Particuliere dienstverlening

Checklist met aandachtspunten voor het regelen van een uitvaart

Add-link

Wanneer iemand overlijdt heb je als nabestaande een hoop te regelen. Niet alleen de uitvaart maar ook alles dat daaraan vooraf gaat. In een tijd waarin emoties vaak de boventoon voeren is het prettig wanneer je een houvast hebt. Die vind je hier in de vorm van een checklist met daarom de belangrijkste punten die je moet regelen bij het overlijden van een dierbare.

De belangrijkste zaken die je moet regelen

Wanneer je een uitvaart moet regelen zijn de volgende zaken belangrijk om voor de uitvaart te regelen:

 • Neem contact op met de behandelend arts, dit kan ook de huisarts zijn, om het overlijden vast te stellen
 • Weet je of de overledene een uitvaartverzekering heeft? Zo ja, neem dan contact op om de financiën voor de uitvaart te regelen.
 • Denk na over zaken zoals de laatste verzorging en het aankleden. Doe je dit liever zelf of laat je dit over aan de uitvaartverzorger? Of wil je de aankleding pas doen bij het uitvaartcentrum in Breda of elders in de regio?
 • Het vervoer regelen naar het uitvaartcentrum in Bergen op Zoom, of Breda
 • Hou bij het reserveren van een uitvaartcentrum rekening met praktische zaken zoals parkeergelegenheid en de capaciteit van de zaal waar je de herdenking wilt laten plaatsvinden.
 • Informeer ook naar de faciliteiten wanneer je bijvoorbeeld muziek of filmpjes af wilt spelen tijdens de uitvaart.

Schakel een uitvaartondernemer in om je te helpen en te ontzorgen

Bij een overlijden heb je veel aan je hoofd en het is dan ook begrijpelijk dat je niet alle bovenstaande zaken zelf wilt regelen. Schakel dan een uitvaartverzorger in Breda in die je helpt en eventueel zaken uit handen kan nemen. De uiteindelijke keuze voor een uitvaartverzorger of een rouwcentrum ligt uiteindelijk altijd bij jou!

Onafhankelijk letselschade hulp van Deventer tot Zwolle

Juridische hulp bij letselschade van Deventer tot Zwolle

Een ongeluk zit een klein hoekje is de gezegde. En helaas is dat ook vaak het geval. Bij Schallenberg Letselschade zien we maar al te vaak nare ongevallen gebeuren die lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen voor onze cliënten. In het geval van een ongeval met letselschade als gevolg, kunt u de andere partij aansprakelijk stellen zodat u recht krijgt op schadevergoeding. Schallenberg Letselschade doet dit ook in Deventer en Zwolle!

Schakel een ervaren jurist in voor hulp

Zelf een juridisch proces doorlopen is nogal complex. Vaak heeft u zelf er helemaal geen verstand van of de juiste kennis om de ander partij aansprakelijk te stellen, laat staan een schade vergoeding te innen. Het is daarom verstandig om tijdig de letselschade jurist van Schallenberg Letselschade in te schakelen. Wij zijn actief in de gehele provincie Overijssel, van Enschede tot aan Deventer en Zwolle. Schallenberg Letselschade helpt u graag en vaak kan het zelfs kosteloos!

Waarom gebruik maken van onze dienstverlening:

 • Wij bieden gratis hulp bij letselschade
 • Wij reageren snel en adequaat
 • We zijn werkzaam in heel Nederland
 • Ervaren letselschadejurist met meer dan 10 jaar ervaring
 • Online bereikbaar via whatsapp en via de chat op onze website
 • Ingeschreven in het register als kandidaat register-expert NIVRE.

Het ontvangen van smartengeld na een ongeval

Bij het indienen van een letselschadeclaim kunnen we verder gaan dan alleen de materiële schade van kosten en misgelopen opbrengsten, We zullen ook procederen voor immateriële schade. Denk hierbij aan door letsel veroorzaakte pijn, onzekerheid, verdriet en gemis. Smartengeld is onderdeel van de totale schadeclaim. Benieuwd of u hier aanspraak op maakt? Maak dan een afspraak via 053-8900945

Letsel opgelopen tijdens het werk

Indien u schade oploopt op het werk, dan is uw werkgever hier aansprakelijk voor. Wel kan het team van Schallenberg Letselschade u ondersteunen de schadeposten te inventariseren zodat uw vergoeding wel volledig is en klopt. Vaak zien we dat in dit soort situaties arbeidsrelaties tussen werkgever en werknemer verstoord kunnen raken. Onze intentie is altijd om deze relatie gezond in stand te houden en te streven naar een oplossing die voor beide partijen wenselijk is. Niemand zit te wachten op een jarenlange juridische strijd.

