Internet marketing

Digitale marketing komt steeds vaker voor bij tandartspraktijken

Is je glimlach een bron van trots en een van je beste eigenschappen? Je hebt hard gewerkt om jezelf goed te onderhouden en te presenteren, en daarom zorg je ervoor dat je er elke dag goed uitziet. Een mooie glimlach hebben geeft niet alleen een boost aan je gevoel van eigenwaarde, maar verbetert ook de algemene eerste indruk die je geeft. Het kan zelfs bepaalde carrièrekansen maken of breken….

Tandheelkunde is niet alleen een beroep maar ook een onderneming. Om te overleven in een tijdperk van moderne technologie en concurrentie, moet je tandheelkundige website over geavanceerde Digitale Marketing concepten en technieken beschikken. Het helpt de groei van je tandartspraktijk naar nieuwere hoogten te stuwen die zich in winst voor je kunnen vertalen, naast het bevredigen van de behoeften van je patiënten.

Online Marketing voor Tandartsen is iets dat echt serieus genomen moet worden. Het is tegenwoordig uiterst moeilijk geworden om als tandartspraktijk online te overleven zonder te begrijpen hoe je het web kunt gebruiken om je zaak/praktijk te promoten.

Als je tandarts bent en meer kwaliteitspatiënten wilt aantrekken, dan wordt het tijd dat je online marketing overweegt. Dat je in de tandheelkundige industrie werkt, betekent niet dat het te laat is voor online marketing. Het is van kritiek belang dat je website de basiselementen van SEO bevat als je nieuwe sitebezoekers wilt aantrekken. Als je website niet zichtbaar is in de zoekresultaten van Google en niet gevonden kan worden op de sociale media, hoe zullen nieuwe patiënten je dan vinden?

Waar je online geld uitgeeft via Google Ads (of zoekmachine marketing) kan een belangrijke invloed hebben op je aanvragen en inschrijvingen van nieuwe patiënten

Internet marketing is het proces van het vergroten van de zichtbaarheid op Internet met behulp van verschillende technieken en strategieën. Er zijn verschillende manieren om je bedrijf online te promoten. Een bedrijf kan een website maken voor zijn merkpromotie, de aanwezigheid in de sociale media vergroten of verkeer sturen via zoekmachine optimalisatie. Deze kosten allemaal geld en tijd om resultaten te krijgen. Maar als je een goed online marketing bedrijf hebt dat verschillende campagnes voor je bedrijf uitvoert en de ROI brengt, zullen de resultaten heel snel komen.

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – Linkbuilding kosten?

Veel online, privé of voor je werk? Lees deze tips!

Ben jij veel online? Voor je werk? Op social media? Of om bestanden te bewerken? Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dat levert stress op. En nog steeds doen computers niet meteen wat je wilt. Verder is het handig om te weten hoe je je bedrijf zichtbaar maakt. Deze tips kunnen van pas komen.

Kies de juiste socials

Bedenk  goed welke social media essentieel zijn voor jou of je onderneming. Op moment van schrijven van dit artikel kan er zomaar weer een nieuw snoepje van de dag zijn: nu is dat Tiktok, maar wie weet wat ze morgen verzinnen. Je blijft aan de gang. Ben je ooit enthousiast begonnen met Hyves en MySpace, intussen ben je druk in de weer met facebook, Insta en noem het allemaal maar op. Dat geeft drukte onder je hersenpan en aangezien burn-outs en dergelijke niet meer weg te denken zijn, luidt het devies: choose your battles. Welke media heb je nodig voor welke doelgroep?

Instagram verwijderen

Hou je je facebook-account aan? Ga je je Instagram verwijderen? Wat moet je nog met Snapchat? Elke dag al die dingen checken en bijhouden levert meer stress dan resultaat op, dan wanneer je ervoor kiest om één of twee socials actief te zijn. Instagram verwijderen als je weinig met foto’s doet, is daarom geen gekke gedachte. Dat kan heel makkelijk. Zie het als het opruimen van een laatje vol rommel: het lucht op en geeft overzicht. 

Schrijf linkbuilding teksten

Vindbaarheid op Google verbeter je door je bezig te houden met contant marketing: het creëren van beeld, geluid of leesvoer dat klanten naar jou toe leidt. Een filmpje of podcast is geen gek idee, maar heel veel bedrijven kiezen voor linkbuilding teksten: blogs waarin en passant de bedrijfsnaam voorbij komt, waar mensen op kunnen klikken. Het zijn vaak informatieve verhaaltjes, maar eigenlijk een soort sluikreclame, zoals de pot Calvé pindakaas die in Goede Tijden, Slechte Tijden op tafel staat. Of het serveren van Bavaria bier tijdens Veronica Inside. Gezien de successen van deze bedrijven kun je concluderen dat het prima werkt. Zo ook met linkbuilding teksten!

Download een Mp4 converter, om alles direct te kunnen bekijken

Om snel te kunnen werken, heb je geen zin in weigerende software. Een app waarmee je jpg omzetten naar pdf kunt, bijvoorbeeld, is zeker handig. Veel mensen hebben een voorkeur voor pdf-bestanden omdat ze niet te bewerken zijn. Zo kan een contract niet vervalst worden. Voorts wil je apparaat – laptop, mobiel, tablet – nog wel eens een video weigeren af te spelen. Als iemand een promovideo voor jou heeft gemaakt en wil weten of je hem goedkeurt, moet je die snel kunnen checken en zit je niet op een computer te wachten die nee zegt. Een mp4 converter is dus ook ideaal om erbij te hebben. Samengevat: gratis software, de juiste socials, content marketing, hopelijk zijn het goede tips om lekker(der) te kunnen werken. Alvast heel veel succes ermee!

Hoe je de eerste 1000 volgers op Instagram krijgt: instructies en tips

social media marketing books

Iedereen heeft het over superresultaten van Instagram, over ongelooflijke gevallen, de juiste interactie met het publiek, een enkele visuele stijl. Nog niet zo lang geleden hebben we zelf een gids gemaakt over verkopen op Instagram. Het kan gewoon geen kwaad om erachter te komen hoe je volgers op Instagram krijgt: wat je in het begin moet doen, hoe je de eerste, gekoesterde 1000 lezers krijgt.

In dit materiaal zullen we deze kwestie zo praktisch mogelijk behandelen en u vertellen:

over het concept en ontwerp van een Instagram-account;

hoe je volgers op Instagram krijgt;

hoe u uw account kunt promoten en het aantal abonnees kunt vergroten.

Uw account poetsen: wat u moet doen VOORDAT u abonnees trekt

Als je net van plan bent in te breken in het Instagram-verkeer, moet je goed nadenken over het concept, de strategie en allerlei kleine dingen die in de praktijk een doorslaggevende rol spelen.

10 snelle stappen om uw account te verpakken

Stap 1. Definieer uw concept – waar dit account over gaat, wat het gebruik ervan is, hoe het verschilt van wat er al op de markt is, wat uw abonnees zullen krijgen. Probeer de essentie in een paar woorden te vatten: “Blog over landschapsontwerp”, “Dagboek van de directeur van een worstwinkel”, “Juridisch advies aan de vingers.”

Stap 2. Maak een duidelijke, pakkende naam. Het is wenselijk dat het enkele sleutelzinnen bevat waarmee ze naar u zullen zoeken.

Stap 3. Voeg een oproep toe aan de beschrijving voor het voordeel en voordeel van het publiek: waarom het de moeite waard is om in te schrijven of de link te volgen die in het profiel wordt aangegeven.

Stap 4. Als u geen website heeft, kunt u een link naar de messenger plaatsen, een pagina om u in te schrijven voor een e-mailnieuwsbrief of een hele reeks links maken via services zoals Linktree.

Stap 5. Maak een originele, leesbare avatar. Live foto, weergave van een product, dienst, bolsymbool of eigen bord. Houd er rekening mee dat het vrij klein zal zijn, de inscripties en handtekeningen zijn moeilijk te zien.

Stap 6. Gebruik Verhalen Hoogtepunten om uw navigatie te creëren: nieuwste collecties, informatie over u, recensies, verzending, hoe te betalen, klanten met uw producten, enz.

Stap 7. Maak 9-12 eerste berichten, in de eerste berichten kun je vertellen over jezelf, je merk, je accountidee. Dit helpt niet alleen om volgers op je Instagram-account te krijgen, maar ze worden ook supporters, toekomstige pleitbezorgers van het merk.

Stap 8. Zoek 5-10 accounts van concurrenten, analyseer de profielen van mensen die reacties achterlaten. In welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn, wat voor soort mensen ze zijn, welke verzoeken ze kunnen hebben. Het is voldoende om een ​​sleutelzin of een hashtag als “kinderfotograaf” te schrijven. Je ziet de beste berichten, let op het aantal reacties, betrokkenheid.

Stap 9. Maak een inhoudsplan voor de komende 1-3 maanden om geen gebrek aan inspiratie te ervaren. Denk goed na over uw onderwerpen, maar pas ze gerust aan de behoeften van uw publiek aan.

