Huishoudelijk

De 4 grote voordelen van raamfolie in huis of op kantoor

Add-link

Je komt het overal tegen. Op de ramen van winkels, huizen, scholen, kantoorpanden en zelfs opslagruimtes. En daar is een hele goede reden voor. Vier redenen zelfs! Er zijn veel verschillende raamfolies beschikbaar waarmee je voor vrijwel iedere toepassing een geschikt product kunt vinden. Je leest er alles over in dit artikel!

De vensterbanken vrijhouden met privacy folie

In veel huizen kom je nog steeds gordijnen tegen. Maar deze nemen veel plek in. Er hoopt zich stof in op. En wanneer je ze dichtdoet heb je geen licht meer in huis en loop je het risico dat je spullen van de vensterbank stoot. Met privacy folie behoren al deze problemen tot het verleden. Je brengt het direct aan op het raam. Je hebt geen bevestigingsmaterialen nodig. En je hoeft niet in te leveren op de lichtinval in je huis wanneer je meer privacy wilt.

Je opslag beschermen tegen verkleuring met verduisteringsfolie

Een opslagruimte heeft idealiter geen ramen. Dat komt omdat door zonlicht, of beter gezegd uv-straling, meubels en andere spullen kan verkleuren en daarmee onherstelbaar beschadigt. Maar niet iedere opslag heeft geen ramen. Denk maar aan je schuur, garage of zolder. Met verduisteringsfolie los je dit probleem op. Deze raamfolie houdt vrijwel al het zonlicht en bijbehorende uv-straling tegen.

Squid raamfolie: de makkelijkste raambedekking om aan te brengen

Het aanbrengen van raamfolie kan nogal een opgave zijn. Je moet het recht aanbrengen en voorkomen dat je luchtbellen in de folie krijgt. Heb je hier moeite mee? Kies dan voor Squid textiel raamfolie. Deze zelfklevende folie is erg makkelijk aan te brengen en de textuur en uitstraling ziet er sfeervol en smaakvol uit.

Wel licht, geen pottenkijkers? One way vision folie!

Bij veel soorten raambedekking moet je kiezen tussen lichtinval en privacy. Gordijnen en jaloezieën moet je immers dichtdoen wanneer je meer privacy wilt en dat betekent dat het zonlicht er niet doorkomt. Met one way vision folie hoef je deze keuze niet te maken. Je kunt vanuit de donkere kant wel naar de lichte buitenwereld kijken maar andersom kunnen mensen van buiten niet naar binnen kijken. Bedenk je wel dat dit effect ’s avonds omgedraaid is. Je hebt zelfs speciale raamfolie die je met een afstandsbediening aan en uit kunt zetten.

Hoe voorkom je verstoppingen in je afvoer?

Add-link

Een van de dagelijkse bezigheden bij loodgietersbedrijf Amstelveen is eerste hulp bieden bij verstoppingen aan afvoeren. Als je dit wel eens hebt meegemaakt, dan weet je dat een verstopte afvoer je huishouden echt kan stilleggen. Je realiseert je ineens hoe belangrijk het is om een goed werkende afvoer te hebben. En bij verstopping weet je dat je meteen spoedhulp nodig hebt. Maar veel van deze onaangename problemen zijn eigenlijk redelijk makkelijk te voorkomen. Daarom heeft Loodgieter Amstelveen de beste manieren om trage of verstopte afvoerkanalen te voorkomen voor jou op papier gezet.

 

Vet

Allereerst is het goed om voorzichtig te zijn met wat je in je afvoer laat weglopen. Denk hierbij aan vet uit je pannen en koffiedik, maar ook haar en zeepresten. Dit zijn vier van de grootste vijanden van een afvoer. Doe wat je kunt om te voorkomen dat een van deze zaken in een afvoer terechtkomt. Giet het kookvet uit je pan in een oud kartonnen melkpak. Gooi het daarna in de vuilnisbak bij het restafval. Gooi je koffiedik niet door de gootsteen maar gooi het weg in de vuilnisbak. Nog beter is het om koffiedik aan je tuin toe te voegen, je planten zullen je dankbaar zijn. Gebruik een zeefje of afvoerrooster om de opening van de afvoer te bedekken en problemen met haar en zeepresten tot een minimum te beperken. Kijk bij je plaatselijke sanitairwinkel of vraag Loodgieter Amstelveen om de keuzes te bestuderen die geschikt zijn voor jouw afvoer. De meeste zeefjes en schermen kunnen eenvoudig op hun plaats worden gelegd.

