Sport

Meerval trip Spanje

Add-link

Na vele gezinsvakanties lukt het dit jaar om mijn vriendin te overtuigen om een week te vissen op meerval en karper, om aansluitend een zand-strandvakantie te boeken om uit te rusten. Een week inspannen en een ontspannen is het devies. In dit geval zal mijn vriendin de eerste week buiten haar element zijn, waarna ik de volgende week buiten mijn element ben. Geef mij maar zoet water om aan te zitten. Een stuk strand is een optie, maar zeker geen must. Als er maar ruimte is voor een paar hengels en de kans op een aanbeet. 

De reis gaat naar Spanje. Hier kunnen we de sleutel lenen van een vakantiehuisje van een kennis. Deze heeft een prachtig huis tegen een helling met eigen zwembad en zicht op zee. Wat een luxe! Op nog geen 2 uur rijden van dit huisje is een prachtig stuwmeer van de Ebro. Dit meer staat bekend om de vele en grote meervallen. Al snel is besloten om aan dit meer een huisje met boot te huren, om zo flexibel te zijn en de meerval op te zoeken. Bij aankomst blijkt het eigenlijk niet eens echt nodig om een boot te hebben. Voor het huis blijkt namelijk een diepe geul van de rivier te liggen, met stijle en redelijke schone kanten. Kans op lijnbreuk is haast niet. Voor de echt grote meervallen kunnen we altijd de boot instappen. In deze week weten we meer dan 40 meervallen van 70 cm tot 220 cm te vangen. Op één dag komen er zelf 23 meervallen op de kant. Die avond hebben we behoorlijk last van spierpijn. 

Al snel komt week twee in zicht. Het is even wennen om nu aan de boulevard te lopen. Veel terrasjes en iets te enthousiaste obers die vragen je te willen eten. Niet echt mijn ding. Om toch een beetje in mijn element te zijn heb ik een kleine telescopische hengel gekocht met een kleine Abu Garcia reel. Zo kan ik langs de golfbrekers op zoek naar baarsachtigen. Heb hierbij een kleine viskoffer met verschillende soorten kunstaas mee. Enkele shads, kleine diepgaande pluggen en jerkbaits moeten de vis zien te verleiden. Duidelijk is de baars geïnteresseerd in de shads en verschillende prachtig gekleurde exemplaren komen voorbij. Zo ben ik toch nog even in mijn element.

 

https://www.sportvisgigant.nl/

Til iedere gelegenheid naar een hoger niveau met het bestellen van originele medailles

Add-link

Het sportseizoen is alweer in volle gang en door heel Nederland worden ieder weekend talloze wedstrijden gespeeld. Na een week hard trainen is de competitie in het weekend iets waar iedereen naar uitkijkt. Sommige teams schoppen het zelfs zo ver dat ze kampioen van het seizoen worden. Dan is het toch geweldig om deze prestatie te belonen met een toepasselijk cadeau? Voorzie het hele team van prachtige sportbekers zodat ze de herinneringen van het kampioenschap voor altijd bij zich dragen. Daarnaast is er ook een enorm aanbod aan voetbalmedailles, glazen awards en andere trofeeën om jouw kampioenschap naar een hoger niveau te tillen!

Geen snoepzakje, maar een medaille mee naar huis

Naast sportprestaties zijn er een hoop andere gelegenheden waar medailles of sportbekers toepasbaar zijn. Staat binnenkort de verjaardag van een van je kids voor de deur? Ook dit jaar is het tijd voor een originele en actieve middag waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen. Hoe ga je al deze energieke kinderen heel de dag bezighouden? Simpel! Geef het feestje een sportthema en laat ze verkleed komen als hun favoriete topsporter. Zit je zoon of dochter zelf op een sport? Laat speciale medailles maken, beschikbaar voor verschillende sporten zoals hockey, voetbal, basketbal en tennis. Zo houd je alle kids lekker in beweging en hebben ze aan het einde van de dag een mooi souvenir om mee naar huis te nemen.

Een avond om nooit meer te vergeten

Het jaarlijkse vriendenweekend komt er weer aan en aan jou de taak om te zorgen voor leuke en originele activiteiten. Andere jaren zijn jullie met zijn allen gaan kanoën of bowlen, maar er is eigenlijk nooit een avondprogramma. Dit jaar breng jij daar verandering in. Voorafgaand aan het weekend stuur je een vragenlijst naar al je vrienden. Hierin geven ze punten per categorieën, zoals bijvoorbeeld de pechvogel van het jaar, de luilak van het jaar, het grootste talent van het afgelopen jaar en de sportiefste van het jaar. Je vraagt aan iedereen of ze een gala outfit meenemen en jij gaat ondertussen aan de slag met de puntentelling. Als kers op de taart kun je vooraf medailles bestellen, voorzien van verschillende designs en graveringen. Geniet tijdens je vriendenweekend van een prachtige prijsuitreiking die nog vele jaren een traditie blijft.

De duurste sneakers ter wereld anno 2020

Add-link

Sneakers… We hebben ze allemaal in de kast staan en waarschijnlijk nog meerdere ook. Ze komen in allerlei kleuren en maten en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Het sneakerlandschap is de laatste jaren erg gegroeid en wist je dat er ook sneakers zijn van bedragen waarvoor je ook meerdere auto’s kan kopen? Lees snel verder en laat je verbazen over de meest bizarre sneakers!

Hoe komt het dat sommige sneakers qua prijzen zo door het dak vliegen? De bedragen worden gevormd door een combinatie van zeldzaamheid, welke designers ze ontworpen hebben en het gebruikte materiaal voor de schoen. Het blijkt dat wanneer er schaarste is op een sneaker dat het simpelweg gewilder wordt. Mensen zijn gevoelig om dingen te willen die andere niet kunnen krijgen. 

Veel mensen proberen ook een aardig zakcentje te verdienen door het handelen in bijzondere en zeldzame sneakers. Het komt vaak voor dat je een schoen voor een bepaald bedrag kan oppikken en een aantal weken later voor het dubbele kan verkopen, of meer zelfs.

Wat zijn nu de meest dure sneakers anno 2020?

Kanye West x Louis Vuitton Jasper

(26.000 euro)

De duurste sneaker va de wereld is een samenwerking tussen het bekende merk Louis Vuitton en de Amerikaanse rapper Kanye West. Deze specifieke sneaker in de kleuren grijs-roze heeft een waarde van ongeveer 26.000 euro, zou jij hem kopen?

Nike Air Mag 

(13.000/14.000 euro)

Deze sneakers zijn in een beperkte oplage gemaakt van 1500 exemplaren en dit was de rede dat de waarde naar een bizarre hoogte steeg. De waarde van deze schoen wordt geschat op ongeveer 13 a 14.000 euro. De sneaker is een replica van de legendarische zelfsluitende stappers uit de film Back tot de Future II. De schoen heeft een erg bijzonder design en heeft meer weg van een laars dan een sneaker.

Chanel x Pharell x Adidas MMD HU

(12.000 euro)

Deze sneaker is uiterst zeldzaam en is zelf in een nog kleinere oplage geproduceerd als de Nike Air Mag. Van deze samenwerking sneaker zijn er namelijk maar 500 geproduceerd. De originele prijs waarvoor ze eerst werden verkocht stond op 980 euro. Mocht je toen een paar te pakken hebben gekregen mag je jezelf gelukkig prijzen want inmiddels staat de sneaker bekend om zijn waarde van 11.840 duizend euro.

Enkele schoenen die ook zeker een plek in de lijst verdiend zouden hebben zijn: Nike Air Yeezy 2 Red October, Nike Air Yeezy 2 Solar Red, Nike Air Yeezy Blink, Nike Air Yeezy 2 Platinum, Off-White x Air Jordan 1 Chicago, Nike Lunar Flyknit HTM Milano en de Air Jordan 5 Retro T23 Tokyo.

Hoe komt het dat sommige sneakers qua prijzen zo door het dak vliegen? De bedragen worden gevormd door een combinatie van zeldzaamheid, welke designers ze ontworpen hebben en het gebruikte materiaal voor de schoen. Het blijkt dat wanneer er schaarste is op een sneaker dat het simpelweg gewilder wordt. Mensen zijn gevoelig om dingen te willen die andere niet kunnen krijgen.Medailles bestellen voor de ‘gamification’ van je evenement

Add-link

Gamification is een relatief nieuw begrip en is een leuke manier om je evenement meer waarde te geven. Door medailles of sportbekers te bestellen en uit te delen wordt je evenement veel interactiever. Dat houdt de aandacht beter vast en betrekt de deelnemers bij het evenement en bevordert het teamwork onder collega’s. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. Wat is Gamification eigenlijk?

Gamification: het introduceren van spelelementen op evenementen

Door spelelementen te introduceren op bepaalde momenten in je evenement zorg je voor een grotere betrokkenheid en betere concentratie bij je bezoekers. Die elementen kun je bijvoorbeeld op de volgende manieren introduceren:

  • Breng levels aan in de beleving van de bezoekers. Je kunt levels aanbrengen in het evenement. Bij ieder level krijgt de deelnemer of groep toegang tot een nieuw onderdeel van het evenement. Dat kan om het bijwonen van sprekers gaan maar ook luxe VIP stoelen. Door medailles te bestellen kun je de deelnemers op een leuke manier een bewijs geven die ze toegang verleend tot deze nieuwe onderdelen.
  • Introduceer een quiz die het hele evenement duurt. De scores worden bijgehouden en aan het eind van je evenement houd je een finale. Het winnende team wint de grote prijs! Gepersonaliseerde sportbekers lenen zich uitstekend als wisselbeker.
  • Speel spellen tijdens de rustige momenten. Bijvoorbeeld in de pauze of tijdens workshops. Zo houd je de aandacht vast en het energiepeil van de deelnemers hoog.

Nu is het nog een kwestie van de juiste medailles en sportbekers bestellen. Hierbij alvast een tip: kijk eens op Budgettrophy.com.

Het aanbod van medailles en sportbekers op Budgettrophy.com

Op Budgettrophy.com vind je een grote verscheidenheid aan sportbekers en medailles die je niet alleen makkelijk kunt bestellen maar met hetzelfde gemak personaliseert. Zo sluiten ze volledig aan bij jouw evenement. Bovendien breng je hiermee de naam van je evenement of je bedrijfslogo extra onder de aandacht. Kies een van de blanco medailles of een grote sportbeker die als wisseltrofee dient en voeg hier zelf je bedrijfsnaam- en logo aan toe. Het is zelfs mogelijk om een aanvullende persoonlijke boodschap in te geven die op professionele wijze op de prijs gedrukt wordt.

Talloze andere opties via de webshop

Naast prijzen voor je bedrijfsevenement vind je in de webshop talloze andere medailles en sportbekers voor verschillende sporten. Van voetbalmedailles tot rozetten voor de paardensport en van hockey prijzen tot medailles voor badminton, rugby en tal van andere sporten. Selecteer de sport of de soort prijs die je zoekt, kies de mooiste voetbalmedaille, hockey medaille, kampioensschaal of glazen trofee uit en personaliseer deze tot hij past bij jouw wensen.

Waarom Budgettrophy.com?

Wist je dat alle medailles en sportbekers die je via de website van Budgettrophy.com kunt bestellen in eigen beheer worden gemaakt? Dat scheelt enorm in de prijs. Bovendien worden er regelmatig nieuwe voetbalmedailles, hockey prijzen en andere trofeeën toegevoegd waardoor je nog meer keuze hebt. Bekijk het aanbod zelf en ervaar het gemak van Budgettrophy.com.

Alles over beginnen met hardlopen

Add-link

Wat is belangrijk wanneer je begint met hardlopen

Wanneer je net wilt beginnen met hardlopen dan is het best lastig om vanuit alle adviezen die je krijgt een keuze te maken hoe dit nu aan te pakken. Hardlopen is behoorlijk blessure gevoelig als het niet vanaf het begin goed oppakt. Zo zijn er sporters die hebben gekozen voor hardlopen en dit doen omdat ze vooral gehoord hebben dat ze hiermee een hoop extra kilo’s kunnen afvallen. Maar is het hardlopen nu wel de beste optie en wat is belangrijk om te weten wanneer je begint met hardlopen. Welnu zonder direct alles te verklappen…. hardlopen is best een goede keuze hoor.

