Media

Blijf op de hoogte met een lokale krant voor de regio Nijmegen

Woont in de buurt van Nijmegen-Oost, Berg en Dal of de Duitse grensstreek? Dan blijft u altijd op de hoogte van het laatste lokale nieuws met de krant van De Rozet voor de regio Nijmegen. Vanuit Beek-Ubbergen schrijven zij over diverse regionale gebeurtenissen om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt in uw eigen regio. De lezer staat hierbij centraal. Zo wordt er bijvoorbeeld ook geadverteerd voor lokale ondernemers. Het adverteren in een regionaal nieuws- en advertentieblad is een stuk goedkoper dan adverteren in een grote krant. Bovendien bereiken ondernemers hiermee een groot publiek én bereiken ze een doelgroep rondom hun eigen bedrijf.

Altijd een mooie selectie interessante verhalen

Bij de lokale krant De Rozet vindt u altijd wel nieuwe interessante verhalen van de regio Nijmegen. De redacteurs zoeken vanuit Beek-Ubbergen constant naar nieuwe verhalen voor de volgende edities. De onderwerpen variëren sterk, waardoor elke editie goed gevuld kan worden en alle doelgroepen bereikt worden. Denk hierbij aan een autocolumn, regionaal nieuws en gemeentelijke informatiepagina’s waarin de gemeente Berg en Dal lokaal nieuws verspreidt onder de inwoners. Hierdoor blijven zij altijd op de hoogte van belangrijke thema’s die spelen in hun dorp of stad. Voor een betrouwbare nieuwsbron voor de regio Nijmegen leest u dus de lokale krant van De Rozet.

Neem contact op met deze lokale krant om te adverteren

Wilt u graag de lokale krant van De Rozet lezen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de regio Nijmegen? Laat de kranten dan thuis bezorgen of haal het op bij een van de ophaalpunten. Ook is het mogelijk om de krant online te lezen op de website van De Rozet. Wilt u graag een advertentie plaatsen als lokale ondernemer of wilt u bijvoorbeeld een rouwadvertentie plaatsen? Neem dan contact op met de redactie van dit nieuws- en advertentieblad.

https://www.derozet.nl/

Rouwkaarten drukken met aandacht voor u

Add-link

Rouwkaarten drukken

Niet alleen voor leuke gelegenheden worden er kaarten gedrukt en verstuurt. Denk aan rouwkaarten drukken. Rouwkaarten drukken laat je altijd persoonlijk drukken, door middel van een rouwkaart breng je familie, vrienden en buren op de hoogte van het overlijden van een persoon. Een rouwkaart is iets anders dan een condoleance kaart. Een rouwkaart verstuurt de familie van de overledenen en laat deze rouwkaarten drukken, een condoleance kaart ontvangt de nabestaande van bekende mensen om deze persoon een hart onder de riem te steken.

Persoonlijke rouwkaarten

Tegenwoordig versturen we veel dingen en berichten digitaal, maar een kaartje vinden de meeste mensen toch persoonlijker om te versturen en om te ontvangen. Een kaartje wordt voor verschillende doeleinden gebruikt denk aan ansichtkaarten wanneer je op vakantie bent, een verjaardagskaart, een kaartje voor het behalen van het rijbewijs, de aankoop van een nieuwe woning, een kaartje voor een huwelijksjubileum of een geboortekaartje en zo zijn er nog veel meer soorten kaarten te verkrijgen. deze kun je allemaal in de winkel kopen, maar ook kun je ze persoonlijk laten bedrukken om het nog persoonlijker te maken.

De informatie die op een rouwkaart staan is vaak een gedicht of persoonlijk bericht over of voor de overleden persoon, daarnaast staat natuurlijk de naam van de persoon met wanneer deze persoon geboren en gestorven is. De namen van de na bestaande en de tijd van de condoleance en of dienst.

Rouwkaarten drukken is voor ieder persoon anders en iedere rouwkaart is speciaal en uniek.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/rouwkaarten-drukken/