 

Zuiveringszout

Laat warm water door de gootsteen lopen na elk gebruik. Warm water neemt de oliën mee in de voedingsmiddelen die door de afvoer lopen, in plaats van zich op te bouwen op het inwendige oppervlak van de leidingen. Dat leidt op den duur tot trage afvoer en dat leidt weer tot verstoppingen. Gooi een handvol zuiveringszout in de afvoer en volg daarna meteen op met veel warm water. Soda is een geweldig reinigingsmiddel, en het is ook geweldig voor het absorberen van vieze geuren. Giet 1 kopje azijn in de gootsteen en laat het 30 minuten zitten, en stuur het dan naar het riool door met heel heet water goed na te spoelen. Azijn is ook een wonderbaarlijke reiniger. Het bevat azijnzuur, dat een uitstekend organisch oplosmiddel is voor het verwijderen van organische ophoping van olie en vetten in leidingen.

 

Onderhoud door loodgieter Amstelveen

Als verstopping een regelmatig probleem is bij jou thuis, probeer deze oplossing dan eens uit. Het werkt op afvoeren in gootstenen, douches en badkuipen. Je hebt hiervoor de volgende dingen nodig: Een kopje soda, een kopje zout, een kopje azijn en een paar liter kokend water. Net voor het naar bed gaan ga je te werk. Dit doe je ’s avonds zodat de oplossing de hele nacht blijft zitten, waardoor het veel meer reinigingsvermogen krijgt. Ga als volgt te werk: Giet het zout en de zuiveringszout in de afvoer. Voeg daarna de azijn toe en laat het schuim ongeveer een minuut intrekken. Giet er minimaal 2 liter kokend water op. Laat dit de hele nacht weken en spoel de volgende ochtend weer met veel heet water door.

Let wel dat al deze tips het probleem van vet en opstoppingen eigenlijk alleen maar vooruitschuiven. Het is niet langer jouw probleem, maar de riolering in de straat heeft wel nog steeds jouw vetopbouw te verwerken. Wees dus verstandig en maak gebruik van gaasjes op je afvoeren en let vooral op met vet in je keuken. Dat kan je veel geld en frustratie schelen. En als het misgaat, dan bereik je ons via de website. Wij zijn er altijd om je te helpen.

 

https://loodgieter-amstelveen.nu/

Suikerrietproducten

Add-link

Met al deze geweldige voordelen van suikerriet producten, is er een enorme markt voor. Helaas zijn er veel producten die simpelweg geen ander voordeel hebben dan het feit dat ze goedkoop en handig zijn. 

Deze producten bevatten over het algemeen maïs, wat erg slecht kan zijn voor je gezondheid en helemaal niet veel voedingswaarde heeft. De meeste van deze producten zijn niet alleen ongezond, maar bevatten ook schadelijke chemicaliën die verschillende ziekten en problemen kunnen veroorzaken. 

De beste suikerrietproducten zullen producten zijn die een hoog gehalte aan antioxidanten bevatten en natuurlijk alle natuurlijke gezondheidsvoordelen hebben die goed voedsel heeft. De meeste van deze producten bevatten veel vezels en eiwitten, waardoor je alle voedingsstoffen en energie krijgt die je de hele dag nodig hebt. Het vezelgehalte in deze producten zal u helpen om af te vallen en uw darmen gezond en schoon te houden, wat uw spijsvertering ten goede komt. 

Er zijn enkele producten die zeer snel worden verwerkt en die geen grote hoeveelheden antioxidanten bevatten. 

Als u op zoek bent naar de gezondste suikerrietproducten, moet u wegblijven van dit soort producten. Ze geven je geen enkele voedingsstof waardoor je alleen maar sneller afvalt. In plaats daarvan zou u ervoor moeten kiezen om bij natuurlijke producten te blijven die u voorzien van de voedingsstoffen die u nodig heeft. 

