Add Link
Image default
Marketing

Bedrukte tape voor feestelijke pakketten.

Bedrukte tape voor feestelijke pakketten.

Met de kerst en oud en nieuw voor de deur is het moment aangebroken om feestelijke pakketten te verzenden. Naast een mooie kartonnen doos en opvulmateriaal is met een bedrukte tape het pakket helemaal af. Door de opgelopen levertijden is het helaas niet mogelijk om nog een bedrukte tape te bestellen in 2020 maar dit zal in het nieuwe jaar 2021 worden. Perfect voor het verzenden van een nieuwjaarspakket vol met goede moed voor het nieuwe jaar.

Er zijn verschillende opties voor het bedrukken van een feestelijke tape, de vier tape soorten die bedrukt kunnen worden is een papiertape, PVC tape, hotmelt tape en tot slot acryl tape. Sinds september 2020 is het ook mogelijk om de tape te bedrukken met 5 kleuren (eerst dit was alleen maar mogelijk met 3 kleuren). Door deze nieuwe optie is het mogelijk om nog meer soorten ontwerpen te bestellen! Er zijn veel opties hoe de tape feestelijk bedrukt kan worden, denk aan een nieuwjaars wens of leuke feestelijke afbeeldingen die op de tape gedrukt kunnen worden. Het is mogelijk om dit helemaal zelf te ontwerpen en voordat de tape wordt bedrukt wordt er altijd een drukproef opgemaakt. Op deze manier kan het ontwerp nog even dubbel gecheckt worden of alles naar wens is.

Tegenwoordig is bedrukte papiertape een erg populair item, niet alleen om de mooie kwaliteit maar ook omdat het een stuk beter is voor het milieu dan een PVC of hotmelt tape. Deze soort tape kan gebruikt worden om milieuvervuiling tegen te gaan, de papieren tape met een lijmlaag op basis van natuurlijk rubber en geen synthetisch rubber. De tape is door deze eigenschappen biologisch afbreekbaar. Een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen! Het enige kleine nadeel is dat de tape alleen verkrijgbaar is in het bruin, hier moet dan ook wel rekening mee gehouden worden tijdens het ontwerpen van de bedrukking. Maar door deze bruine kleur krijgt de tape wel echt een eco friendly uitstraling en past ook weer goed bij de kartonnen doos. Een ander groot voordeel aan de papieren tape is dat deze erg sterk is en daarom niet zo snel kapot zal gaan.

Mocht er toch een voorkeur zijn voor PVC, pp, of hotmelt tape is dit ook mogelijk. Voor alle tapes geldt dat het in een grote en kleine oplage beschikbaar is. Mocht de gewenste maat er niet tussen zitten in de webshop van www.123bedruktetape.nl kan er altijd contact worden opgenomen en gekeken worden of de juiste maat toch gecreëerd kan worden. Het is ook mogelijk om een mail te verzenden voor een vrijblijvende offerte voor de gewenste bedrukte tape.

Check snel de website van 123Bedrukte Tape voor alle mogelijkheden!

 

https://www.123bedruktetape.nl/