Add Link
Image default
Gezondheid

Tips om de potentie van de man te verhogen

 

Tips om uw potentie te verhogen

Potentie verhogen, dat willen we op ten duur allemaal wel. Potentie betekent letterlijk ‘fysiek vermogen tot seks’. Echter is de vraag dan vaak, hoe we dit moeten aanpakken. Een laag libido heeft vaak te maken met uw testosteronspiegel. Wanneer het testosterongehalte niet in balans is, zorgt dit voor problemen. Het is dan noodzaak om deze zo snel mogelijk weer op peil te krijgen. Naarmate u ouder wordt neemt het testosterongehalte af. Dit hoeft overigens niet bij iedereen hetzelfde te zijn. De één kan op late leeftijd nog steeds een hoge potentie hebben, terwijl de ander dat juist niet heeft. Er zijn vele manieren om uw potentie omhoog te krijgen, en deze tips vindt u hieronder.

 

Potentie verhogen

 

Stap 1 Levensstijl

Het is nou eenmaal een feit, dat leeffactoren invloed hebben op het libido. Wanneer u rookt, alcohol drinkt, drug gebruikt en stress ervaart, heeft dit een negatieve invloed op het krijgen van een erectie.

 

Stap 2 een gezond gewicht

Om ervoor te zorgen dat uw bloedtoevoer naar uw intieme ledematen goed functioneert, is het belangrijk om een gezond gewicht te hebben. Ook is het belangrijk dat u genoeg beweegt. Een tip is om net voor het vrijen, even op de plaats te gaan hardlopen. Zo komt de bloedsomloop goed op gang. Dit heeft vaak een zeer positief effect op het krijgen van een erectie.

 

Stap 3 Testosteron supplement

Een testosteron booster verhoogt uw potentie en bevordert ook uw bloedsomloop. Dit heeft zowel een positief effect op uw libido alsook op het krijgen van een goede erectie.

 

http://www.libidoplaza.nl/Libido_Verhogen_Man