Sport

Redenen om te kiezen voor Sport&People als sportopleider

Je bent tot de realisatie gekomen dat je je wilt laten omscholen tot personal trainer, yoga instructeur of een ander sportief beroep. De vraag is dan natuurlijk waar je dat gaat doen? Er zullen in Nederland diverse mogelijkheden zijn waar je je opleiding kan volgen, maar waarom moet je kiezen voor Sport&People?

Talloze locaties

Sport&People beidt trainingen aan in talloze steden. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Amsterdam, Antwerpen (België), Eindhoven, Enschede, Groningen, Utrecht, Geleen, Rotterdam en nog veel meer. Sport&People zit in bijna elkaar provincie waardoor het fysiek ook erg makkelijk bereikbaar is. De grote steden zijn genoemd, maar ook in de wat minder grote steden is Sport&People actief. Verspreid over heel Nederland, dus qua bereikbaarheid zijn ze geweldig. Zoals hierboven benoemd zijn ze ook in Antwerpen actief, dus als je in België woont kan je alsnog via Sport&People een opleiding volgen.

Wanneer je niet naar locatie wil of kan komen is dat geen probleem. Sport&People biedt hun trainingen namelijk ook online aan, waardoor je gewoon vanuit huis je opleiding kan voltooien. Deze trainingen geven je uiteindelijk ook de certificaties die je nodig hebt om bepaalde lessen te mogen geven.

Zekerheid van kwaliteit

Sport&People werkt samen met diverse partijen. Hierbij kan je denken aan: Keurmerk Fitness, EREPS, NASM en crkbo. Vanwege deze samenwerkingen en onderscheidingen kan Sport&People kwaliteit garanderen, het is een erkend bedrijf. Sport&People heeft naast deze samenwerkingen met prominente partijen ook een goede beoordeling van klanten. Op de website klantenvertellen.nl krijgen zij namelijk een gemiddelde score van een 8,9 en elke reviewer raadt Sport&People aan.

De keuzemogelijkheden

Een andere reden om te kiezen voor Sport&People is vanwege de vele verschillende keuzemogelijkheden qua opleidingen en trainingen. Zoals al eerder benoemd hebben ze zelfs online én fysieke trainingen. Hiernaast hebben ze een groot aanbod qua opleidingen. Voorbeelden hiervan zijn: Fitness trainer A, Opleiding Health Coach, Business coaching, Masterclass Hart en vaatziekten. Dit zijn bij lange na niet alle opleidingen, maar slechts één opleiding per sector. In elk van de volgende vier sectoren heb je een groot assortiment aan trainingen en opleidingen: Fitness, Voeding en Lifestyle, Fitness Management en Health en Medical. Vanwege de specialisatie op het gebied van veel verschillende dingen, kan Sport&People je ook goed helpen.

Neem vooral eens een kijkje op de website van Sport&People om te zien wat ze daadwerkelijk allemaal te bieden hebben. Kijk hierbij ook naar het ruimte aanbod qua locaties en misschien zitten ze op korte termijn wel in de buurt van jouw omgeving.

Stel je rijtenue samen met prestigieuze merken als Vestrum en Samshield

Add-link

Een rijtenue is een belangrijke investering wanneer je actief bent in de ruitersport. Zeker wanneer je aan wedstrijden meedoet, zijn er kledingvoorschriften waar men zich aan hoort te houden. Maar waar bestaat je rijtenue eigenlijk uit en waar let je op bij het kiezen van verschillende kledings- en uitrustingsstukken? In dit artikel krijg je meer informatie over hoe jij een comfortabele en stijlvolle rijoutfit samenstelt zodat je tot in de puntjes verzorgd op je volgende wedstrijd verschijnt!

Ontdek het comfort van een Vestrum rijbroek

Een officieel rijtenue bestaat uit een strakke paardrijbroek, een wedstrijdjasje met daaronder een polo, rijlaarzen en een cap die aan de veiligheidsregels voldoet. Bij het kiezen van een broek is het belangrijk dat de broek nauw om de benen sluit om schuren te voorkomen. Daarnaast moet de broek dun genoeg zijn om de bewegingen van het paard goed te voelen en andersom. En tot slot moet de broek ademen en voldoende bewegingsvrijheid bieden. Een Vestrum rijbroek biedt je alle bovenstaande eigenschappen en staat bekend om zijn zeer fijne pasvorm.

Samshield kleding en caps: een uitstekende combinatie van comfort, stijl en veiligheid

Een ander grote naam binnen de ruitersport die je zeker niet over mag slaan in je zoektocht naar de perfecte rijoutfit is Samshield kleding. Het merk heeft een vaste collectie met items zoals rijbroeken, jasjes en shirts, en een seizoen collectie met wisselende kledingstukken en accessoires.

Daarnaast is vooral de Samshield cap wereldberoemd. De technologie, de vormgeving en de stijlvolle en kwalitatief hoogstaande afwerking, maken de helmen van dit merk tot de meest gewilde en comfortabele binnen de paardensport. Ontdek zelf de mogelijkheden en onthoud dat de meeste caps op maat gemaakt kunnen worden.

PS of Sweden voor informele rijkleding

Je hoeft natuurlijk niet altijd tot in de puntjes verzorgd te zijn als je gaat paardrijden. En dan heb je een heel andere rijoutfit nodig. Een merk met leuke, informele kleding in gezellige kleuren is PS of Sweden. Vooral voor shirts en polo’s zit je goed bij dit merk en ook voor leuke accessoires voor je paard is PS of Sweden een goede keuze.

Van sportbekers tot medailles bestellen; alles onder één dak is wel zo prettig!

Add-link

Wanneer je regelmatig evenementen en sportwedstrijden organiseert is het prettig om een leverancier te hebben waar je alle sportbekers en medailles kunt bestellen die je nodig hebt. Zeker wanneer je evenementen voor meerdere disciplines organiseert is het wel zo fijn dat je alles onder dezelfde voorwaarden kunt bestellen bij een partij die je vertrouwt. Nu is nog de vraag, hoe weet je of een leverancier betrouwbaar is en aansluit bij de sporten waar je wedstrijden voor organiseert?

Je mogelijkheden bij een goede leverancier

Je bent als organisator op zoek naar een leverancier met een brede range aan sportbekers en andere prijzen. Van kleine bekers die je bestelt voor een Judotoernooi, tot een grote wisselbeker kopen voor het jaarlijkse (bedrijfs)voetbaltoernooi, tot gepersonaliseerde medailles voor sporten als schaatsen, volleybal of zwemmen. Wanneer de productie in eigen beheer is wordt je bestelling vaak dezelfde dag al verzonden en heb je de prijzen altijd ruim op tijd binnen. Kies daarnaast altijd voor een leverancier met een eigen showroom zodat je de kwaliteit van de prijzen, en de service, zelf kunt beoordelen.

Gepersonaliseerde medailles en sportbekers bestellen

Nog een reden om voor een bepaalde leverancier te kiezen is de mogelijkheid tot personaliseren. Wanneer je bijvoorbeeld een kampioensschaal wilt kopen, krijgt de prijs extra lading wanneer je er het jaar, de naam van de club of een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren of op afdrukken. Dit is ook mogelijk bij sportbekers, beeldjes en medailles bestellen.

Het personaliseren van deze prijzen hoeft niet persé te betekenen dat de levering langer duurt. Bij een goede leverancier kun je deze aanpassingen al tijdens het bestelproces doen en duurt het samenstellen van je bestelling niet langer dan bij niet-gepersonaliseerde sportprijzen.

Een wisselbeker kopen is goed voor de onderlinge competitie

Add-link

Wil je de onderlinge competitie bij jou op de club of in de regio een beetje stimuleren? Door een wisselbeker te kopen worden je leden extra enthousiast en willen ze allemaal de prestigieuze eer om er met de trofee vandoor te gaan. Die wisselbeker wordt natuurlijk vol trots in de prijzenkast op de club gezet en gepresenteerd aan iedereen die op bezoek komt. En dat kan de concurrentie natuurlijk niet over zijn kant laten gaan! Nu nog een producent die je de sportbekers kan leveren die jij zoekt.

Een wisselbeker of kampioensschaal kopen, hoe pak je dat aan?

Je zoektocht begint met het bepalen van de soort prijs die je uit wilt reiken. Sportbekers zijn er in allerlei vormen en maten maar die zijn niet allemaal geschikt als wisselbeker. Omdat wisselbekers langer mee moeten gaan zijn ze vaak groter en van betere kwaliteit dan een standaard sportbeker. Het helpt al enorm als je een leverancier kiest waar je een aparte wisselbeker kunt kopen.

Een andere optie is een kampioensschaal kopen. Ook deze zijn in verschillende diameters verkrijgbaar. Net als wisselbekers zijn kampioensschalen prestigieus in uitstraling en geven ze je toernooi of wedstrijd een extra lading mee. Bedenk jezelf dat een toernooi waar je moeite in hebt gestoken, atleten stimuleert om op hun best te presteren.

Sportbekers personaliseren maakt ze nog gewilder

Net als bij medailles bestellen, kun je ook sportbekers en wisseltrofeeën personaliseren wanneer je ze online en rechtstreeks bij de producent bestelt. Je kunt een sportafbeelding selecteren in het menu maar ook een eigen afbeelding uploaden, zolang deze voldoet aan de vooraf opgegeven bestandsgrootte. Hetzelfde geldt voor een persoonlijke boodschap, die vaak aan een maximaal aantal tekens gebonden is. Heb je speciale wensen of wil je een wisselbeker uitreiken die niet persé sport gerelateerd is? Vraag dan naar de mogelijkheden tot maatwerk.

Meerval trip Spanje

Add-link

Na vele gezinsvakanties lukt het dit jaar om mijn vriendin te overtuigen om een week te vissen op meerval en karper, om aansluitend een zand-strandvakantie te boeken om uit te rusten. Een week inspannen en een ontspannen is het devies. In dit geval zal mijn vriendin de eerste week buiten haar element zijn, waarna ik de volgende week buiten mijn element ben. Geef mij maar zoet water om aan te zitten. Een stuk strand is een optie, maar zeker geen must. Als er maar ruimte is voor een paar hengels en de kans op een aanbeet. 

De reis gaat naar Spanje. Hier kunnen we de sleutel lenen van een vakantiehuisje van een kennis. Deze heeft een prachtig huis tegen een helling met eigen zwembad en zicht op zee. Wat een luxe! Op nog geen 2 uur rijden van dit huisje is een prachtig stuwmeer van de Ebro. Dit meer staat bekend om de vele en grote meervallen. Al snel is besloten om aan dit meer een huisje met boot te huren, om zo flexibel te zijn en de meerval op te zoeken. Bij aankomst blijkt het eigenlijk niet eens echt nodig om een boot te hebben. Voor het huis blijkt namelijk een diepe geul van de rivier te liggen, met stijle en redelijke schone kanten. Kans op lijnbreuk is haast niet. Voor de echt grote meervallen kunnen we altijd de boot instappen. In deze week weten we meer dan 40 meervallen van 70 cm tot 220 cm te vangen. Op één dag komen er zelf 23 meervallen op de kant. Die avond hebben we behoorlijk last van spierpijn. 

Al snel komt week twee in zicht. Het is even wennen om nu aan de boulevard te lopen. Veel terrasjes en iets te enthousiaste obers die vragen je te willen eten. Niet echt mijn ding. Om toch een beetje in mijn element te zijn heb ik een kleine telescopische hengel gekocht met een kleine Abu Garcia reel. Zo kan ik langs de golfbrekers op zoek naar baarsachtigen. Heb hierbij een kleine viskoffer met verschillende soorten kunstaas mee. Enkele shads, kleine diepgaande pluggen en jerkbaits moeten de vis zien te verleiden. Duidelijk is de baars geïnteresseerd in de shads en verschillende prachtig gekleurde exemplaren komen voorbij. Zo ben ik toch nog even in mijn element.

 

https://www.sportvisgigant.nl/

Til iedere gelegenheid naar een hoger niveau met het bestellen van originele medailles

Add-link

Het sportseizoen is alweer in volle gang en door heel Nederland worden ieder weekend talloze wedstrijden gespeeld. Na een week hard trainen is de competitie in het weekend iets waar iedereen naar uitkijkt. Sommige teams schoppen het zelfs zo ver dat ze kampioen van het seizoen worden. Dan is het toch geweldig om deze prestatie te belonen met een toepasselijk cadeau? Voorzie het hele team van prachtige sportbekers zodat ze de herinneringen van het kampioenschap voor altijd bij zich dragen. Daarnaast is er ook een enorm aanbod aan voetbalmedailles, glazen awards en andere trofeeën om jouw kampioenschap naar een hoger niveau te tillen!