Materiaal en kleding

Wanneer je begint is het enorm belangrijk om direct vanaf het begin te kiezen voor goed materiaal. Het gaat hier dan vooral om de hardloopschoenen en hardloopkleding. Laten we beginnen met de hardloopschoenen. Kies voor de juiste hardloopschoenen en laat je niet verleidien met een goedkope schoen die niet voor je geschikt is. Koop in het begin je hardloopschoen altijd bij een erkende sportzaak en laat je adviseren welke schoen het beste bij je past. Hardloopkleiding is vaak van materiaal gemaakt die het mogelijk maakt snel je vocht te laten reguleren. Vrouwen doen er goed aan een goede sportbh te kopen aangezien dit ook veel probelemen tijden het hardlopen kan voorkomen.

Goed trainingsschema

Natuurlijk is uiteindelijk een goed trainingsschema heel erg belangrijk. Wanneer je begint is het belangrijk om een goede warming-up en cooling-down te doen en moet je de spieren goed rekken. Begin nooit te hard en laat je niet verleidien om dit wel te doen. Wanneer je niet meer kunt praten tijdens het hardlopen weet je al zeker dat het allemaal veel te hard gaat. Kies er dus voor om hier rekening mee te houden. Er zijn online verschillende trainingsschema’s te vinden om te beginnen met hardlopen. Heb je nog nooit gelopen begin dan eerst met een doen van een 5Km. Je leert zo uiteindelijk in ongeveer 3 maanden om 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen en dat is een uitstekende basis voor meer. Vergeet niet het gaat ook om het plezier en niet alleen de prestatie.

Fitness aanbieding Gorillasports

Add-link
Mijn ervaring
Een aantal maanden geleden heb ik wat fitness apparatuur aangeschaft via Gorillasports.nl. Sindsdien ben ik een pak gelukkiger, ik kan fitnessen vanuit mijn eigen woonkamer terwijl ik naar mijn favoriete serie kijk of luister naar mijn favoriete luisterboek of muziek. Ik kan nu even tussendoor fitnessen of net voor of na mijn werk. Zo blijf ik goed in beweging en hoef ik me niet altijd om te kleden of de verplaatsing te maken naar het fitnesscentrum bij mij in de buurt. 

Mijn aankoop en de prijs

Na mijn eerste aankoop bij Gorillasports.nl heb ik nog een aantal aankopen gedaan. Op deze website kan je vaak koopjes doen. Momenteel zijn er aanbiedingen waarbij er een korting tot wel 40% wordt toegekend. Vanwege deze goede service en de goede aanbiedingen ben ik een gelukkige klant van Gorillasports.nl en zal ik in de toekomst er mijn aankopen blijven doen. Ze bieden zowel het apparatuur, de voeding, accessoires, alsook de voeding voor fitness aan tegen zeer competitieve prijzen. Dankzij het nieuwe jaar dat net gestart is, loopt er nog een bijkomende actie van 10% korting op alles.
De verzending verloopt ook vlot en bij sommige apparaten hoefde ik zelfs geen verzendkosten te betalen.
Ik ben zeer tevreden over Gorillasports.nl en kan je dus ook aanraden op de website te shoppen indien je op zoek bent naar fitness apparatuur of andere fitness benodigdheden.

Bron; Fitness aanbieding

 

Zoek jij uitstekende fysiotherapie in Almere?

Add-link

Het ervaren van lichamelijke klachten kan een behoorlijke last zijn. Allereerst kan het flink zeer doen. Deze pijn kan zorgen voor frustratie en boosheid. Tevens kunnen lichamelijke klachten je belemmeren in je dagelijks functioneren. Het uitvoeren van je werkzaamheden, het zorgen voor je gezin, het huishouden of zelfs jezelf kunnen flink teruggedrongen worden. Kortom: je kunt je leven niet zo optimaal mogelijk leven. Hiervoor kan het helpend zijn om een goede fysiotherapeut in te schakelen, eentje met veel ervaring en verstand van zaken. Stel je woont in Almere, waar vind je dan een goede praktijk? Zoek je uitstekende fysiotherapie in Almere? Er zijn zoveel praktijken die claimen dat ze jou weer beter gaan maken. Maar hoe weet je nu zeker dat je de juiste keuze maakt?

Persoonlijke aanpak en veel deskundigheid

Wat belangrijk is bij het kiezen van fysiotherapie in Almere Gooisekant, is dat je allereerst niet gezien wordt als een nummertje. Jouw specifieke klachten en verhaal zijn net zo belangrijk als de persoon die naast je in de wachtkamer zit. Het gaat immers om jou en jouw leven. Jezelf minder serieus nemen dan een ander of vergelijken met een ander is dus absoluut niet nodig. Van een fysiotherapeut moet je dit ook niet verwachten. Je wilt serieus genomen worden. Dus jouw eerste aandachtspunt bij de selectie? Hoe persoonlijk is de fysiotherapie in Almere? Ten tweede is het belangrijk dat er binnen de praktijk veel ervaring en deskundigheid is. Zo weet je zeker dat de fysiotherapeut verstand van zaken heeft. Houden de therapeuten hun kennis up-to-date? Kijken ze regelmatig naar het laatste wetenschappelijk bewijs en onderzoeken? Of zoek jij bijvoorbeeld specifiek een therapeut voor sportherstel, dan moet dit wel aanwezig zijn. Tevens is het belangrijk dat een praktijk diverse specialisaties in huis heeft. Voor bepaalde onderdelen is nu eenmaal meer kennis nodig. Denk bijvoorbeeld aan dry needling of manuele therapie. Is dit bij de praktijk die jij voor ogen hebt het geval? Dan weet je dat je een goede praktijk gevonden hebt!

Snel Herstel Fysiotherapie

Om jou een beetje op weg te helpen raden wij je vast een uitstekende fysiotherapie in Almere aan: Snel Herstel Fysiotherapie. Deze praktijk helpt je zowel bij dry needling Almere of als je een manueel therapeut in Almere zoekt. Ze beschikken over veel kennis, ervaring en specialisaties. Tevens word jij hier uiterst serieus genomen en is hun aanpak altijd persoonlijke. En met de kennis zit het ook wel goed; Snel Herstel Fysiotherapie staat erom bekend hun kennis altijd up-to-date te houden. Des te beter kunnen ze jou helpen. Bekijk gerust hun website voor meer informatie!

http://www.snelherstelfysiotherapie.nl

Voetbalschoenen kunstgras

Add-link

Kunstgras voetbalschoenen? 

Voetballen is een erg bekende sport. Veel jongens spelen dit en tegenwoordig is het ook erg populair onder de meiden. Goede voetbalschoenen zijn dus erg belangrijk. Ook komt kunstgras steeds meer op. Dit komt omdat grasvelden moeilijk te onderhouden zijn en als het regent kan het zijn dat de wedstrijden of trainingen afzegt moeten worden omdat het veld niet in orde is. Met kunstgras is dit probleem al veel minder. Maar voor kunstgras heb je weer speciale voetbalschoenen nodig voor kunstgras. Wanneer je nieuwe voetbalschoenen voor kunstgras zoekt dan zijn veel dingen belangrijk. Je zal merken dat er heel veel keus is in voetbalschoenen. Allerlei merken vechten om je aandacht met flitsende kleuren en modellen, maar het belangrijkste is om eerst goed na te denken waardoor je de schoenen gaat gebruiken. Wanneer je de verkeerde kiest zal je merken dat je prestaties naar beneden gaan en het vergroot de kans op blessures. 

Het verschil tussen kunstgras voetbalschoenen en normale voetbalschoenen

Voetbalschoenen voor kunstgras hebben andere noppen. Deze zijn bijvoorbeeld korter en hebben een andere vorm en positionering waardoor je niet snel vast komt te zitten in het stroeve kunstgras. Ook hebben ze veel meer noppen, tot wel 25 soms. Online kan je het best de voetbalschoenen aanschaffen. Hier kan je alle keuzes bekijken en kan je rustig zien welke schoenen aan jouw wensen voldoen en welke voldoen aan de eisen van kunstgras. Online zie je daarnaast ook veel meer schoenen dan in de winkel. Je kan gemakkelijk online bestellen, je hebt ze vaak al binnen een werkdag thuis waar je ze meteen kan passen om te kijken welke het best bij jou past.

http://www.voetbalschoenenwinkel.com/kunstgras-voetbalschoenen/

Personal trainer Ede

Add-link

Voor een personal trainer Ede kwam ik uit op de website van Van Schaik Personal Training. Ik vond hen namelijk toen ik daar naar op het internet aan het zoeken was. Ik kwam er al meerdere tegen, maar daar viel het mij op dat het echt van die sportscholen waren die puur zijn gericht op met name spiermassa op te bouwen. Maar wat ik graag zou willen is om gewoon een personal trainer hebben waarmee ik bijvoorbeeld naar buiten toe ga en daar allerlei oefeningen ga doen. En die vond ik al gauw in de persoon van Van Schaik Personal Training.

Personal trainer Ede

Maar wat zijn nu de kosten voor zo’n personal trainer Ede? Om die vraag beantwoord te krijgen ben ik gaan bellen naar Van Schaik Personal Training toe. Want ik kon dat zo snel namelijk niet uit de website halen. Vervolgens belde ik daar dus naartoe. En een enthousiast klinkend persoon nam de telefoon op. Hij gaf aan het heel leuk te vinden dat ik zo druk bezig ben, of wil gaan doen, met mijn eigen gezondheid. En dat ik hem daar natuurlijk voor had benaderd. Hij nodigde mij dan ook uit om op gesprek te komen. En dat we dan bijvoorbeeld de doelstellingen gingen bespreken, zodat hij daarna een persoonlijk schema kon gaan opstellen. En dat kon niet alleen per maand of per week variëren, maar zelfs per les!

Oefenschema

Hij gaf namelijk aan dat wanneer iemand het saai begint te worden, of de oefeningen niet leuk vindt, dat het dan ook veel minder snel resultaat oplevert. En daar ben ik het hartstikke mee eens! Op die manier vind ik het dan natuurlijk ook veel leuker en heb ik er meer plezier in.

Inmiddels zijn we al een tijdje bezig en voel ik mij veel fitter! Voor een personal trainer Ede kan ik Van Schaik Personal Training dan ook van harte aanbevelen.

Ruitersportzaak

Add-link

Op zoek naar een ruitersportzaak, kwam ik de webshop van Paardengruiter tegen. In dit blogje vertel ik jullie graag waarom ik op zoek ben naar een ruitersportwinkel en wat ik van Paardengruiter vond. Mocht jij een betere ruitersportzaak kennen, dan hoor ik dat graag in een reactie, maar natuurlijk ook als jij jouw ervaringen met spullen van deze webshop wilt delen.

Ruitersportzaak Utrecht

Ik was dus op zoek naar een ruitersportzaak en het liefst eentje in de buurt van Utrecht, omdat ik daar zelf ook in de buurt woon Maar waarom ben ik daarnaar op zoek? Dat vertel ik jullie graag eerst. Pas geleden ben ik begonnen met paardrijden en ik ga graag beginnen aan paardensport. Maar daarvoor heb ik wel allerlei attributen nodig. Dingen zoals beugels voor het paard, een bodyprotector voor mij, oornetjes (voor het paard natuurlijk) etc. Maar waar moet ik die nu kopen? Want ik ben tamelijk nieuw hierin en heb daar nog geen idee van. Daarvoor ben ik dus op het internet gaan zoeken naar een ruitersportzaak.

Paardengruiter

Al gauw vond ik Paardengruiter. In hun webshop vond ik vele ruitersportartikelen. Producten zoals bodyprotectors voor de ruiter, maar ook beugels, oornetjes en beenbescherming voor het paard. Vervolgens ben ik wat verder door gaan zoeken door de webshop en kwam ik ook nog leuke invlechtelastiekjes tegen in vele kleuren! Die heb ik samen met een aantal andere producten dan ook besteld. En een paar werkdagen later was het al binnen. Ook nog eens van hele hoge kwaliteit! Daarom ben ik heel erg tevreden over de ruitersportzaak Paardengruiter. Ik kan die dan ook zeer zeker aanbevelen en zal daar in de toekomst zeker vaker producten voor de ruitersport gaan bestellen.

 

Bij mijn eerste wedstrijd kreeg ik direct positief commentaar over bijvoorbeeld de ruitersportkleding dat ik droeg en de attributen die het paard bezitten. Daarbij heb ik aangegeven dat ik dit allemaal bij ruitersportzaak Paardengruiter heb gekocht. En zij zouden daar allemaal zeker een kijkje gaan nemen.

 

Ik raad iedereen die wat attributen nodig heeft voor zijn/haar paard meteen om wat te bestellen bij paardengruiter. Nu lopen er ook nog diverse aanbiedingen, de prijzen zijn dus nog lager als dat ze al waren!