Add Link
Image default
Marketing

Linkbuilding Duitsland

Misschien bent u een van de gelukkige exploitanten van sites die net genoeg natuurlijke links over het onderwerp hebben gekregen. De overgrote meerderheid van de site-exploitanten kan een redelijk linkquotum niet omzeilen om de linkpopulariteit van hun domein te vergroten.

Er zijn veel manieren om verwijzende links naar uw eigen website te krijgen. Sommigen van hen zijn acceptabel en anderen zijn tegen de richtlijnen van sommige zoekmachines. Het gebruik van de verkeerde methoden kan de zoekmachines blootleggen, wat op zijn beurt zou leiden tot een straf voor uw site.

Acceptabele methoden voor het verkrijgen van verwijzende links

(acquisitie van een korte link)

Deze methoden, die gevoelig worden gebruikt, zijn allemaal toegestane manieren voor het verkrijgen van de link:

  • Registreer uw pagina met catalogi en mappen.
  • Neem contact op met andere vergelijkbare pagina-eigenaren en informeer naar een linkuitwisseling.
  • Gebruik de URL van uw pagina als onderdeel van uw handtekening in discussieforums en nieuwsportals. Zorg ervoor dat je handtekening kort is en gebruik geen spam! Dit betekent: je forumberichten moeten echt iets bijdragen aan de discussie over het onderwerp en schrijf alsjeblieft niet alleen berichten / berichten met als doel je handtekening te publiceren.

Onacceptabele methoden voor het verkrijgen van links

Er zijn geen officiële wetten, regels (behalve de richtlijnen van de zoekmachine) of definitie van een onaanvaardbare methode voor het verwerven van links. De volgende voorbeelden zijn echter schadelijk voor uw positie in plaats van voor uw linkpopulariteit.

  • Links van linkfarms.
    Een linkfarm is een pagina waarmee u uw URL kunt publiceren zonder dat deze deel uitmaakt van een gestructureerde en nuttige map. Zoekmachines haten linkfarms, en als er links naar uw pagina bestaan ​​op dergelijke linkfarms, kan dit er in het ergste geval toe leiden dat uw site uit de zoekmachine-index wordt verbannen.
  • Gekochte links.
    Sommige websites verkopen links van sites met een hoge PageRank-waarde. Dit kan zeer effectief zijn, maar ook gevaarlijk! De zoekmachines zoals Google straffen pagina’s die zich schuldig maken aan een dergelijke overtreding.

Overzicht

Om een ​​echte kans te hebben om opgemerkt te worden door de zoekmachines, zijn minstens enkele verwijzende links vereist.

https://duitsewebsite.nl/linkbuilding-duitsland/

Gerelateerde artikelen

Dé organisatie om een instructievideo te laten maken voor jouw bedrijf

Nieuwe website en calculators – 123Dozen op Maat

Online Marketing Bureau Nijmegen: in deze tijd meer nodig dan ooit tevoren