Geen snoepzakje, maar een medaille mee naar huis

Naast sportprestaties zijn er een hoop andere gelegenheden waar medailles of sportbekers toepasbaar zijn. Staat binnenkort de verjaardag van een van je kids voor de deur? Ook dit jaar is het tijd voor een originele en actieve middag waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen. Hoe ga je al deze energieke kinderen heel de dag bezighouden? Simpel! Geef het feestje een sportthema en laat ze verkleed komen als hun favoriete topsporter. Zit je zoon of dochter zelf op een sport? Laat speciale medailles maken, beschikbaar voor verschillende sporten zoals hockey, voetbal, basketbal en tennis. Zo houd je alle kids lekker in beweging en hebben ze aan het einde van de dag een mooi souvenir om mee naar huis te nemen.

Een avond om nooit meer te vergeten

Het jaarlijkse vriendenweekend komt er weer aan en aan jou de taak om te zorgen voor leuke en originele activiteiten. Andere jaren zijn jullie met zijn allen gaan kanoën of bowlen, maar er is eigenlijk nooit een avondprogramma. Dit jaar breng jij daar verandering in. Voorafgaand aan het weekend stuur je een vragenlijst naar al je vrienden. Hierin geven ze punten per categorieën, zoals bijvoorbeeld de pechvogel van het jaar, de luilak van het jaar, het grootste talent van het afgelopen jaar en de sportiefste van het jaar. Je vraagt aan iedereen of ze een gala outfit meenemen en jij gaat ondertussen aan de slag met de puntentelling. Als kers op de taart kun je vooraf medailles bestellen, voorzien van verschillende designs en graveringen. Geniet tijdens je vriendenweekend van een prachtige prijsuitreiking die nog vele jaren een traditie blijft.

De duurste sneakers ter wereld anno 2020

Add-link

Sneakers… We hebben ze allemaal in de kast staan en waarschijnlijk nog meerdere ook. Ze komen in allerlei kleuren en maten en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het sneakerlandschap is de laatste jaren erg gegroeid en wist je dat er ook sneakers zijn van bedragen waarvoor je ook meerdere auto’s kan kopen? Lees snel verder en laat je verbazen over de meest bizarre sneakers!

Hoe komt het dat sommige sneakers qua prijzen zo door het dak vliegen? De bedragen worden gevormd door een combinatie van zeldzaamheid, welke designers ze ontworpen hebben en het gebruikte materiaal voor de schoen. Het blijkt dat wanneer er schaarste is op een sneaker dat het simpelweg gewilder wordt. Mensen zijn gevoelig om dingen te willen die andere niet kunnen krijgen. 

Veel mensen proberen ook een aardig zakcentje te verdienen door het handelen in bijzondere en zeldzame sneakers. Het komt vaak voor dat je een schoen voor een bepaald bedrag kan oppikken en een aantal weken later voor het dubbele kan verkopen, of meer zelfs.

Wat zijn nu de meest dure sneakers anno 2020?

Kanye West x Louis Vuitton Jasper

(26.000 euro)

De duurste sneaker va de wereld is een samenwerking tussen het bekende merk Louis Vuitton en de Amerikaanse rapper Kanye West. Deze specifieke sneaker in de kleuren grijs-roze heeft een waarde van ongeveer 26.000 euro, zou jij hem kopen?

Nike Air Mag 

(13.000/14.000 euro)

Deze sneakers zijn in een beperkte oplage gemaakt van 1500 exemplaren en dit was de rede dat de waarde naar een bizarre hoogte steeg. De waarde van deze schoen wordt geschat op ongeveer 13 a 14.000 euro. De sneaker is een replica van de legendarische zelfsluitende stappers uit de film Back tot de Future II. De schoen heeft een erg bijzonder design en heeft meer weg van een laars dan een sneaker.

Chanel x Pharell x Adidas MMD HU

(12.000 euro)

Deze sneaker is uiterst zeldzaam en is zelf in een nog kleinere oplage geproduceerd als de Nike Air Mag. Van deze samenwerking sneaker zijn er namelijk maar 500 geproduceerd. De originele prijs waarvoor ze eerst werden verkocht stond op 980 euro. Mocht je toen een paar te pakken hebben gekregen mag je jezelf gelukkig prijzen want inmiddels staat de sneaker bekend om zijn waarde van 11.840 duizend euro.