Stap 10. Synchroniseer uw account met andere sociale netwerken, vooral Facebook. Zorg ervoor dat je een telefoon hebt aangesloten, tweefactorauthenticatie, synchronisatie met je contactenlijst. Dit zal nodig zijn voor toekomstige magische acties om abonnees op Instagram aan te trekken.

Heb je het gerepareerd, gedaan, de taken ingesteld? Cool, laten we nu verder gaan met het actief aantrekken van abonnees.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram b2c marketing book

https://marketingbook.shop/

Het belang van marketing

website bureau

Bedrijven betreden het eerste decennium van de 21e eeuw en worden geconfronteerd met een meedogenloze economische omgeving, waardoor bedrijven moeten floreren en zelfs financieel moeten overleven. Marketing speelt een sleutelrol bij het aangaan van deze uitdagingen. Financiën, operaties, boekhouding en andere zakelijke functies zijn niet belangrijk wanneer er niet genoeg producten en diensten nodig zijn om het bedrijf winstgevend te maken. Met andere woorden, er moet een bovenste regel zijn om een ​​onderste regel te hebben. Financieel succes hangt bijvoorbeeld vaak af van marketingcapaciteiten.

Het bredere belang van marketing strekt zich uit tot de hele samenleving. Marketing helpt bij het introduceren en accepteren van nieuwe producten die het leven van mensen kunnen verminderen of verrijken. Als marketeers innoveren om hun positie in de markt te verbeteren, kunnen ze verbeteringen in bestaande producten inspireren. Succesvolle marketing creëert vraag naar producten en diensten, wat op zijn beurt werkgelegenheid creëert. Door winstgroei te bevorderen, kan succesvolle marketing bedrijven ook in staat stellen volledig deel te nemen aan maatschappelijk verantwoorde activiteiten.

De CEO erkent de rol van marketing bij het opbouwen van een sterk merk en een loyaal klantenbestand, en immateriële activa hebben een enorme bijdrage geleverd aan de waarde van het bedrijf.

Fabrikanten van consumptiegoederen, medische verzekeringsmaatschappijen, non-profitorganisaties en fabrikanten van industriële producten scheppen allemaal op over hun nieuwste marketingresultaten. Veel bedrijven hebben nu een Chief Marketing Officer (CMO), die marketing op een meer gelijk niveau kan plaatsen met andere C-level executives, zoals de Chief Financial Officer (CFO) of Chief Information Officer (CIO).

De juiste marketingbeslissing nemen is niet altijd gemakkelijk. Uit een onderzoek onder meer dan 1.000 senior marketing- en salesmanagers blijkt dat 83% van de mensen gelooft dat marketing- en verkoopkansen de hoogste prioriteit hebben voor het succes van hun organisatie bij het evalueren van hun daadwerkelijke marketingeffectiviteit, maar slechts 6% denkt dat ze ” “Uitstekend” gedaan

Marketeers moeten bepalen welke functies in nieuwe producten of diensten moeten worden ontworpen, welke prijzen moeten worden vastgesteld, waar producten moeten worden verkocht of diensten moeten worden verleend en hoeveel ze moeten uitgeven aan reclame, verkoop, internet of mobiele marketing. Ze moeten deze beslissingen nemen in een internetgestuurde omgeving waarin consumenten, concurrentie, technologie en economische macht snel veranderen en de woorden en daden van marketeers snel kunnen toenemen.

Uitstekende marketeers zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten tevreden te stellen en concurrenten te verslaan.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

https://webdevelopmentapp.com/nl/

WordPress website laten maken

Add-link

Een WordPress website laten maken 

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe website te laten maken in het CMS WordPress en heb je geen idee waar je jouw onderzoek moet beginnen? In dit artikel nemen we je mee in een aantal handige tips die je helpen een juist webdesign bureau te vinden in Bergen op Zoom. Er zijn veel online marketing bureau’s die zich bezighouden om voor hun klanten meer rendement uit de website te halen en daardoor is webdesign vaak een belangrijk onderdeel van hun activiteiten. Doordat er veel Webdesign bureau’s zijn in Bergen op Zoom is het vaak lastig om een goede keuze te maken.

Creëer een Professionele website met een Webdesign bureau uit Bergen op Zoom

Vraag jezelf eerste eens af wat je zoekt in een webdesign bureau in Bergen op Zoom. Ben je op bijvoorbeeld op zoek naar een groot bureau, MKB bureau of ZZPer. Ben je naast de grote van een bedrijf op zoek naar een persoonlijk webdesing bureau, een onlinemarketingbureau voor ook de andere diensten of wil je een zakelijk bureau of een bureau dat zich alleen richt op Webdesign?

Wil je jouw website gebruiken om online meer klanten te gaan verkrijgen dan is het belangrijk dat je website ook Google proof is en raad ik je aan om te kiezen voor een online marketingbureau. Zij weten waar je website aan moet voldoen en kunnen deze punten gelijk goed meenemen in de bouw van je nieuwe website. Ga je voor een website wat alleen gaat fungeren als een online visitekaartje en wil je deze niet gaan gebruiken om beter gevonden te worden, dan kan je ook kiezen voor een bedrijf dat zich alleen richt op het design.

Nu dat je weet waar het bureau ‘voor jouw’ aan moet voldoen kan je gaan kijken welke bedrijven in Bergen op Zoom aan deze wensen voldoen. Bekijk de websites van de bedrijven die je tegen bent gekomen en ga kijken hoe zij zichzelf profileren. Wat geven ze bijvoorbeeld als USP en komt dat ook zo over. Je kan ook altijd kijken naar websites die ze in het verleden hebben gemaakt, wel wil ik erbij zeggen dat dit altijd smaak gebonden is en dat de wensen van een klant voorop staan. Kijk dus vooral naar wat ze kunnen en niet wat je mooi vindt. Tuurlijk is het uiterlijk ook belangrijk, alleen kan je dat altijd volledig naar eigen smaak laten inrichten.

Jouw wensen omzetten naar een concreet plan

De eerste stap naar een samenwerking met een webdesign bureau is een vrijblijvende kennismaking om te kijken of het een bedrijf is die past bij je wensen en of de klik er is.

Voordat je de bouw laat starten wees duidelijk wat het doel van je website wordt. Wil je deze namelijk gaan inzetten voor het bereiken van meer klanten via SEA of zoekmachine optimalisatie of wordt de website voornamelijk een portfolio/online visitekaartje. Zoek van tevoren een aantal sites op ‘in jouw branche’ die je mooi vindt zodat de bouwer ook weet in welke stijl je jouw nieuwe website graag ziet en kijk ook naar de functionaliteiten die je graag in de website verwerkt wilt hebben. Vaak wordt er namelijk gedacht dat het implementeren van bepaalde functionaliteiten makkelijk te realiseren is, alleen is een bouwer daar vaak veel langer mee bezig dan je denkt en dan kan het voorkomen dat er alsnog achteraf extra kosten moeten worden gerekend. Dit is voor beide partijen vaak niet prettig en het is beter dit op voorhand te voorkomen.

Het bouwen van jouw nieuwe website 

Laat de bouwer eerst 1 a 2 pagina’s realiseren en kijk dan vervolgens of je al feedback kan geven. Zo zorg je ervoor dat niet eerst een hele site wordt gebouwd, dat het vervolgens helemaal niet is waar je naar opzoek bent en dat je weer terug bent bij af. Naar mijn mening is dit de beste aanpak en krijg je uiteindelijk het beste webdesign passend bij jouw bedrijf.

 

 

 

 

https://allinone-media.nl/webdesign/

Zelf bepalen wanneer uw elektrische boiler opwarmt

 

Zelf bepalen wanneer uw elektrische boiler opwarmt.

 

 

 

In 2050 moeten we met z’n allen van het gas af zijn, dus, Dus hup, het wereldwijde web op dan, op zoek naar goede alternatieven voor fossiele brandstof. Als u toch een nieuwe boiler aan moet schaffen, is een elektrische boiler bijvoorbeeld een goed alternatief.

Elektrische boilers zijn goedkoop in aanschaf en zuinig in gebruik bovendien. Zo is je huis in no time weer up to date.

Er zijn vele soorten en merken verkrijgbaar en op de website van elektrischeboiler.eu vind u veruit de meeste diversiteit.
Lemet is zoń merk, jarenlange ervaring in het maken van boilers, vervaardigd in de EU met hoogwaardige materialen gemaakt en uiterst voordelig.

 

Zo wordt energie besparen ook goed voor uw portomonnee.

Lemet heeft verschillende modellen elektrische boilers op de mark gebracht en zijn verkrijgbaar van elektrische keukenboilers vanaf 5 liter tot zeer grote modellen van wel 2000 liter. De meeste modellen .zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

We lichten er even een uit;

 

– De Lemet EcoWay elektrische boilers hebben een digitale display plus een ECO functie.

