Add Link
Image default
Marketing

Nieuwe website en calculators – 123Dozen op Maat

Nieuwe website en calculatoren – 123Dozen op Maat.

 

De website van 123Dozen op Maat is helemaal vernieuwd, denk aan een nieuwe look en feel en geheel nieuwe calculators voor de verschillende producten. Omdat de website aangepast is past deze beter bij de algehele stijl van ECOvation.

 

Op de website 123Dozen op Maat zijn er veel verschillende maatwerk producten te vinden. De producten zijn onderverdeeld in twee hoofd product categorieën: vouwdozen op maat en stansdozen op maat. Het onderdeel vouwdozen bestaat uit dozen die gemakkelijk in elkaar gevouwen kunnen worden, bijvoorbeeld de wereldwijd bekende Amerikaanse vouwdoos. Deze doos wordt wereldwijd het vaakst gebruikt en is vaak ook het voordeligste om op maat te maken. De andere kartonnen dozen die gemaakt kunnen worden bij de vouwdozen op maat zijn een fefco 200 (amerikaanse vouwdoos zonder bovenkant), een schilderij verpakking, kartonnen platen en een wikkeldoos.

 

De andere product groep op de website van 123Dozen op Maat zijn de stansdozen op maat. Onder de product groep stansdozen op maat vallen de magazijndoos en de postpakketdoos. Deze dozen worden gestanst uit het karton. Dat betekend eigenlijk gewoon dat de dozen met een soort stempel uit de dozen worden gedrukt. Op dezelfde manier als dat gebeurt bij het maken van koekjes.

 

Wanneer er een keus is gemaakt welke doos op maat er besteld wordt dan kan in de calculator de juiste prijs worden berekend.  Er moeten verschillende onderdelen worden ingevuld in de calculator.

 

Denk aan de lengte, breedte, hoogte, het aantal, de kwaliteit (enkelgolf of dubbelgolf) en de kleur van het karton (bruin of wit). Als al deze onderdelen op de juiste manier zijn ingevuld dan wordt er een prijs gemaakt voor het maken van de kartonnen dozen op maat.

 

Mocht u toch twijfelen over de prijs kunt u 123Dozen op Maat altijd een mailtje sturen met vragen hierover. Het gespecialiseerde team van 123Dozen op Maat heeft jarenlange ervaring en adviseert u graag over het maken van de juiste doos op maat voor u.

 

Neem contact op met sales@123dozenopmaat.nl voor al uw vragen.

 

Wij zien uw bestelling graag verschijnen!