Add Link
Image default
Internet

Excursie

Roy, 17 jaar, zit in het laatste jaar van zijn middelbare school. Hij woont zelf in Leidschendam en gaat naar school in Den Haag waar hij de Havo opleiding dus bijna heeft afgerond. Als onderdeel van het laatste jaar van zijn middelbare school staat de excursie naar Brussel gepland. De volgende dag zal Roy om half acht in de ochtend op school moeten zijn waarna ze om acht uur met de bus zullen vertrekken. Roy verheugd zich best wel op de excursie.

Ter voorbereiding van de busreis gaat Roy nog even de stad in om inkopen te doen. Hij gaat als eerst langs de Primera om tijdschriften te kopen. Hij is een groot autoliefhebber dus de keuze om de Autoweek te kopen was al snel gemaakt.  Naast de Autoweek koopt Roy ook de biografie van Wim Kieft. Hij is enorm geïnteresseerd in het verhaal achter deze man. Hoe kan nu een succesvolle profvoetballer veranderen in een drugsverslaafde denkt Roy? Nadat Roy in de Primera is geweest gaat hij nog even langs de supermarkt om lekkere snoep, chips en drinken voor onderweg te kopen.

Nadat Roy al om half zeven is opgestaan en heeft ontbeten komt Roy ruim op tijd aan op zijn middelbare school in Den Haag. Eenmaal in de bus aangekomen kiest Dennis samen met zijn vrienden goede zitplaatsen uit en haalt hij de tijdschriften en snoep uit zijn rugzak. Roy is een fan van de radiozender 100 nl en gaat snel op zijn mobiel opzoek naar de radiozender. Online radio is ontwikkeld zodat mensen overal ter wereld toegang hebben tot hun geliefde radiozenders. De busreis verloopt erg snel want de sfeer in de bus is uitstekend. Samen met zijn vrienden gaat hij ook nog een potje kaarten in de bus. Eenmaal aangekomen in Brussel wacht Roy nog drie hele leuke dagen want de school heeft een druk programma opgesteld.

http://www.radioguide.fm/