Gezondheid

Maak kennis met de stijl van de opticien in Eindhoven

Bent u op zoek naar tijdloze stijl en klasse in de keuze voor uw nieuwe bril, ga dan naar uw gespecialiseerde brillenwinkel in Eindhoven. Maak kennis met alle mogelijkheden in een ruime collectie van brillen voor iedere situatie. Of het nou gaat om een op maat gemaakte leesbril of een strakke zonnebril op sterkte voor de zonnige dagen; u vindt het bij Optiek Verhoeven. Ook wanneer u net iets meer advies nodig hebt, kunt u bij de opticien in Eindhoven terecht. Zo bent u verzekerd van een bril waarvan u jaren plezier ervaart. Wacht niet langer en bezoek de opticien in Eindhoven.

Een brillenwinkel in Eindhoven voor ieder type brillendrager

Ieder persoon draagt een bril om eigen overwegingen. Soms is het onderdeel van uw stijl en imago, soms is het een noodzaak. Wat de reden voor uw bril ook is, u wilt graag gezien worden met een bril vol elegantie en klasse, welke tegelijk beschikt over de benodigde functionaliteiten. Daarom krijgt u bij de opticien in Eindhoven een persoonlijke benadering. Een enkelvoudige of meervoudige bril, dan wel een multifocale bril wordt altijd op maat gemaakt. Na een scherpe oogmeting kiest u uit een ruim assortiment van de beste brillen voor ieder doeleinde. Uw persoonlijke voorkeur en stijl staat daarbij voorop, zodat u op ieder moment kunt genieten van het comfort van uw nieuwe bril.

Op maat gemaakte brillen bij de brillenwinkel in Eindhoven

Een op maat gemaakte bril volgt de contouren van uw gezicht. Daarom is het interessant om diverse monturen te proberen in zowel glasdiameter als neusbrug. Het comfort van uw bril is namelijk erg belangrijk, zeker wanneer u de bril doorlopend op hebt. Bij de opticien in Eindhoven is veel aandacht voor comfort én optimale functionaliteit van de bril. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan langs op de vestiging van uw brillenwinkel in Eindhoven. De mooiste monturen speciaal voor u op maat gemaakt.

De start van een gezonde levensstijl

Tegenwoordig leven we in een tijd waarin we gemakkelijk toegang hebben tot eten. Om die reden komt obesitas ook steeds meer voor. Gelukkig is het voor veel mensen niet zo ernstig, maar kunnen er wel een paar kilootjes af. Velen ook wel hoe het eigenlijk moet; minder eten en meer bewegen. Dat is uiteindelijk de truc om af te vallen. Maar het is niet per se de gezondste manier. Het moet wel te doen zijn, zo niet dan zul je gauw weer in je oude patroon raken en zullen de kilo’s ook weer terug komen. Het is daarom beter om je levensstijl gezonder te maken. Je hoeft niet per se elke dag 10 kilometer te gaan hardlopen om gezond te zijn. Drie keer per week een sport doen die jij leuk vindt, is ook prima. Zo krijg je voldoende beweging en blijft het leuk. Snel zul je ook merken dat je je fitter gaat voelen. Maar bewegen is maar de helft. Voeding is een hele belangrijke factor voor een gezond leven. Wat jij in je lichaam stopt heeft veel invloed op je gezondheid. Bij alles wat je consumeert blijven er giftige stoffen in je cellen zitten. Om je lichaam te helpen met het afbreken van die giftige stoffen kun je een sapjes kuur doen. Zo een kuur wordt ook wel eens een detox genoemd, omdat het letterlijk gaat om een detoxificatie. Bij zo een kuur een je een aantal dagen niet, maar drink je bijvoorbeeld een groene smoothie spinazie. Al snel zul je merken dat je je fitter gaat voelen, dat je meer energie hebt en wellicht ook dat je huid beter wordt. Naast de smoothies eet en drink je niets, behalve water. Aan het einde van de kuur zul je een aanzienlijk verschil merken in hoe je je voelt en zul je zeker wat kilo’s kwijt zijn. Zodra je weer normaal mag eten, kan het dat je weer iets van het gewicht terug krijgt. Maar dat is niet erg. Het is daarna een mooie start om gezonder te gaan eten en te starten met een gezonde levensstijl. Zolang je maar bewust bent van wat je met je lichaam doet, naarmate je ouder wordt, zul je merken dat het invloed heeft op hoe je je voelt en hoe snel jouw lichaam veroudert. 

