Add Link
Image default
Startpaginas

123Kartonnen Dozen.nl: De meest voordelige kartonnen dozen

123Kartonnen Dozen: Bestel de meest voordelige kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen. 

Als u op zoek bent kartonnen dozen uit voorraad wordt het erg aangeraden om te bestellen bij 123Kartonnen Dozen. Het assortiment van 123Kartonnen Dozen is zeer uitgebreid en daarnaast ook nog één van de voordeligste uit de markt. Een kleine greep uit onze dozen uit voorrad: amerikaanse vouwdozen (enkelgolf en dubbelgolf), postpakketdozen, brievenbusdozen en autolock speedboxen. Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment er is uiteraard nog veel meer beschikbaar. 

Er zijn niet enkel dozen uit voorraad beschikbaar maar ook nog dozen die speciaal voor u op maat gemaakt worden: dozen op maat. Dit is heel gemakkelijk te berekenen met onze dozen calculator. Hier moet de lengte, breedte en hoogte ingevoerd worden en de keuze voor de dikte van het karton en de kleur. Er rolt op deze manier een prijs uit en mocht deze naar wens zijn kan de doos vervolgens besteld worden. 

Naast het grote assortiment dozen op maat zijn er ook nog veel andere producten die besteld kunnen worden in het assortiment van 123Kartonnen Dozen. Denk aan opvulmaterialen om kartonnen dozen op te vullen zodat de producten veilig verzonden worden. Er zijn verschillende opvulmaterialen beschikbaar zoals schuimkorrels, luchtkussenzakjes en sizzlepak. 

Er zijn zoveel verschillende verpakmaterialen beschikbaar dat het soms niet alles bekend is bij de afnemer. Om deze reden is er een blog gestart op de website van 123Kartonnen Dozen. Hier staat veel informatie over de verschillende producten die verkrigbaar zijn op de website. Daarnasst worden hier de laatste nieuwtjes op geschreven over de verpakkingsindustrie. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en bestel gemakkelijk voordelige kartonnen dozen. 

Benieuwd? Neem gerust een kijkje op de website!