Modafinil – het tijd verschuivende medicijn

De wonderen van de farmacologie verschijnen regelmatig, elk nieuw medicijn lijkt te mooi om waar te zijn. In de afgelopen tijd zijn er verschillende goede berichten voor de geneesmiddelenindustrie geweest: chemische stoffen die depressie vervangen door een gelukkig gevoel of die de zin in sexs verhogen naar koninklijke commandoprestaties (met encore). Prozac en Viagraa hebben voordelen opgeleverd die zo overtuigend zijn dat ze de dagelijkse taal zijn binnengekomen en wereldwijd een aanhang hebben. Nu is er nog een ander “geneesmiddel dat het meest waarschijnlijk-om-te-slagen is” – dit stelt je in staat wakker te blijven gedurende 40+ uren met bijna volledige mentale capaciteit met weinig bijwerkingen

Modafinil verbetert het geheugen en verbetert iemands stemming, alertheid en cognitieve vermogens. Het medicijn heeft een gladder gevoel dan amfetamines en stelt de gebruiker in staat om 40 uur of langer wakker en alert te blijven. Zodra het medicijn is uitgewerkt, moet je gewoon wat slaap inhalen.

Op de markt gebracht als Provigil, Aletec en Vigicer, is Modafinil een psychostimulantia goedgekeurd door de Amerikaanse Federale Geneesmiddelenadministratie voor het verbeteren van de waakzaamheid bij patiënten met overmatige slaperigheid in verband met slaapstoornissen in de ploegendienst, obstructief slaapapneu / hypopnoesyndroom en narcolepsie.

Het is niet verrassend dat een medicijn dat mensen in staat stelt wakker te blijven gedurende 40-urige perioden met bijna volledige mentale capaciteit zonder echte bijwerkingen, snel wijdverbreid zou kunnen worden als een tijd verschuivend medicijn. Heeft een project te doen, Vooral wanneer het verstoken is van de nervositeit geassocieerd met de meeste geneesmiddelen die in dergelijke omstandigheden vaak worden gebruikt, zoals dextroamphetamine, cocaïne en ‘s werelds populairste medicijn, cafeïne.

“Au natural”, (zonder medicijnen) mensen gaan niet goed om met gebrek aan slaap en dankzij onze snelle levensstijl en steeds toenemende werkeisen, is slaapgebrek een alledaags verschijnsel in de moderne cultuur.

Australische onderzoekers hebben onlangs ontdekt dat mensen die na meer dan 17 uur wakker zijn, slechter presteerden dan mensen met een alcoholgehalte in het bloed van 0,05 procent (de limiet voor lokaal bloedalcohol). Tests over de hele wereld hebben uitgewezen dat slaapgebrek de prestaties, coördinatie, reactietijd en beoordelingsvermogen van de mens aanzienlijk vermindert.

Vierentwintig uur zonder slaap is genoeg om de meeste mensen tot de helft van hun normale mentale vermogens te reduceren en het neemt vanaf dat punt snel af.

Het is niet verrassend dat de militairen de meeste interesse in het medicijn tonen. In veel situaties zijn ze gedwongen om voor een langere periode wakker te blijven maar ze moeten nog steeds gefocust en scherp blijven, daarom is Modafinil een grote hulp voor hen.

http://www.modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg/