Sport

Alles over beginnen met hardlopen

Wat is belangrijk wanneer je begint met hardlopen

Wanneer je net wilt beginnen met hardlopen dan is het best lastig om vanuit alle adviezen die je krijgt een keuze te maken hoe dit nu aan te pakken. Hardlopen is behoorlijk blessure gevoelig als het niet vanaf het begin goed oppakt. Zo zijn er sporters die hebben gekozen voor hardlopen en dit doen omdat ze vooral gehoord hebben dat ze hiermee een hoop extra kilo’s kunnen afvallen. Maar is het hardlopen nu wel de beste optie en wat is belangrijk om te weten wanneer je begint met hardlopen. Welnu zonder direct alles te verklappen…. hardlopen is best een goede keuze hoor.

Materiaal en kleding

Wanneer je begint is het enorm belangrijk om direct vanaf het begin te kiezen voor goed materiaal. Het gaat hier dan vooral om de hardloopschoenen en hardloopkleding. Laten we beginnen met de hardloopschoenen. Kies voor de juiste hardloopschoenen en laat je niet verleidien met een goedkope schoen die niet voor je geschikt is. Koop in het begin je hardloopschoen altijd bij een erkende sportzaak en laat je adviseren welke schoen het beste bij je past. Hardloopkleiding is vaak van materiaal gemaakt die het mogelijk maakt snel je vocht te laten reguleren. Vrouwen doen er goed aan een goede sportbh te kopen aangezien dit ook veel probelemen tijden het hardlopen kan voorkomen.

Goed trainingsschema

Natuurlijk is uiteindelijk een goed trainingsschema heel erg belangrijk. Wanneer je begint is het belangrijk om een goede warming-up en cooling-down te doen en moet je de spieren goed rekken. Begin nooit te hard en laat je niet verleidien om dit wel te doen. Wanneer je niet meer kunt praten tijdens het hardlopen weet je al zeker dat het allemaal veel te hard gaat. Kies er dus voor om hier rekening mee te houden. Er zijn online verschillende trainingsschema’s te vinden om te beginnen met hardlopen. Heb je nog nooit gelopen begin dan eerst met een doen van een 5Km. Je leert zo uiteindelijk in ongeveer 3 maanden om 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen en dat is een uitstekende basis voor meer. Vergeet niet het gaat ook om het plezier en niet alleen de prestatie.

Fitness aanbieding Gorillasports

Mijn ervaring
Een aantal maanden geleden heb ik wat fitness apparatuur aangeschaft via Gorillasports.nl. Sindsdien ben ik een pak gelukkiger, ik kan fitnessen vanuit mijn eigen woonkamer terwijl ik naar mijn favoriete serie kijk of luister naar mijn favoriete luisterboek of muziek. Ik kan nu even tussendoor fitnessen of net voor of na mijn werk. Zo blijf ik goed in beweging en hoef ik me niet altijd om te kleden of de verplaatsing te maken naar het fitnesscentrum bij mij in de buurt. 

Mijn aankoop en de prijs

Na mijn eerste aankoop bij Gorillasports.nl heb ik nog een aantal aankopen gedaan. Op deze website kan je vaak koopjes doen. Momenteel zijn er aanbiedingen waarbij er een korting tot wel 40% wordt toegekend. Vanwege deze goede service en de goede aanbiedingen ben ik een gelukkige klant van Gorillasports.nl en zal ik in de toekomst er mijn aankopen blijven doen. Ze bieden zowel het apparatuur, de voeding, accessoires, alsook de voeding voor fitness aan tegen zeer competitieve prijzen. Dankzij het nieuwe jaar dat net gestart is, loopt er nog een bijkomende actie van 10% korting op alles.
De verzending verloopt ook vlot en bij sommige apparaten hoefde ik zelfs geen verzendkosten te betalen.
Ik ben zeer tevreden over Gorillasports.nl en kan je dus ook aanraden op de website te shoppen indien je op zoek bent naar fitness apparatuur of andere fitness benodigdheden.

Bron; Fitness aanbieding

 

Zoek jij uitstekende fysiotherapie in Almere?

Het ervaren van lichamelijke klachten kan een behoorlijke last zijn. Allereerst kan het flink zeer doen. Deze pijn kan zorgen voor frustratie en boosheid. Tevens kunnen lichamelijke klachten je belemmeren in je dagelijks functioneren. Het uitvoeren van je werkzaamheden, het zorgen voor je gezin, het huishouden of zelfs jezelf kunnen flink teruggedrongen worden. Kortom: je kunt je leven niet zo optimaal mogelijk leven. Hiervoor kan het helpend zijn om een goede fysiotherapeut in te schakelen, eentje met veel ervaring en verstand van zaken. Stel je woont in Almere, waar vind je dan een goede praktijk? Zoek je uitstekende fysiotherapie in Almere? Er zijn zoveel praktijken die claimen dat ze jou weer beter gaan maken. Maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste keuze maakt?

Persoonlijke aanpak en veel deskundigheid

Wat belangrijk is bij het kiezen van fysiotherapie in Almere Gooisekant, is dat je allereerst niet gezien wordt als een nummertje. Jouw specifieke klachten en verhaal zijn net zo belangrijk als de persoon die naast je in de wachtkamer zit. Het gaat immers om jou en jouw leven. Jezelf minder serieus nemen dan een ander of vergelijken met een ander is dus absoluut niet nodig. Van een fysiotherapeut moet je dit ook niet verwachten. Je wilt serieus genomen worden. Dus jouw eerste aandachtspunt bij de selectie? Hoe persoonlijk is de fysiotherapie in Almere? Ten tweede is het belangrijk dat er binnen de praktijk veel ervaring en deskundigheid is. Zo weet je zeker dat de fysiotherapeut verstand van zaken heeft. Houden de therapeuten hun kennis up-to-date? Kijken ze regelmatig naar het laatste wetenschappelijk bewijs en onderzoeken? Of zoek jij bijvoorbeeld specifiek een therapeut voor sportherstel, dan moet dit wel aanwezig zijn. Tevens is het belangrijk dat een praktijk diverse specialisaties in huis heeft. Voor bepaalde onderdelen is nu eenmaal meer kennis nodig. Denk bijvoorbeeld aan dry needling of manuele therapie. Is dit bij de praktijk die jij voor ogen hebt het geval? Dan weet je dat je een goede praktijk gevonden hebt!

Snel Herstel Fysiotherapie

Om jou een beetje op weg te helpen raden wij je vast een uitstekende fysiotherapie in Almere aan: Snel Herstel Fysiotherapie. Deze praktijk helpt je zowel bij dry needling Almere of als je een manueel therapeut in Almere zoekt. Ze beschikken over veel kennis, ervaring en specialisaties. Tevens word jij hier uiterst serieus genomen en is hun aanpak altijd persoonlijke. En met de kennis zit het ook wel goed; Snel Herstel Fysiotherapie staat erom bekend hun kennis altijd up-to-date te houden. Des te beter kunnen ze jou helpen. Bekijk gerust hun website voor meer informatie!

http://www.snelherstelfysiotherapie.nl

Laat uw tennisbanen aanleggen door de specialist, compleet met winddoeken

Voor winddoeken van uitstekende kwaliteit moet u bij de specialist zijn. Ton de Rooij Tennis kan zorgen voor het complete onderhoud aan uw tennisbanen, inclusief winddoeken. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u door dit specifieke bedrijf niet alleen een tennisbaan voor officiële toernooien aan laten leggen, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

Moet u op de tennisclub waarbij u vrijwilliger bent een nieuwe tennisbaan laten aanleggen. Voor het aanleggen van uw tennisbaan en het onderhoud aan tennisbanen kunt u het best Ton de Rooij Tennis inschakelen. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Zoekt u een bedrijf voor het onderhoud aan tennisbanen? Neem dan contact op met Ton de Rooij Tennis. Zij zijn namelijk zeer veelzijdig en kunnen ook zorgen voor het onderhoud aan hockeyvelden en atletiekbanen. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

 

Voetbalschoenen kunstgras

Kunstgras voetbalschoenen? 

