Telefonie

Zo voorkom je een miskoop bij het kopen van een telefoonhoesje

Add-link

De meeste mensen zijn erg gehecht aan hun smartphone. We betalen maandelijks een fiks bedrag om te kunnen internetten, bellen en appen. Daarnaast is de telefoon zelf ook niet goedkoop. We willen graag het allernieuwste model met allerlei spannende features gebruiken. Waarom zou je dan besparen op het veiligstellen van deze dure telefoon? Investeer in een goed smartphonehoesje om jouw telefoon te beschermen tegen allerlei soorten schade.

Welk telefoonhoesje heb je nodig?

Je wilt jouw prachtige smartphone natuurlijk niet verpesten met een saai hoesje. Gelukkig heb je tegenwoordig een enorme keuze uit telefoonhoesjes in allerlei kleuren en uitvoeringen. Welk telefoonhoesje past bij jouw telefoon en smaak is heel persoonlijk. Wij geven je daarom graag een paar tips om het juiste hoesje voor jouw telefoon te kopen.

Voorkom een miskoop

Het type telefoon

Let op het type telefoon waar je een hoesje voor koopt. Telefoons kunnen op elkaar lijken, maar elk model is anders en de hoesjes dus ook. Zoek een hoesje dat écht gemaakt is voor jouw type telefoon.

Voldoende bescherming

Als jij heel voorzichtig bent met jouw telefoon, volstaat een subtiel iPhone telefoonhoesje wellicht. Sta je er echter om bekend dat je jouw telefoon regelmatig laat vallen, werk je in de bouw of ben je gewoon erg onhandig? Investeer dan in een hoesje dat flink wat bescherming biedt.

Het materiaal

Smartphonehoesjes zijn er van diverse materialen. Je kunt een hoesje kopen van siliconen, leer, rubber, kunststof en zelfs aluminium. Elk materiaal heeft zo zijn voordelen. Ontdek wat jij het mooist en het prettigst in gebruik vindt.

Betrouwbare verkoper

Er zijn veel verkopers van smartphonehoesjes, zowel qua winkels als online. Wees echter voorzichtig en doe je huiswerk. Lees reviews van de verkopers én van de hoesjes om een miskoop te voorkomen.

https://www.casimoda.nl/

Hoe zit het met de harde schijf van de iPhone 7? Tips om hem op te ruimen

Add-link

Het is een vreselijk gevoel. Je vervloekt en vecht om onnodige foto’s te verwijderen om een ​​paar megabytes ruimte vrij te maken op je telefoon, zodat je de foto kunt maken die je zo graag wilt. En natuurlijk moet je hier om de paar weken een beroep op doen omdat je telefoon steeds voller wordt.

Maar wat kun je zeggen over vrije ruimte op manieren waarbij je kostbare foto’s niet hoefde te worden verwijderd? Gelukkig kan dat. Heb je bijvoorbeeld nog de eeuwig betrouwbare iPhone 7 dan is het wel handig om deze tips te gebruiken om je mobiel snel te houden.

Een aantal tips voor het opruimen van ruimte op uw telefoon. Als u deze implementeert, kunt u vrij foto’s maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoldoende ruimte.

TIP # 1: verwijder ongebruikte apps

Dit is de voor de hand liggende. We hebben een gril en zijn vergeten te verwijderen. Deze ongebruikte apps kunnen verrassend veel ruimte in beslag nemen op je telefoon. Door slechts enkele apps te verwijderen, kunt u eenvoudig tot 1 GB extra ruimte op uw telefoon maken.

iPhone Home

Om een ​​app te verwijderen, druk je erop en houd je hem vast totdat hij begint te schudden. Druk vervolgens op de “X” in de linkerbovenhoek.

Tip 2: Verwijder vooraf geïnstalleerde apps-gegevens

De meeste mensen gebruiken de voorgeladen Apple-apps zoals aandelen, video’s en afstandsbediening. Het enige probleem is dat Apple tot nu toe heeft voorkomen dat gebruikers deze apps konden verwijderen. Maar met het nieuwe iOS geeft Apple gebruikers de mogelijkheid om de gegevens van vooraf geladen apps te verwijderen. Toegegeven, dit levert je niet veel ruimte op, maar als je vecht voor elke megabyte, is het een solide optie.

Tip # 3: Ontdek welke apps de meeste ruimte innemen

Om erachter te komen welke apps zijn toegang tot de meeste ruimte, ga je naar Instellingen> Algemeen> Storage & iCloud Usage, tik vervolgens op “Opslagruimte beheren.” Dit zal onmiddellijk geven u een beeld van welke apps zijn hogging het meeste geheugen op je iPhone. Veel mensen zijn geschokt om te zien hoeveel ruimte bepaalde apps in beslag nemen.

https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl/