Add Link
Image default
Gezondheid

Libido verhogen via de dokter of toch zelf regelen

Er zijn tegenwoordig vele medicijnen op dokters recept verkrijgbaar om het libido te verhogen. Maar de gang naar de dokter kan voor vele toch een te grote stop zijn omdat het afnemen van het libido vaan voor schaamte zorgt. ook hebben deze medicijnen vaak bijwerkingen. Gelukkig zijn er ook natuurlijke manieren om de liefdes lust weer naar een hoger peil te brengen.

Door bepaalde dingen te eten bijvoorbeeld. Vijgen, bananen en avocado’s zijn slechts enkele van de voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze zowel bij mannen en vrouwen libido verhogend werken.

Deze voedingsmiddelen bevatten belangrijke vitaminen en mineralen die in de potentie het verhogen van de bloedtoevoer naar de genitaliën bevorderen, wat leidt tot een gezonder liefdesleven. Ook chocolade of het drinken van een glas wijn dragen bij tot een gezonder libido.

{externalimage}}

Stress kan ook je libido beïnvloeden. Om stress te verlichten, kan het deel nemen aan sportieve activiteiten, het beoefenen van tai chi, of het nemen van een yogales helpen.

Mij man en ik zijn al 10 jaar erg gelukkig met elkaar. We zijn ook erg verliefd op elkaar, als we thuis komen geven we elkaar altijd een kus. We sms’en elkaar ook regelmatig vanaf elkaar werk over intieme dingen. Waar we zin in hebben als we eindelijk tijd hebben om samen van elkaar te genieten. Onze libido is bij beide goed. Maar hoe zou het zijn als we libido verhogende middelen zouden gebruiken? Is dat vreemd? Is dat onnodig? Na 10 jaar huwelijk houden we nog steeds van uitproberen dus waarom geen libido verhogende middelen uitproberen? Misschien over nog eens 10 jaar huwelijk zijn die middelen pas nodig! Maar ik zou er best wel voor open staan om het een keer uit te proberen om te zien of zulke middelen nou echt werken. Ik ga eens op onderzoek om te kijken wat voor middelen er allemaal zijn.

http://www.libidoverhogen.nl/laag-libido-man/

Gerelateerde artikelen

Wat doen met tea for men

Een huisarts in Eindhoven met een breed pakket aan eerstelijns zorg

Maak een scheidingswand in Junglestyle met de Jungle kunststof wandmat