Voetballen is een erg bekende sport. Veel jongens spelen dit en tegenwoordig is het ook erg populair onder de meiden. Goede voetbalschoenen zijn dus erg belangrijk. Ook komt kunstgras steeds meer op. Dit komt omdat grasvelden moeilijk te onderhouden zijn en als het regent kan het zijn dat de wedstrijden of trainingen afzegt moeten worden omdat het veld niet in orde is. Met kunstgras is dit probleem al veel minder. Maar voor kunstgras heb je weer speciale voetbalschoenen nodig voor kunstgras. Wanneer je nieuwe voetbalschoenen voor kunstgras zoekt dan zijn veel dingen belangrijk. Je zal merken dat er heel veel keus is in voetbalschoenen. Allerlei merken vechten om je aandacht met flitsende kleuren en modellen, maar het belangrijkste is om eerst goed na te denken waardoor je de schoenen gaat gebruiken. Wanneer je de verkeerde kiest zal je merken dat je prestaties naar beneden gaan en het vergroot de kans op blessures. 

Het verschil tussen kunstgras voetbalschoenen en normale voetbalschoenen

Voetbalschoenen voor kunstgras hebben andere noppen. Deze zijn bijvoorbeeld korter en hebben een andere vorm en positionering waardoor je niet snel vast komt te zitten in het stroeve kunstgras. Ook hebben ze veel meer noppen, tot wel 25 soms. Online kan je het best de voetbalschoenen aanschaffen. Hier kan je alle keuzes bekijken en kan je rustig zien welke schoenen aan jouw wensen voldoen en welke voldoen aan de eisen van kunstgras. Online zie je daarnaast ook veel meer schoenen dan in de winkel. Je kan gemakkelijk online bestellen, je hebt ze vaak al binnen een werkdag thuis waar je ze meteen kan passen om te kijken welke het best bij jou past.

http://www.voetbalschoenenwinkel.com/kunstgras-voetbalschoenen/

Veel verschillende stads- en recreatiefietsen te koop bij fietsenwinkel in Schijndel

Bij de fietsenwinkel in Schijndel of Boxtel vindt u een ruim assortiment aan stads- en recreatiefietsen. Hierdoor vindt u vast een fiets die perfect pas bij uw gebruik. Van werk naar huis fietsen, of van huis naar school fietsen. Lekker boodschappen doen en op de fiets de hele stad door. Of eens lekker door het bos heen fietsen. Met een goede stads- of recreatiefiets kunt u overal heen. Voor een stads- of recreatiefiets kunt u uitstekend terecht in een fietsenwinkel in Schijndel of een fietsenwinkel in Boxtel. Deze fietsen hebben een rechtop-zit en hebben vaak veel versnellingen. Ze zijn gemaakt van lichtere onderdelen en trappen daardoor ook lekker licht. Daarnaast zijn ze wel erg stevig; zware boodschappentassen of kinderzitjes zijn geen probleem! Ze zijn ook nog eens onderhoudsarm en gaan vaak erg lang mee.

Fietsenwinkel Boxtel: voor de mooiste kinderfietsen

Wanneer uw kind veel fietst, dan is het belangrijk dat hij of zij een fiets van hoge kwaliteit heeft. Het liefst een fiets die ook lang meegaat natuurlijk. Nederland is een fietsland. De kleinsten beginnen al erg vroeg met fietsen, zodat ze straks onafhankelijk zijn en overal zelf een kunnen fietsen. Op een goede fiets kun je het leren! Daarom is het verstandig om een kwalitatief hoogwaardige kinderfiets aan te schaffen. Hierbij is het goed om te letten op de maat. Kinderen groeien snel en mogen natuurlijk geen last van de spieren krijgen doordat ze op een te grote of te kleine fiets fietsen. In de fietsenwinkel in Schijndel en de fietsenwinkel in Boxtel is een groot aanbod aan kinderfietsen in verschillende maten en kleuren te vinden. Want voor de kinderen is het natuurlijk er belangrijk dat de fiets er ook mooi en stoer uitziet!

Racefietsen van uitstekende kwaliteit bij de fietsenwinkel in Schijndel

Bij een fietsenzaak in Schijndel of Boxtel kunt u niet alleen terecht voor stadfietsen en kinderfietsen. U vindt hier namelijk ook een ruim assortiment aan racefietsen en andere sportieve fietsen. Zij die graag erg grote stukken snel fietsen en graag hun snelheidsrecord willen verbeteren, zijn gebaat bij een goede racefiets. Een racefiets is gemaakt van lichtgewicht aluminium of van carbonvezel. In de fietsenwinkel in Schijndel of de fietsenwinkel in Boxtel is een uitgebreid assortiment te vinden. Voor zowel de beginnende fietser als voor de ervaren racer. Ze zijn precies op maat af te stellen en in allerlei kleuren verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om de racefiets geheel naar wens op te laten bouwen. Daarnaast zijn er racefietsen speciaal voor vrouwen en speciaal voor mannen, waar bijvoorbeeld verschillen zijn in de stang en het zadel.

Personal trainer Ede

Voor een personal trainer Ede kwam ik uit op de website van Van Schaik Personal Training. Ik vond hen namelijk toen ik daar naar op het internet aan het zoeken was. Ik kwam er al meerdere tegen, maar daar viel het mij op dat het echt van die sportscholen waren die puur zijn gericht op met name spiermassa op te bouwen. Maar wat ik graag zou willen is om gewoon een personal trainer hebben waarmee ik bijvoorbeeld naar buiten toe ga en daar allerlei oefeningen ga doen. En die vond ik al gauw in de persoon van Van Schaik Personal Training.

Personal trainer Ede

Maar wat zijn nu de kosten voor zo’n personal trainer Ede? Om die vraag beantwoord te krijgen ben ik gaan bellen naar Van Schaik Personal Training toe. Want ik kon dat zo snel namelijk niet uit de website halen. Vervolgens belde ik daar dus naartoe. En een enthousiast klinkend persoon nam de telefoon op. Hij gaf aan het heel leuk te vinden dat ik zo druk bezig ben, of wil gaan doen, met mijn eigen gezondheid. En dat ik hem daar natuurlijk voor had benaderd. Hij nodigde mij dan ook uit om op gesprek te komen. En dat we dan bijvoorbeeld de doelstellingen gingen bespreken, zodat hij daarna een persoonlijk schema kon gaan opstellen. En dat kon niet alleen per maand of per week variëren, maar zelfs per les!

Oefenschema

Hij gaf namelijk aan dat wanneer iemand het saai begint te worden, of de oefeningen niet leuk vindt, dat het dan ook veel minder snel resultaat oplevert. En daar ben ik het hartstikke mee eens! Op die manier vind ik het dan natuurlijk ook veel leuker en heb ik er meer plezier in.

Inmiddels zijn we al een tijdje bezig en voel ik mij veel fitter! Voor een personal trainer Ede kan ik Van Schaik Personal Training dan ook van harte aanbevelen.

Ruitersportzaak

Op zoek naar een ruitersportzaak, kwam ik de webshop van Paardengruiter tegen. In dit blogje vertel ik jullie graag waarom ik op zoek ben naar een ruitersportwinkel en wat ik van Paardengruiter vond. Mocht jij een betere ruitersportzaak kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie, maar natuurlijk ook als jij jouw ervaringen met spullen van deze webshop wilt delen.

Ruitersportzaak Utrecht

Ik was dus op zoek naar een ruitersportzaak en het liefst eentje in de buurt van Utrecht, omdat ik daar zelf ook in de buurt woon Maar waarom ben ik daarnaar op zoek? Dat vertel ik jullie graag eerst. Pas geleden ben ik begonnen met paardrijden en ik ga graag beginnen aan paardensport. Maar daarvoor heb ik wel allerlei attributen nodig. Dingen zoals beugels voor het paard, een bodyprotector voor mij, oornetjes (voor het paard natuurlijk) etc. Maar waar moet ik die nu kopen? Want ik ben tamelijk nieuw hierin en heb daar nog geen idee van. Daarvoor ben ik dus op het internet gaan zoeken naar een ruitersportzaak.