 

 

 

De computergestuurde boiler meet continue de beste tijd om het water wel of niet te verwarmen. Handig natuurlijk wanneer u gebruik maakt van dag/nacht tarief. U kunt op deze manier in de nacht opwarmen en in overdag het warme water gebruiken. Op deze manier kunt u een behoorlijke energiebesparing behalen.

 

U kunt de elektrische boiler ook zelf instellen in 3 tijdsblokken waarin u zelf aan kunt geven of de boiler wel of niet moet verwarmen.

 

De Lemet EcoWay heeft bovendien een dikke isolatiewand die ervoor zorgt dat het water extra lang warm blijft.

 

De binnenketel heeft een coating van geemailleerd glas welke versterkt is met titanium en is hierdoor zeer stevig. 

 

Een ander handigheidje is dat er op de Lemet EcoWay een anti-legionella functie zit, deze functie zorgt ervoor dat het water automatisch gereinigd en gedesinfecteerd wordt door het water gedurende een beperkte tijd op een hoge temperatuur te verwarmen. Daarna zakt de temperatuur weer naar een efficienter niveau.

 

Voor meer informatie en andere modellen van het merk Lemet of andere merken elektrische boilers kunt u kijken op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler

Adverteren op Google

Add-link

Heb je een bedrijf en wil je meer doen met je marketing dan zijn er verschillende opties. Zo kun je gebruik maken van SEO. Dit staat voor search engine optimization. Hierbij word de vindbaarheid van je website of webshop vergroot. Een andere manier is het inzetten van social media marketing waarbij je gebruik maakt van account op facebook en instagram. Nog een manier is het adverteren van jou bedrijf. Iedereen kent de advertenties wel in de krant of op het internet. Overal zijn advertenties te vinden. Ook facebook en Instagram staat vol met advertenties. Je kan ook adverteren op Google. Dit word dan gedaan via Google AdWords. Google Adwords is de grootste inkomsten bron van Google. Hieronder zal verder worden uitgelegd waarom Google AdWords zo populair is.

 

Google AdWords

Adverteren op Google kan heel erg effectief zijn. Google is immers de meest gebruikte website van het hele internet, dat zegt nog al wat als je ziet hoeveel mensen gebruik maken van internet. Een online marketing bureau kan je helpen met het adverteren op Google. Dit is vakwerk en kun je dus niet zelf. Eigenlijk maak je gebruik van advertentieteksten op het internet. Je selecteert dan op een aantal keywords. Google zorgt ervoor dat jou advertentie opkomt wanneer iemand op het internet naar jou dienst of product zoekt.

————————————————————————————-

De vele voordelen van Yammer

Add-link

Denkt u er aan om Yammer voor uw organisatie te gaan gebruiken? Dat zou wel eens een hele goede keuze kunnen zijn! Niet voor niets is het het grooste interne netwerk ter wereld. Het gebruik ervan heeft een aantal grote voordelen. Denk aan:

  • Makkelijk contact tussen medewerkers, waar ook ter wereld.
  • Minder tijd verspillen aan emails, vergaderingen.
  • Makkelijk interne kennis zoeken én vinden.
  • Een extra middel om op de hoogte te blijven van wat er zich in de organisatie afspeelt.
  • Medewerkers kunnen eenvoudig van elkaar leren.

Allerlei voordelen dus! Al met al heeft dit tot gevolg dat Yammer uw organisatie slimmer, sneller én effectiever kan maken. Bovendien weet u zeker dat het vooral voor werk gebruikt zal worden. Dat is voor iedereen prettig, want zo wordt het eenvoudiger om privé en werk van elkaar te scheiden. Dat is wel zo handig voor het overzicht.

Waar aan te denken bij de implementatie van Yammer?

Natuurlijk staat of valt de kracht van een kennisnetwerk bij haar gebruikers. Om de potentie van het netwerk ten volle te benutten, is het handig wanneer zoveel mogelijk medewerkers er gebruik van maken. Immers, dit zorgt ervoor dat medewerkers elkaar online zien, en dus van elkaar kunnen leren of snel gebruik kunnen maken van interne kennis. Vooral in het geval van grote organisaties weet men niet wat men weet, en het is zonde wanneer die kennis verloren gaat.

Strategie

Het kan zijn dat mensen een klein beetje bemoediging nodig hebben om Yammer te gaan gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat men niet weet of het wel werkt. Eén van de manieren om het optimale uit Yammer te halen is het geven van trainingen en workshops. Ook kan het helpen om belangrijke informatie op Yammer te plaatsen. Mensen zijn daarin geïnteresseerd en komen dan vanzelf. 

http://www.yammerspecialist.nl/