Letselschade claimen bij medische missers

Medische missers gebeuren vaker dan men verwacht. In 2018 heeft dit in Oost-Nederland geleid tot 17 ziekenhuisdoden. (bron: https://www.destentor.nl/zwolle/medische-fouten-leidden-vorig-jaar-tot-17-ziekenhuisdoden-in-oost-nederland-zorgwekkend~a6982b25/) Een medische fout is wanneer een arts of ander medisch specialist verwijtbaar en onzorgvuldig heeft gehandeld, waardoor letselschade is ontstaan. Heeft u bijvoorbeeld letsel overgehouden door een medische behandeling? Dan kunt u deze hiervoor aansprakelijk stellen en letselschade claimen. Bij Schallenberg Letselschade hebben we ervaring met medische claims. Het is verplicht om een onafhankelijk medisch adviseur in te schakelen in dit soort situaties. De eerste kosten moet u zelf betalen, maar bij gelijk worden deze kosten aan u terug vergoed.

Letselschade jurist voor Zwolle en Deventer

Kortom, heeft u een ongeval (privé of tijdens het werk) gehad of bent u slachtoffer van een medische blunder? Schakel onze juristen in en wij helpen graag verder. Door een letselschade jurist in Zwolle in te schakelen maakt u meer kans dat uw schade wordt vergoed. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

https://schallenberg-letselschade.nl/

Hoe zit het met de inboedelverzekering voor ondernemingen

Add-link

De inboedelverzekering voor handelsondernemingen is vergelijkbaar met de gezinsverzekering voor de particulier. De verzekerde risico’s zijn dus vrijwel identiek, want naast die bekend zijn uit de inboedelverzekering risico inbraak verzekering, elektronische apparatuur verzekering, brandverzekering, waterschade verzekering en storm verzekering alleen bedoeld als aanvulling montage en technische verzekeringen, de verzekering te bieden.

Er zijn verschillende verzekeringen voor het zakelijke segment

De inhoud overlijdensrisicoverzekeringen heeft zich gevestigd als de belangrijkste concept van deze verzekering, maar een identieke verzekering kader is bedoeld in de termen van business inboedelverzekering, de inhoud eigendom verzekering, zakelijke inhoud verzekeringen, bedrijfsverzekeringen inhoud en commerciële inhoud verzekeringen.

Sommige verzekeringsmaatschappijen dekken ook de risico’s van machineverzekering, bedrijfsonderbreking en het transport van goederen in het kader van de inboedelverzekering.

Wanneer komt de verzekeringsdekking voor de inboedelverzekering in werking?

De verzekeringsdekking begint onder voorbehoud van andere schriftelijke overeenkomsten op de datum vermeld in de verzekeringspolis. Dit vereist echter dat de eerste bijdrage ook onmiddellijk wordt betaald na het sluiten van de verzekeringsovereenkomst.

De verzekeringsdekking kan pas later in werking treden

Als de verzekeringnemer niet onmiddellijk betaalt, treedt de verzekeringsdekking pas in werking nadat de betaling is gedaan. Bij het overeenkomen van de maandelijkse termijnbetaling, is de eerste schijf de eerste bijdrage. Als de eerste of eenmalige premie niet onmiddellijk wordt betaald, kan de verzekeraar zich terugtrekken uit het contract.

Indien de verzekeringnemer niet in slaagt om de eerste bijdrage aan de vervaldatum te betalen, is de verzekeraar niet vereist voor een gebeurtenis die plaatsvond vóór de uitbetaling van de premie verzekering geval betalen als hij aandachtig naar polishouders door middel van een afzonderlijke kennisgeving of via een duidelijk bericht op de verzekering van deze wettelijke gevolgen van niet-betaling van contributie heeft gedaan.

 

https://verzekering-winkel.com

Dromerig? Vergeetachtig? Concentratieproblemen? ADD

Add-link

Wat is ADD

ADD ook wel attention deficit disorder genoemd is een genetisch bepaalde concentratiestoornis, oftewel een aandachtstekortstoornis. ADD wordt minder snel ontdekt dan ADHD dit komt doordat ADD een stille versie is van ADHD, vaak wordt het pas ontdekt tegen het volwassen worden, dit is een nadeel van ADD, want hoe later het ontdekt wordt hoe meer dit je zelfvertrouwen kan schaden, wordt het vroeg ontdekt dan weet je waarmee je worstelt en hoe je er mee om moet gaan. Hoe je het eventueel kan herkennen is wanneer je vaak dromerig bent, je vergeet regelmatig waarmee je bezig bent en het kost je veel moeite om afspraken na te komen en natuurlijk je kunt je moeilijk concentreren. Maar juist wanneer er een passie van je op je pad komt slaat je hoofd juist helemaal op hol en slaat deze over tot hyperfocus, misschien voor paar uurtjes, maar dit kan ook paar dagen of zelfs weken duren.

ADD begeleiders

Komt dit bij jezelf bekend voor en kan je misschien wel wat hulp gebruiken dan zijn hier speciale begeleiders voor, die je helpen door deze tijd heen te komen. En je leren ermee om te gaan met lastige momenten. hierdoor kom je weer tot overwogen uitspraken of beslissingen in plaats van impulsieve acties.

https://www.add-coaching.nl/