Paardengruiter

Al gauw vond ik Paardengruiter. In hun webshop vond ik vele ruitersportartikelen. Producten zoals bodyprotectors voor de ruiter, maar ook beugels, oornetjes en beenbescherming voor het paard. Vervolgens ben ik wat verder door gaan zoeken door de webshop en kwam ik ook nog leuke invlechtelastiekjes tegen in vele kleuren! Die heb ik samen met een aantal andere producten dan ook besteld. En een paar werkdagen later was het al binnen. Ook nog eens van hele hoge kwaliteit! Daarom ben ik heel erg tevreden over de ruitersportzaak Paardengruiter. Ik kan die dan ook zeer zeker aanbevelen en zal daar in de toekomst zeker vaker producten voor de ruitersport gaan bestellen.

 

Bij mijn eerste wedstrijd kreeg ik direct positief commentaar over bijvoorbeeld de ruitersportkleding dat ik droeg en de attributen die het paard bezitten. Daarbij heb ik aangegeven dat ik dit allemaal bij ruitersportzaak Paardengruiter heb gekocht. En zij zouden daar allemaal zeker een kijkje gaan nemen.

 

Ik raad iedereen die wat attributen nodig heeft voor zijn/haar paard meteen om wat te bestellen bij paardengruiter. Nu lopen er ook nog diverse aanbiedingen, de prijzen zijn dus nog lager als dat ze al waren!

 

Afvallen en Gezond Eten

Afvallen en Gezond Eten

Je hebt er vast twijfel over gehad. Hoeveel moet je nou precies drinken per etmaal of per dag? Wat als een paal boven water staat is dat voldoende drinken van levensbelang is! Mensen die niet genoeg drinken weten honger en dorst vaak niet goed te onderscheiden. Er is een duidelijke vuistregel, voldoende drinken verminderd een honger gevoel omdat je gewoon weg vol voelt.

Voor de gemiddelde mens is pak beet 1.5 tot 2 liter vocht op een dag ruim genoeg. Tevens is het belangrijk om je urine ook qua kleur in de gaten te houden. Wanneer het bijna geen kleur meer bevat dan drink jij voldoende! Goed om te weten.

Sportvoeding en gezond eten

Veel drankjes bevatten een overmaat aan suikers, natuurlijk weet iedereen dat suiker beter voorkomen kan worden., maar neem je bijvoorbeeld een blikje sinas dan zitten daar bijna 10 a 12 suikerklontjes in. Het suiker percentage kan dus erg hoog worden als je met enige regelmaat sinas of cola nuttigt. Drink frisdrank dus zeker met mate! Indien je kilo’s kwijt wilt raken adviseren wij om helemaal geen frisdrank meer te drinken. Natuurlijk is er ook van elke frisdrank een light variant te krijgen, echter blijft ons advies om deze ook te weren. Dit komt o.a. omdat light drinken een verstorende werking hebben op jou lichaam. Hierdoor zul je aan het einde van de optelsom juist meer trek krijgen naar lekkere vette dingen en zul je het ook sneller opslaan in je lichaam. Wees verstandig en laat je niet verleiden door Light drankjes.

Naast frisdrankjes is het ook verstandig om vruchtendranken te weren, al klinken ze nog wel zo gezond in de oren. Ook deze drankjes bevatten veel te veel suiker. Bekijk dus altijd goed de ingrediënten voordat je het drankje in je winkelwagen legt. Hou je toch erg van fruit? Maak dan een verse fruitsap met een blender bij je thuis.

Wij begrijpen heel goed dat je niet continu gezond kunt voordoen, soms is een lekkere cola, een dubbeldrank of een biertje gewoon even lekker. Maar besef je altijd enorm goed het volgende:

‘’Je bent wat je eet en drinkt!’’

Afvallen kan je vervolgens ook bevorderen door het innemen van shakes die boordevol zitten met vitamines. Gezien ze in principe maaltijd vervangt en een lekker zoet smaakjes bevatten sla je alle ongezonde rotzooi veel makkelijker over! Tevens zijn deze eiwitshakes laag in calorieën.

 

http://www.eiwitshakestore.nl/