Een andere reden dat natuurlijke producten de voorkeur hebben, is omdat ze meestal op een manier worden gemaakt die volledig biologisch is.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat pesticiden en andere onnatuurlijke chemicaliën worden gebruikt tijdens de verwerking en productie ervan. Biologische producten zijn de enige die veilig in gebruik zijn en zeer gunstig voor uw lichaam. Deze producten kunnen u de geweldige gezondheidsvoordelen geven die u nodig heeft, zonder de schadelijke bijwerkingen die u bij andere producten zou aantreffen.

 Zoals je kunt zien, is er een enorme markt voor suikerrietproducten en alle gezondheidsvoordelen die ze bieden. U moet er alleen voor zorgen dat u de juiste voor u kiest. Zoek naar bedrijven die al een lange tijd in de branche zitten en bied een geweldig product dat u alle geweldige gezondheidsvoordelen biedt die ze hebben en dat op een volledig natuurlijke manier is gemaakt.

OrganicWare

https://www.organicwareshop.nl/suikerriet1.html

Een slimme elektrische boiler draagt bij aan duurzaamheid.

Een slimme elektrische boiler draagt bij aan duurzaamheid.

Zorgen voor een beter millieu en de CO2 uitstoot terug dringen was nog nooit zo gemakkelijk.

Het is tijd om over te stappen van een gas boiler naar een elektrische voor het verwarmen van je douche/bad/kraanwater.

Een elektrische boiler is eigenlijk een eenvoudig apparaat. Een boiler is niets meer dan een vat met een verwarmingselement en een thermostaat. Het verwarmingselement bij een elektrische boiler werkt op elektriciteit en verwarmt het water in de boiler. Met de thermostaat kunt u de temperatuur te regelen.

Een elektrische boiler is overal te plaatsen, dit in tegenstelling tot een gas ketel. Bij een elektrische boiler vind namelijk geen verbranding plaats en dus is er ook geen kans op koolmonoxidevergiftiging. Een elektrische boiler kan daarom ook in niet geventileerde ruimtes geplaatst worden.

Bij de nieuwste boiler van het merk WESEN is goed nagedacht over hoe het allemaal nog net ietsje beter kan en heeft zodoende het hoogste niveau van energie- en efficiëntiekarakteristieken. Dit resulteert in energie- en kostenbesparingen en voldoet hiermee aan de eisen van de huidige Europese energierichtlijnen.

De doelmatigheid van de WESEN ECO boiler wordt behaald door twee aparte cilindrische tanks, zeer hoogwaardig geïsoleerd en heeft slimme functies.

De elektrische boiler neemt weinig ruimte in en kan gemakkelijk worden geplaatst in een badkamer- of keukenkastje, doordat de tanks kleiner zijn dan een traditionele elektrische boiler wordt de opwarmtijd verkort. Het water is sneller op temperatuur zonder dat dit meer energie kost.
De WESEN ECO boiler is tevens langdurig bestand tegen corrosie.

 

  

 

Er zijn 2 verschillende modellen gemaakt; de ECO flat of de Inox serie.

De elektrische boiler van Wesen heeft een handige zelflerende ECO controller, deze controller houdt gedurende een bepaalde tijd uw huishoud gewoontes bij en warmt het water aan de hand hiervan op wanneer dat nodig is. Ook dit draagt weer bij aan de energiezuinigheid

De boilers worden geleverd met muurbeugel plus een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en zijn te verkrijgen met een inhoud van 30 t/m 300 liter.  

Wilde u toch al een boiler kopen? Kijk dan voor alle informatie over deze of andere merken elektrische boilers eens op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis

Videodeurbel kopen?

Het is als een scène uit een enge film. Het is laat, het is donker en je zit onder een deken op de bank. En dan gaat de deurbel. Je kruipt naar de deur, vraagt ​​wie het is, maar krijgt geen antwoord. De klop komt opnieuw. Hand schuddend, je reikt naar de deurknop en draait …

Geen prettige foto, toch? Of het nu een reizende verkoper, de pizzabakker of een ouder familielid is dat thee en koekjes bezoekt, u kunt niet altijd zeker weten wie er aan de andere kant van de deur staat.

Dat wil zeggen, totdat er videodoorbels kwamen. Compleet met een camera, laten deze deurbellen u niet alleen weten wanneer er iemand voor de deur staat, maar laten ze u precies zien wie het is – en laten ze u ook met hen praten. U kunt de deur op afstand openen en zelfs een live feed bekijken van wat er op uw veranda gebeurt.

Beter nog, videobellen kunnen u helpen om inbrekers en overtreders op heterdaad te betrappen, en leidden tot meer dan 100 arrestaties in het VK tussen 2017 en 2018.

Met een videodeurbel ben je altijd thuis – zelfs als je dat niet bent. Maar welke deurbel met camera past bij u? Hier bij de Eco Experts hebben we het onderzoek voor je gedaan door onze topvideobellen voor huizen in het VK te selecteren.

Lees verder om meer te weten te komen over de meest slimme, stijlvolle en veilige videodeurbellen op de markt. U kunt ook dit formulier gebruiken om ons snel wat details te geven over wat voor soort beveiligingsoplossing u zoekt. We matchen u met toonaangevende leveranciers van hi-tech alarmsystemen en u ontvangt offertes op maat van uw behoeften.

Deurbel met camera kopen: dit wil je wetenWe vergeleken de videodeurbellen die beschikbaar zijn voor huizen in het VK en selecteerden onze topkeuzes voor functies, gebruiksgemak en bereik van integraties met andere smart home-apparaten. Voor ons is de beste slimme deurbel op de markt de Ring Video Doorbell Pro, voor zijn discrete stijl, video van hoge kwaliteit en uitstekende synergie met Amazon Alexa.

De rest van de top 5 videodeurbellen voor Britse huizen zijn de Nest Hello, August Doorbell Cam Pro, Wisenet SmartCam en de Byron WiFi Video Doorbell. Laten we eens kijken waarom.

Wie zei dit? U, nadat u de Ring Video Doorbell Pro bij u thuis hebt geïnstalleerd. De toepasselijk genaamde videodeurpioniers Ring werden vorig jaar overgenomen door Amazon, dus het is geen verrassing dat deze gadget volledig compatibel is met Alexa.

De Video Doorbell Pro is uitgerust met 1080p HD-video en infrarood nachtzicht, zodat u op elk moment een kristalheldere dekking van uw bezoekers krijgt. U ontvangt ook realtime meldingen wanneer er beweging op uw eigendom wordt gedetecteerd, rechtstreeks naar uw tablet, pc of smartphone verzonden. En het beste deel? Als de deurbel wordt gestolen, zal Ring deze gratis vervangen.

https://deurbel.org/met-camera/

Junglemat Purpleforest Kunststof is prachtige decoratie

Add-link

De Purpleforest Kunsthaag snel en eenvoudig te plaatsen

Met de Purpleforest Kunsthaag maakt zeer u snel en eenvoudig meer privacy en is een goede oplossing voor vele doeleinden en geschikt voor buiten en interieurgebruik. Bevestigd op een uitschuifbare houder  

Maak een sfeervolle omgeving 

Omdat de Purpleforest haag in meerdere afmetingen te monteren is met klemmen of spijkers kunt u een speelse omgeving creëren en op deze manier ontstaat er een zeer gezellige sfeer. Een onderhoudsarme haag, dus niet meer snoeien en water geven. Reinigen gaat eenvoudig met een stofdoekje of even afspoelen.

De haag is eenvoudig aan de muur te bevestigen met een spijker en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

KunsthaagEU levert de Kunsthaag  in de maat 1m2 en is met een scherp mes of schaar op maat te maken naar elk gewenst formaat.

Als de haag eenmaal is bevestigd zult u zien hoe mooi het resultaat is en een natuurlijk groen effect geeft, voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als u een kale schutting of saaie muur heeft, in uw interieur als wandbekleding. In de horeca, als aankleding bij een beurs of expositie, in de winkel, showroom of etalage. Bedenk het maar en het is mogelijk.

Purpleforest Wandmat waar te plaatsen

  • In de horeca
  • In de winkel
  • Als aankleding op de stand op een beurs of expositie
  • In het interieur als wandbekleding
  • Balkondecoratie
  • In uw bedrijf bij de receptie, ontvangsthal of bedrijfskantine
  • Fraaie terrasafscheiding
  • Fraai in uw woonkamer, badkamer of hobbykamer, thuiswerkplek

De Wandmatten zijn 24/ 7 in onze webshop te bezichtigen en te bestellen. De levertijd is 1 tot 2 werkdagen en gewoon vanuit uw luie stoel te bestellen bij www.kunsthaag.eu.

