Internet

Hulp bij security assessment

Add-link

Als mens kan je niet alles zelf, dus gelukkig ben je niet alleen op de wereld en is er altijd wel iemand die jou kan helpen. Er zijn tegenwoordig zoveel specialisaties, dat iedereen weer ergens anders goed in is. Dan vraag je je nu waarschijnlijk af, waar zijn jullie van Rootsec dan echt goed in? En dat is precies wat ik je ga uitleggen in dit artikel! Lees vooral verder als je daar achter wil komen.

 

Stel je nou voor dat jij een bedrijf hebt, dan zitten daar natuurlijk heel veel aspecten aan waar je aandacht aan moet besteden. En als jij een bedrijf hebt waar een goed idee achter zit, dan wil je natuurlijk je eigen kennis en systemen geheim houden tegen de buitenwereld. Niet iedereen hoeft te weten wat de ingrediënten van jouw producten zijn, en wat alle gegevens van jouw personeel zijn. Je loopt altijd het risico om gehackt te worden, en dat is natuurlijk iets wat je zelf absoluut wil voorkomen. Als je systeem plat gelegd wordt door hackers, is dat vele malen erger dan als er een inbraak is geweest. Nu is het natuurlijk de kunst om er voor de zorgen dat de digitale omgeving van jouw bedrijf veilig blijft, en daarvoor heb je een goede security assessment voor nodig. Bij een security assessment worden alle kinken in het systeem blootgelegd, er wordt gekeken naar de zwakke punten en fouten in de beveiliging. Dit is heel belangrijk om te doen, en wij van Rootsec kunnen jouw bedrijf hier goed bij helpen. Wij voeren testen uit waarmee we jouw digitale veiligheid in kaart brengen. Op basis van onze testen kan jij vervolgens weer updates en veranderingen aanbrengen, zodat je nog beter beveiligd bent tegen cyberaanvallen. Zorg dat bij jou bedrijf de digitale veiligheid altijd voorop staat!

https://www.rootsec.nl/

Hoe registreer ik een domeinnaam?

Add-link

Als u een domeinnaam heeft geregistreerd en u wilt er zeker van zijn dat deze zo blijft, dan zijn er een paar simpele dingen die u kunt doen. Ten eerste mag u uw e-mailadres nooit wijzigen. Dit is de belangrijkste reden waarom mensen hun domeinnaam hebben geregistreerd. Het is gemakkelijk om een oude weg te gooien, maar het is veel moeilijker om hem terug te krijgen. Er zijn technische stukjes software beschikbaar die uw e-mailadres automatisch uit de registratiegegevens verwijderen. Het is altijd het beste om te controleren of dit is gebeurd of vraag het hostingbedrijf om instructies over hoe u dit moet doen.

 

Een ander belangrijk punt als het gaat om uw domeinnaamregistratie is om te onthouden dat u niet verantwoordelijk bent voor e-mailadressen die in handen komen van de eigenaren van de sites waarop u zich heeft geregistreerd. Dit is een grote fout die zoveel mensen maken en de gevolgen kunnen behoorlijk slecht zijn. Dus hoe registreer ik een domeinnaam? Ga naar de hoofdwebsite voor het registreren van domeinnamen en maak een account aan. U kunt dit meestal doen door een creditcardnummer op te geven.

 

Nadat u een domeinnaam heeft geregistreerd, moet u een host zoeken die uw bestaande hosting kan overnemen als u besluit dat u wilt verhuizen. Meestal zult u zien dat de website van de domeinregistreerder een sectie bevat waarin u uw domeingegevens invoert. U zult waarschijnlijk een sectie zien waar u uw IP-adres moet invoeren. Het IP-adres is een lange reeks cijfers die uw computer uniek identificeert. U moet dit invullen in het vak om uw domeinnaam te registreren.

 

Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw domein naar uw nieuwe host verhuizen en als u klaar bent, zou u een bevestigingsmail moeten zien met een link naar een downloadpagina waar u uw domein kunt registreren. Als je dit eenmaal hebt gedaan, ben je klaar om te gaan. Uw nieuwe host moet al uw e-mails kunnen omleiden naar de hoofdsite en moet een hoofdpagina bevatten die u kunt bezoeken om uw domeinnaam te registreren.

