Internet marketing

Adverteren op Google

Add-link

Heb je een bedrijf en wil je meer doen met je marketing dan zijn er verschillende opties. Zo kun je gebruik maken van SEO. Dit staat voor search engine optimization. Hierbij word de vindbaarheid van je website of webshop vergroot. Een andere manier is het inzetten van social media marketing waarbij je gebruik maakt van account op facebook en instagram. Nog een manier is het adverteren van jou bedrijf. Iedereen kent de advertenties wel in de krant of op het internet. Overal zijn advertenties te vinden. Ook facebook en Instagram staat vol met advertenties. Je kan ook adverteren op Google. Dit word dan gedaan via Google AdWords. Google Adwords is de grootste inkomsten bron van Google. Hieronder zal verder worden uitgelegd waarom Google AdWords zo populair is.

 

Google AdWords

Adverteren op Google kan heel erg effectief zijn. Google is immers de meest gebruikte website van het hele internet, dat zegt nog al wat als je ziet hoeveel mensen gebruik maken van internet. Een online marketing bureau kan je helpen met het adverteren op Google. Dit is vakwerk en kun je dus niet zelf. Eigenlijk maak je gebruik van advertentieteksten op het internet. Je selecteert dan op een aantal keywords. Google zorgt ervoor dat jou advertentie opkomt wanneer iemand op het internet naar jou dienst of product zoekt.

————————————————————————————-

De vele voordelen van Yammer

Add-link

Denkt u er aan om Yammer voor uw organisatie te gaan gebruiken? Dat zou wel eens een hele goede keuze kunnen zijn! Niet voor niets is het het grooste interne netwerk ter wereld. Het gebruik ervan heeft een aantal grote voordelen. Denk aan:

  • Makkelijk contact tussen medewerkers, waar ook ter wereld.
  • Minder tijd verspillen aan emails, vergaderingen.
  • Makkelijk interne kennis zoeken én vinden.
  • Een extra middel om op de hoogte te blijven van wat er zich in de organisatie afspeelt.
  • Medewerkers kunnen eenvoudig van elkaar leren.

Allerlei voordelen dus! Al met al heeft dit tot gevolg dat Yammer uw organisatie slimmer, sneller én effectiever kan maken. Bovendien weet u zeker dat het vooral voor werk gebruikt zal worden. Dat is voor iedereen prettig, want zo wordt het eenvoudiger om privé en werk van elkaar te scheiden. Dat is wel zo handig voor het overzicht.

Waar aan te denken bij de implementatie van Yammer?

Natuurlijk staat of valt de kracht van een kennisnetwerk bij haar gebruikers. Om de potentie van het netwerk ten volle te benutten, is het handig wanneer zoveel mogelijk medewerkers er gebruik van maken. Immers, dit zorgt ervoor dat medewerkers elkaar online zien, en dus van elkaar kunnen leren of snel gebruik kunnen maken van interne kennis. Vooral in het geval van grote organisaties weet men niet wat men weet, en het is zonde wanneer die kennis verloren gaat.

Strategie

Het kan zijn dat mensen een klein beetje bemoediging nodig hebben om Yammer te gaan gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat men niet weet of het wel werkt. Eén van de manieren om het optimale uit Yammer te halen is het geven van trainingen en workshops. Ook kan het helpen om belangrijke informatie op Yammer te plaatsen. Mensen zijn daarin geïnteresseerd en komen dan vanzelf. 

http://www.yammerspecialist.nl/