Laat uw tennisbanen aanleggen door de specialist, compleet met winddoeken

Voor winddoeken van uitstekende kwaliteit moet u bij de specialist zijn. Ton de Rooij Tennis kan zorgen voor het complete onderhoud aan uw tennisbanen, inclusief winddoeken. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u door dit specifieke bedrijf niet alleen een tennisbaan voor officiële toernooien aan laten leggen, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Moet u op de tennisclub waarbij u vrijwilliger bent een nieuwe tennisbaan laten aanleggen. Voor het aanleggen van uw tennisbaan en het onderhoud aan tennisbanen kunt u het best Ton de Rooij Tennis inschakelen. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Zoekt u een bedrijf voor het onderhoud aan tennisbanen? Neem dan contact op met Ton de Rooij Tennis. Zij zijn namelijk zeer veelzijdig en kunnen ook zorgen voor het onderhoud aan hockeyvelden en atletiekbanen. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.