 

U zult gewoonlijk geen banners of advertenties zien wanneer u de hoofdpagina van uw nieuwe domeinregistreerder bezoekt, maar in de zijbalk staan links naar nieuwe releases van uw favoriete muziek, sportevenementen en nieuws. Er kunnen ook secties zijn waar andere leden van uw netwerk net zo goed domeinen kunnen registreren als u. Als je nog steeds niet zeker weet hoe ik een domeinnaam registreer, bekijk dan de uitgebreide Help-bestanden die je alle informatie moeten geven die je ooit nodig zou kunnen hebben.

 

Hopelijk heb ik je vraag beantwoord, hoe kan ik een domeinnaam registreren? Nu is het aan jou om de deur uit te gaan en enkele domeinen voor jezelf te registreren. Zorg ervoor dat u een host kiest waarmee u vertrouwd bent en die een bewezen staat van dienst heeft. Als u deze eenvoudige stappen volgt, zou u helemaal geen problemen moeten hebben bij het registreren van een domeinnaam en het online krijgen van uw website.

EIGEN-DOMEIN is jouw partner voor domeinregistratie

Glasvezel vergelijken doe je eenvoudig via de online check van deze specialist

Add-link

Wil je graag een glasvezel abonnement maar weet je niet precies waar je moet beginnen met vergelijken? Dan kun je het beste gebruik maken van de check die Internetpostcodecheck.nl heeft ontwikkeld. Zij hebben een speciale manier ontwikkeld waardoor het super eenvoudig is om te zien welke abonnementen je in jouw omgeving kan afsluiten en welke aanbieder goedkoop internet aanbiedt. Heb je momenteel al een internetabonnement maar wil je graag overstappen naar een goedkopere variant? Ook dan kun je gebruikmaken van deze handige tool! Overstappen is ontzettend makkelijk. Als je aan het einde van je contract overstapt, bespaar je een hoop geld. Zo worden er vaak interessante aanbiedingen aangeboden zoals bijvoorbeeld tot wel 50% korting op het eerste half jaar van uw abonnementsduur.

Kies voor goedkoop en snel internet door glasvezel te vergelijken

Je wilt naast goedkoop internet natuurlijk niet inleveren op de kwaliteit. Daarom is het ook zeker belangrijk om aanbieders van glasvezel te vergelijken om het snelste internet te kunnen vinden. Naast snelheid is betrouwbaarheid ook een ontzettend belangrijke factor. Om te vinden wat je precies nodig hebt, kun je het beste eerst voor jezelf de afweging maken waar je het internet voornamelijk voor gaat gebruiken. Wil je simpele activiteiten ondernemen? Dan is de laagst aangeboden snelheid over het algemeen snel genoeg. Maar op het moment dat je wilt streamen of gamen is het belangrijk dat je gebruikmaakt van sneller internet. Glasvezel vergelijken is hierbij een goed idee. Zo weet je precies welke provider goedkoop internet biedt dat voldoet aan al jouw eisen.

Gebruik de vergelijkingstool

Wil je graag overstappen naar een provider die goedkoop internet aanbiedt? Dan moet je zeker gebruik maken van de speciaal hiervoor ontwikkelde tool om aanbieders van glasvezel te vergelijken. Krijg een helder overzicht van de mogelijkheden en filter op jouw behoeften om precies bij dé provider uit te komen die jou ontzettend blij maakt!

De voordelen van een laptop op maat

Add-link

Steeds meer mensen maken gebruik van een laptop. Voor het werk krijgt iedereen een laptop mee naar huis om thuis te kunnen werken en om aantekeningen te maken tijdens colleges wordt er een eind getypt. Vergaderingen gaan vanaf nu digitaal en het ouderwetse collegeblok is de deur gewezen. Echter, hoe fijn is het om met de ideale laptop te werken? Toen we nog collegeblokken gebruikten, wilden we ook graag een pen die lekker schreef en gedurende een vergadering, wilde je wel op een plek zitten waar je goed zicht had. Is dat eigenlijk niet vergelijkbaar met een toetsenbord dat goed typt en een scherm waarop je de letters kan lezen? Omdat iedereen een laptop hoort te gebruiken waar je goed mee over weg kan, heeft Laptopzelfsamenstellen.nl het mogelijk gemaakt om een custom laptop te ontwerpen.

Zou jij het ideaal vinden om de grootte van het scherm te kunnen bepalen, die samengaat met een bepaalde uitrusting? Moet jouw laptop afgewerkt zijn met kunststof of wens jij een stalen behuizing van de laptop? Stel alle aspecten van de laptop zelf samen en creëer een Laptop op maat. Voor de échte gamers is Laptopzelfsamenstellen.nl helemaal ideaal, omdat je een Linux besturingssysteem kan kiezen. Dit beschikt over opensourcesoftware, dat het mogelijk maakt om alle componenten van de computer zelf in te stellen. Handig om te weten, is dat de garantie op onze laptops niet vervalt wanneer je ervoor kiest om met Linux te werken! Ook kun je jouw videokaart bepalen, zodat je jouw favoriete games eindeloos kunt spelen.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Blijf dan niet langer gamen op die computer waar je helemaal niet gelukkig van wordt. Stel hem zelf samen en geniet van alle voordelen die dit met zich mee brengt. Er gaat een wereld voor je open wanneer je kiest voor een laptop met Linux!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/

Voor een bouwbedrijf kan een goede SEO-strategie niet ontbreken!

Add-link

Bent u woonachtig in Eindhoven? Of bent u actief in deze regio? Dan hoeven we u vast niet te vertellen dat het in een stad als deze belangrijk is om op te vallen. Het gebruik van SEO is dan ook een echte aanrader! Ook voor bouwbedrijven is een goed webdesign met een goede SEO-strategie namelijk erg belangrijk. Een webdesign is een goede manier om klanten te informeren, om te laten zien wat u hen te bieden heeft en hoe ze in contact kunnen komen. Voor een goed webdesign, is het erg belangrijk dat er zo veel mogelijk bezoekers naar de website komen. Dit kan met een SEO specialist Eindhoven!

Wat heeft u aan een SEO specialist Eindhoven?

Met een SEO specialist Eindhoven zorgt u ervoor dat u een zo hoog mogelijke positie op zoekmachines bereikt. Een veelvoorkomende en dus erg bekende zoekmachine is Google. Binnen SEO zijn er ook weer verschillende vormen die dan ook zouden kunnen helpen bij het behalen van een hoge positie. Een hoge positie is van essentieel belang voor een bedrijf. Het is bewezen dat de meeste mensen vaak niet verder kijken dan pagina 1 op Google. Nog specifieker, de meeste mensen kijken zelfs niet verder dan de eerste paar resultaten. Daarom is een hoge positie ook zo belangrijk! Hoe hoger de positie, des te meer bezoekers er naar de website zullen komen.

Probeer linkbuilding!

Een van de verschillende vormen binnen SEO is linkbuilding. Met behulp van linkbuilding zorgt u ervoor dat er zo veel mogelijk externe links naar de website verwijzen. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Al deze links ziet Google als complimenten. Hoe meer complimenten uw website heeft, des te hoger wordt de positie. In deze situatie ziet Google het linkprofiel namelijk als een betrouwbare bron/website waardoor de positie verbeterd wordt. Toch is er ook een negatieve kant van linkbuilding. Wanneer een link kwalitatief niet goed is, zal Google dit natuurlijk niet zien als een compliment. Hierbij is er dan ook een kans om gestraft te worden door Google. Dit beïnvloedt ook de positie, alleen is het dit keer op een negatieve manier. Het is dus erg belangrijk dat linkbuilding op een goede en zorgvuldige manier gebeurt. Alleen op deze manier heeft het namelijk een positieve werking.

Hulp nodig?