Enkele schoenen die ook zeker een plek in de lijst verdiend zouden hebben zijn: Nike Air Yeezy 2 Red October, Nike Air Yeezy 2 Solar Red, Nike Air Yeezy Blink, Nike Air Yeezy 2 Platinum, Off-White x Air Jordan 1 Chicago, Nike Lunar Flyknit HTM Milano en de Air Jordan 5 Retro T23 Tokyo.

Hoe komt het dat sommige sneakers qua prijzen zo door het dak vliegen? De bedragen worden gevormd door een combinatie van zeldzaamheid, welke designers ze ontworpen hebben en het gebruikte materiaal voor de schoen. Het blijkt dat wanneer er schaarste is op een sneaker dat het simpelweg gewilder wordt. Mensen zijn gevoelig om dingen te willen die andere niet kunnen krijgen.Medailles bestellen voor de ‘gamification’ van je evenement

Add-link

Gamification is een relatief nieuw begrip en is een leuke manier om je evenement meer waarde te geven. Door medailles of sportbekers te bestellen en uit te delen wordt je evenement veel interactiever. Dat houdt de aandacht beter vast en betrekt de deelnemers bij het evenement en bevordert het teamwork onder collega’s. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Wat is Gamification eigenlijk?

Gamification: het introduceren van spelelementen op evenementen

Door spelelementen te introduceren op bepaalde momenten in je evenement zorg je voor een grotere betrokkenheid en betere concentratie bij je bezoekers. Die elementen kun je bijvoorbeeld op de volgende manieren introduceren:

  • Breng levels aan in de beleving van de bezoekers. Je kunt levels aanbrengen in het evenement. Bij ieder level krijgt de deelnemer of groep toegang tot een nieuw onderdeel van het evenement. Dat kan om het bijwonen van sprekers gaan maar ook luxe VIP stoelen. Door medailles te bestellen kun je de deelnemers op een leuke manier een bewijs geven die ze toegang verleend tot deze nieuwe onderdelen.
  • Introduceer een quiz die het hele evenement duurt. De scores worden bijgehouden en aan het eind van je evenement houd je een finale. Het winnende team wint de grote prijs! Gepersonaliseerde sportbekers lenen zich uitstekend als wisselbeker.
  • Speel spellen tijdens de rustige momenten. Bijvoorbeeld in de pauze of tijdens workshops. Zo houd je de aandacht vast en het energiepeil van de deelnemers hoog.

Nu is het nog een kwestie van de juiste medailles en sportbekers bestellen. Hierbij alvast een tip: kijk eens op Budgettrophy.com.

Het aanbod van medailles en sportbekers op Budgettrophy.com

Op Budgettrophy.com vind je een grote verscheidenheid aan sportbekers en medailles die je niet alleen makkelijk kunt bestellen maar met hetzelfde gemak personaliseert. Zo sluiten ze volledig aan bij jouw evenement. Bovendien breng je hiermee de naam van je evenement of je bedrijfslogo extra onder de aandacht. Kies een van de blanco medailles of een grote sportbeker die als wisseltrofee dient en voeg hier zelf je bedrijfsnaam- en logo aan toe. Het is zelfs mogelijk om een aanvullende persoonlijke boodschap in te geven die op professionele wijze op de prijs gedrukt wordt.

Talloze andere opties via de webshop

Naast prijzen voor je bedrijfsevenement vind je in de webshop talloze andere medailles en sportbekers voor verschillende sporten. Van voetbalmedailles tot rozetten voor de paardensport en van hockey prijzen tot medailles voor badminton, rugby en tal van andere sporten. Selecteer de sport of de soort prijs die je zoekt, kies de mooiste voetbalmedaille, hockey medaille, kampioensschaal of glazen trofee uit en personaliseer deze tot hij past bij jouw wensen.

Waarom Budgettrophy.com?

