Afvallen en Gezond Eten

Add-link

Afvallen en Gezond Eten

Je hebt er vast twijfel over gehad. Hoeveel moet je nou precies drinken per etmaal of per dag? Wat als een paal boven water staat is dat voldoende drinken van levensbelang is! Mensen die niet genoeg drinken weten honger en dorst vaak niet goed te onderscheiden. Er is een duidelijke vuistregel, voldoende drinken verminderd een honger gevoel omdat je gewoon weg vol voelt.

Voor de gemiddelde mens is pak beet 1.5 tot 2 liter vocht op een dag ruim genoeg. Tevens is het belangrijk om je urine ook qua kleur in de gaten te houden. Wanneer het bijna geen kleur meer bevat dan drink jij voldoende! Goed om te weten.

Sportvoeding en gezond eten

Veel drankjes bevatten een overmaat aan suikers, natuurlijk weet iedereen dat suiker beter voorkomen kan worden., maar neem je bijvoorbeeld een blikje sinas dan zitten daar bijna 10 a 12 suikerklontjes in. Het suiker percentage kan dus erg hoog worden als je met enige regelmaat sinas of cola nuttigt. Drink frisdrank dus zeker met mate! Indien je kilo’s kwijt wilt raken adviseren wij om helemaal geen frisdrank meer te drinken. Natuurlijk is er ook van elke frisdrank een light variant te krijgen, echter blijft ons advies om deze ook te weren. Dit komt o.a. omdat light drinken een verstorende werking hebben op jou lichaam. Hierdoor zul je aan het einde van de optelsom juist meer trek krijgen naar lekkere vette dingen en zul je het ook sneller opslaan in je lichaam. Wees verstandig en laat je niet verleiden door Light drankjes.

Naast frisdrankjes is het ook verstandig om vruchtendranken te weren, al klinken ze nog wel zo gezond in de oren. Ook deze drankjes bevatten veel te veel suiker. Bekijk dus altijd goed de ingrediënten voordat je het drankje in je winkelwagen legt. Hou je toch erg van fruit? Maak dan een verse fruitsap met een blender bij je thuis.

Wij begrijpen heel goed dat je niet continu gezond kunt voordoen, soms is een lekkere cola, een dubbeldrank of een biertje gewoon even lekker. Maar besef je altijd enorm goed het volgende:

‘’Je bent wat je eet en drinkt!’’

Afvallen kan je vervolgens ook bevorderen door het innemen van shakes die boordevol zitten met vitamines. Gezien ze in principe maaltijd vervangt en een lekker zoet smaakjes bevatten sla je alle ongezonde rotzooi veel makkelijker over! Tevens zijn deze eiwitshakes laag in calorieën.

 

http://www.eiwitshakestore.nl/