Wilt u graag meer weten over SEO Eindhoven? Of wilt u graag advies op het gebied van linkbuilding? Neem dan contact op met een SEO specialist Eindhoven bij u in de buurt! Zij zorgen ervoor dat u een passende strategie krijgt om ervoor te zorgen dat uw klanten uw sneller en beter zullen vinden. Daarbij zullen zij ook uw concurrenten in de gaten houden om ervoor te zorgen dat u zich kunt onderscheiden. Zij weten ook wat er speelt in de regio en kunnen hier dan ook perfect op inspelen. Wacht daarom niet langer en zet vandaag nog de stap naar een opvallerende toekomst!

Wat is domeinnaamregistratie?

Add-link

De domeinnaam speelt een centrale rol op internet. Wie op een bepaalde pagina wil uitkomen doet dit door de domeinnaam in te typen in de balk, of door via een link in een zoekmachine op deze domeinnaam uit te komen.

Wanneer je dus zelf plannen hebt met een website of webshop, dan zal het vastleggen van een domeinnaam één van de allerbelangrijkste stappen zijn.

Het is dan belangrijk om meer te weten te komen over domeinnaamregistratie. Wat is dit eigenlijk precies en hoe werkt het?

Vastleggen

Heel simpel gezegd is domeinregistratie niets anders dan het vastleggen van de naam van de website of webshop die je voor ogen hebt. Dit kan je vaak doen via het bedrijf dat de hosting voor je website verzorgt.

Let wel op, een naam kan maar eenmaal voorkomen op internet. Wanneer deze al in gebruik is, dan kan je er niets mee. Doordat het internet al zo groot en dichtbevolkt is met websites, betekent dit dus dat je goed moet nadenken en creatief moet zijn.

Zo kan je een goede naam vastleggen.

De extensie

Naast de naam zelf is het ook belangrijk om te weten dat er een extensie nodig is. Dit was in Nederland lange tijd bijna uitsluitend .nl. Internationaal ging het vaak om .com of .org. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden zeer veel uitgebreider.

Dit geeft daardoor ook veel meer mogelijkheden om creatief met je naam om te gaan. Dat maakt het beter mogelijk om een domeinnaam te laten registreren die nog niet eerder gebruikt is.

https://www.swx.be

Excursie

Add-link

Roy, 17 jaar, zit in het laatste jaar van zijn middelbare school. Hij woont zelf in Leidschendam en gaat naar school in Den Haag waar hij de Havo opleiding dus bijna heeft afgerond. Als onderdeel van het laatste jaar van zijn middelbare school staat de excursie naar Brussel gepland. De volgende dag zal Roy om half acht in de ochtend op school moeten zijn waarna ze om acht uur met de bus zullen vertrekken. Roy verheugd zich best wel op de excursie.

Ter voorbereiding van de busreis gaat Roy nog even de stad in om inkopen te doen. Hij gaat als eerst langs de Primera om tijdschriften te kopen. Hij is een groot autoliefhebber dus de keuze om de Autoweek te kopen was al snel gemaakt.  Naast de Autoweek koopt Roy ook de biografie van Wim Kieft. Hij is enorm geïnteresseerd in het verhaal achter deze man. Hoe kan nu een succesvolle profvoetballer veranderen in een drugsverslaafde denkt Roy? Nadat Roy in de Primera is geweest gaat hij nog even langs de supermarkt om lekkere snoep, chips en drinken voor onderweg te kopen.

Nadat Roy al om half zeven is opgestaan en heeft ontbeten komt Roy ruim op tijd aan op zijn middelbare school in Den Haag. Eenmaal in de bus aangekomen kiest Dennis samen met zijn vrienden goede zitplaatsen uit en haalt hij de tijdschriften en snoep uit zijn rugzak. Roy is een fan van de radiozender 100 nl en gaat snel op zijn mobiel opzoek naar de radiozender. Online radio is ontwikkeld zodat mensen overal ter wereld toegang hebben tot hun geliefde radiozenders. De busreis verloopt erg snel want de sfeer in de bus is uitstekend. Samen met zijn vrienden gaat hij ook nog een potje kaarten in de bus. Eenmaal aangekomen in Brussel wacht Roy nog drie hele leuke dagen want de school heeft een druk programma opgesteld.

http://www.radioguide.fm/