hieraan deelneemt. Zo wordt internet bellen en zakelijk communiceren zeer eenvoudig. En wist u dat ProDyne specialist is in internet bellen via MiCloud? Bekijk snel de mogelijkheden.