Wist je dat alle medailles en sportbekers die je via de website van Budgettrophy.com kunt bestellen in eigen beheer worden gemaakt? Dat scheelt enorm in de prijs. Bovendien worden er regelmatig nieuwe voetbalmedailles, hockey prijzen en andere trofeeën toegevoegd waardoor je nog meer keuze hebt. Bekijk het aanbod zelf en ervaar het gemak van Budgettrophy.com.

Alles over beginnen met hardlopen

Add-link

Wat is belangrijk wanneer je begint met hardlopen

Wanneer je net wilt beginnen met hardlopen dan is het best lastig om vanuit alle adviezen die je krijgt een keuze te maken hoe dit nu aan te pakken. Hardlopen is behoorlijk blessure gevoelig als het niet vanaf het begin goed oppakt. Zo zijn er sporters die hebben gekozen voor hardlopen en dit doen omdat ze vooral gehoord hebben dat ze hiermee een hoop extra kilo’s kunnen afvallen. Maar is het hardlopen nu wel de beste optie en wat is belangrijk om te weten wanneer je begint met hardlopen. Welnu zonder direct alles te verklappen…. hardlopen is best een goede keuze hoor.

Materiaal en kleding

Wanneer je begint is het enorm belangrijk om direct vanaf het begin te kiezen voor goed materiaal. Het gaat hier dan vooral om de hardloopschoenen en hardloopkleding. Laten we beginnen met de hardloopschoenen. Kies voor de juiste hardloopschoenen en laat je niet verleidien met een goedkope schoen die niet voor je geschikt is. Koop in het begin je hardloopschoen altijd bij een erkende sportzaak en laat je adviseren welke schoen het beste bij je past. Hardloopkleiding is vaak van materiaal gemaakt die het mogelijk maakt snel je vocht te laten reguleren. Vrouwen doen er goed aan een goede sportbh te kopen aangezien dit ook veel probelemen tijden het hardlopen kan voorkomen.

Goed trainingsschema

Natuurlijk is uiteindelijk een goed trainingsschema heel erg belangrijk. Wanneer je begint is het belangrijk om een goede warming-up en cooling-down te doen en moet je de spieren goed rekken. Begin nooit te hard en laat je niet verleidien om dit wel te doen. Wanneer je niet meer kunt praten tijdens het hardlopen weet je al zeker dat het allemaal veel te hard gaat. Kies er dus voor om hier rekening mee te houden. Er zijn online verschillende trainingsschema’s te vinden om te beginnen met hardlopen. Heb je nog nooit gelopen begin dan eerst met een doen van een 5Km. Je leert zo uiteindelijk in ongeveer 3 maanden om 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen en dat is een uitstekende basis voor meer. Vergeet niet het gaat ook om het plezier en niet alleen de prestatie.

Fitness aanbieding Gorillasports

Add-link
Mijn ervaring
Een aantal maanden geleden heb ik wat fitness apparatuur aangeschaft via Gorillasports.nl. Sindsdien ben ik een pak gelukkiger, ik kan fitnessen vanuit mijn eigen woonkamer terwijl ik naar mijn favoriete serie kijk of luister naar mijn favoriete luisterboek of muziek. Ik kan nu even tussendoor fitnessen of net voor of na mijn werk. Zo blijf ik goed in beweging en hoef ik me niet altijd om te kleden of de verplaatsing te maken naar het fitnesscentrum bij mij in de buurt. 

Mijn aankoop en de prijs

Na mijn eerste aankoop bij Gorillasports.nl heb ik nog een aantal aankopen gedaan. Op deze website kan je vaak koopjes doen. Momenteel zijn er aanbiedingen waarbij er een korting tot wel 40% wordt toegekend. Vanwege deze goede service en de goede aanbiedingen ben ik een gelukkige klant van Gorillasports.nl en zal ik in de toekomst er mijn aankopen blijven doen. Ze bieden zowel het apparatuur, de voeding, accessoires, alsook de voeding voor fitness aan tegen zeer competitieve prijzen. Dankzij het nieuwe jaar dat net gestart is, loopt er nog een bijkomende actie van 10% korting op alles.
De verzending verloopt ook vlot en bij sommige apparaten hoefde ik zelfs geen verzendkosten te betalen.
Ik ben zeer tevreden over Gorillasports.nl en kan je dus ook aanraden op de website te shoppen indien je op zoek bent naar fitness apparatuur of andere fitness benodigdheden.

Bron; Fitness aanbieding