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/junglemat-kunststof-purpleforest-1m2/

De Dakmakers kunt u vertrouwen

Add-link

De Dakmakers is een prima bedrijf om bij aan te kloppen voor. De Dakmakers hebben verstand van platte en hellende daken. Van zwarte, groene en witte daken. Van daken met dakpannen, platte dakbedekking en groene daken. De tips en adviezen die u zult krijgen zijn op uw dak toegesneden, onafhankelijk en professioneel. Er zijn geen kosten aan verbonden en een en ander is vrijblijvend.

Duurzaamheid voorop

Op het gebied van duurzaamheid zijn de volgende zaken actueel: cradle tot cradle, isolatie, vegetatie, waterretentie, enzovoort. Cradle tot cradle, C2C, staat voor: het in eigen behoeften voorzien en tegelijkertijd meer kansen en mogelijkheden creëren voor nieuwe generaties. Als het over daken gaat, gaat het vaak ook over de prijs. In het algemeen gesproken, en vergelijkenderwijs, kan gezegd worden dat een dakdekker anno nu rond de €45,00 per uur in rekening brengt. Afhankelijk van de opdracht en de benodigde materialen kan er natuurlijk een geheel andere prijs ontstaan. Naast een uur-prijs kan een dak-specialist ook een bedrag per vierkante meter in rekening brengen. De Dakmakers is over prijzen bijzonder transparant!

Reparatie nodig?

Een dak-reparatie, daar moet u niet te lang mee wachten. Een klein scheurtje of gaatje kan snel groter worden en voor extra problemen zorgen. Om dat soort situaties te voorkomen adviseren De Dakmakers regelmatig het dak te laten inspecteren. In vrijwel alle gevallen is één keer per jaar voldoende. De Dakmakers zijn actief op Twitter. Als klant is het bijzonder leuk om de actuele berichten te lezen. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: problemen op daken met kleine verenigingen van eigenaren, zonnepanelen die brand veroorzaken, het recht op teruggave van btw op zonnepanelen, het verbod op daken met asbest en lekkende daken.

Het kantooradres is: Kalkovenweg 2401 in Alphen aan de Rijn. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via 085-0220680. Mailen kan naar info @ dakmakers. nl. U kunt contact opnemen als u een vraag heeft en ook direct een reparatie-afspraak maken.

https://www.dakmakers.nl/dakadvies/

Snoerloos Stofzuigen

Add-link

Niet meer boos, maar snoerloos

Je vindt het niet leuk om te doen. Omdat het toch echt tijd wordt voor een schoonmaakbeurt, pak je de stofzuiger. Je trekt de snoer eruit, steekt de stekker in het stopcontact en begint sacherijnig te zuigen. Je loopt wat rond, maar ineens kun je niet meer verder. Je hebt ongemerkt de snoer om de tafel geleid en zit vast. Je haalt de knoop eruit en gaat de volgende ruimte zuigen. Je kunt net niet bij de uiterste hoek komen, omdat de snoer te kort is. Boos loop je terug naar het stopcontact, haalt de stekker eruit en steekt deze in een stopcontact dichter bij. Je humeur wordt er niet beter op. Snoerloos zuigen is voor jouw de oplossing.

Snoerloos zuigen

Snoerloos zuigen kun je met een steelstofzuiger, een kruimeldief en een robotstofzuiger.De steelstofzuiger werkt op een accu. Als deze leeg is, dan laadt je hem binnen een aantal uren gemakkelijk weer op. Ook de robotstofzuiger zuigt doormiddel van een accu. De stofzuiger gaat geheel zelfstandig terug naar het laadstation bij een lege accu. Na het laden, zullen sommige van deze variant stofzuigers, hun taak hervatten. Anderen moet je weer opnieuw een taak geven. De kruimeldief kun je opladen met de bijbehorende oplader. Deze bevestig je aan een nabije muur. De gebruiksduur en oplaadtijd verschilt per type. Dat wil zeggen dat de ene stofzuiger langer zuigt op een volle lading dan de andere. Ook is er een verschil in hoe lang het laden duurt. 

Op www.stofzuigerzone.nl kan je heel veel snoerloze stofzuigers vergelijken

http://www.stofzuigerzone.nl/