Add Link
Image default
Marketing

Kartonnen verzendkoker

Kartonnen verzendkoker. 

 

Er is een ongelofelijk groot assortiment van kartonnen dozen die gebruikt kunnen worden, maar soms zit die perfecte maat er net niet tussen. Voor langwerpige producten is een verzendkoker ideaal. De producten hoeven niet opgevouwen te worden om in een kartonnen doos te passen maar kunnen in een perfecte staat bezorgd worden bij de ontvanger. Een verzendkoker is eigenlijk gewoon een langwerpige kartonnen doos, die ook in veel verschillende maten beschikbaar is (en op maat gemaakt kunnen worden).

 

Een verzendkoker is niet alleen geschikt om lange producten in te verzenden maar bijvoorbeeld ook grote documenten waarbij het erg belangrijk is dat ze in een perfecte staat op locatie arriveren. Denk aan een groot document met ontwerp tekeningen, affiche, of een belangrijke kalender.

 

Naast een standaard verzendkoker is het ook mogelijk om een verzendkoker helemaal te personaliseren, oftewel te bedrukken. Wanneer er producten van een webshop worden verzonden kan het erg interessant zijn om de verzendkoker te customizen. De ontvanger ziet dan meteen van welk merk het pakketje afkomstig is en dat kan erg goed zijn voor de branding van een bedrijf. Bijvoorbeeld een poster bedrijf die een mooie poster verzend naar zijn afnemers. Een bedrukking is een erg belangrijk onderdeel van de branding van een bedrijf en draagt ook zeker bij aan de naamsbekendheid.

 

Er zijn verschillende vormen van de kokers beschikbaar, een koker hoeft zeker niet altijd rond te zijn. Er zijn de standaard ronde kokers die gesloten kunnen worden met een plastic plug. Deze plug zorgt voor een mooie afsluiting en op deze manier kan de koker makkelijk geopend en gesloten worden. Naast de ronde koker is er ook de optie voor een driehoekige koker, deze worden op een andere manier afgesloten dan de ronde kokers. De driehoekige koker wordt niet afgesloten met een plug maar met een soort kartonnen deeltje die makkelijk gevouwen kan worden om de koker te sluiten.

 

Naast de verschillende vormen van de koker is het ook mogelijk om de koker te maken van verschillende soorten karton. Denk aan een een witte en bruine kleur karton. Het wordt niet aangeraden om van een hele dikke karton soort gebruik te maken bij het ontwerpen van de koker. Dan is het moeilijk om de juiste vorm te creëren van de koker. Naast het gebruiken van karton voor de koker is het ook mogelijk om een transparant materiaal te gebruiken. Dit geeft een leuk effect want de producten in de koker zijn meteen zichtbaar voor de ontvanger. 

 

Heeft u interesse in een koker? Misschien wel een koker op maat of een koker die bedrukt is naar wens. Neem dan vrijblijvend contact op met het team van ECOvation door te mailen naar het mail adres info@123kartonnendozen.nl. Met alle kunde op het gebied van kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal helpt het team u graag.

https://www.123bedruktedozen.nl/