Waarom een rondreis door Amerika zo populair is

Add-link

Ken je iemand in je omgeving die (onlangs) een rondreis heeft gemaakt door Amerika? Helemaal niet zo vreemd! Een rondreis door Amerika is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Je bent verzekerd van een veilige rondreis waar taal, in tegenstelling tot Zuid-Amerika en Azië, geen barrière kan vormen. Of je nu alleen, met je partner of met het hele gezin op rondreis wil gaan, voor ieder reisgezelschap is er een leuke rondreis te maken. Ga jij het liefste op avontuur met een camper of een personenauto? Door de verschillende huurmaatschappijen als Cruise America, Herz en Avis, is er ook voor jouw rondreis een passende auto of camper te huren.

Een rondreis door het westen van Amerika

De westkust is een van de meest populaire bestemmingen van Amerika. Beleef de grootste avonturen in Las Vegas, ontdek de relaxte vibe in San Francisco en wie weet spot je een bekend persoon in Hollywood. Laat je een citytrip liever links liggen en trek je er liever op uit in de natuur? In dat geval ga je helemaal tot rust komen in een van de Nationale Parken van Amerika. Voor de avonturiers is Angels Landing in Zion National Park een bucketlist ervaring en voor de minder ervaren wandelaars bieden trails door Yosemite, Bryce Canyon en Sequoia National Park een prima alternatief. Hou er wel rekening mee dat je in deze parken wellicht geen telefoonbereik zult hebben en je daarom net zo goed naar je telefoonhoesje kunt gaan staren bij gebrek aan ontvangst.

 

Doe je nodige dosis vitamine D op in het oosten van Amerika

Heb je het westen van Amerika al eens gezien of sla je dit deel liever over? Kies dan voor een onvergetelijke reis door het oosten van Amerika. Kom tot rust op de witte stranden van Florida, bezoek een van de vele attractieparken, spot alligators in de Everglades of bezoek de iconische Niagara Falls en New York. Voor welke rondreis door Amerika je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een onvergetelijke ervaring.

https://rebelgrl.nl/buckelist/