 

https://drveggie.nl/

Refractie chirurgie: ogen laten laseren met vernieuwende technieken

Circa 25% van de Nederlandse bevolking heeft te maken met een afwijking in het zicht en daarvoor is refractie chirurgie een uitstekende oplossing. Deze vernieuwende technieken verbeteren uw zicht en zorgen ervoor dat u slechts minimaal of in zijn geheel niet meer afhankelijk bent van hulpmiddelen als de bril. Er zijn tal van mogelijkheden als we kijken naar refractie chirurgie en daarom worden deze speciale medische ingrepen altijd voorafgegaan aan een gedetailleerd onderzoek. Waar men er voorheen voor koos de ogen te laten laseren, is er tegenwoordig veel meer mogelijk om uw zicht een directe en hoogwaardige impuls te geven.

Refractie chirurgie een echte uitkomst voor brildragers

Veel mensen dragen een bril door kleine afwijkingen in het zicht. Deze afwijking van de refractie kunt u zien als zijnde beelden die niet exact op uw netvlies landen. De afwijking in de refractie kan echter toenemen en voor grotere problemen zorgen. Zo kunt u zelfs bij het dragen van een bril of lenzen nog te maken krijgen met complicaties. Dit geldt voor circa 25% van de bevolking en refractie chirurgie is een steeds vaker gekozen oplossing. Voor brildragers is dit een echte oplossing; u kunt weer een boek lezen zonder problemen en ook hoeft u ’s ochtends geen lenzen meer in te doen.

Een afspraak maken voor refractie chirurgie

De ogen laten laseren is slechts een onderdeel van de medische behandelingen die mogelijk zijn met refractie chirurgie. Desondanks kunt u er wel voor kiezen de ogen te laten laseren en dit is steeds beter uit te voeren. Dankzij de refractie ingreep worden afwijkingen in het zicht permanent hersteld. Kiest u ook voor deze hoogwaardige ingreep? Ervaar de mogelijkheden van refractie chirurgie of het ogen laten laseren bij Refractiecentrum Haaglanden. Laat uw ogen opmeten en kies voor de beste behandeling in uw individuele situatie. 

Phonak hoorapparaten zijn een oplossing voor elk gehoorprobleem

Kampt u met een gehoorprobleem en zoekt u hiervoor een specialist die uw probleem zo optimaal mogelijk kan oplossen? Dan bent u bij PC van Gent Hoortoestellen aan het juiste adres. Als onderdeel van het brede assortiment vindt u hier Phonak hoorapparaten. Al jarenlang zorgen de hoorapparaten van dit merk voor een helderder omgevingsgeluid en een perfecte oplossing voor iedere gehoorbeschadiging. Of u nu een lichte of ernstige gehoorbeschadiging heeft, of op latere leeftijd last heeft van een verslechtering van uw gehoor, Phonak heeft dé hoorapparaten om de wereld om u heen voor u te openen. Hoorapparaten zijn de afgelopen jaren sterk vernieuwd op technologisch gebied, en Phonak heeft de boot op dit gebied zeker niet gemist. Kom langs bij PC van Gent Hoortoestellen en ontdek de grote voordelen van deze hoortoestellenproducent.

Profiteer nog jarenlang van een hoorapparaat van de beste kwaliteit

PC van Gent Hoortoestellen, gevestigd in Vlaardingen, snapt meteen uw probleem wanneer u last heeft van een gehoorprobleem of -beschadiging. Denk bijvoorbeeld aan het slecht verstaan van mensen bij een feestje, of een vermindering van het gehoor door ouderdom. Er zijn uiteenlopende oorzaken van gehoorproblemen. Al bijna 40 jaar is PC van Gent Hoortoestellen een gespecialiseerde audicien en weet voor iedere klant het perfecte toestel te selecteren. Phonak hoorapparaten wordt aangeraden, omdat het merk een goede reputatie en klanttevredenheid heeft opgebouwd. De apparaten zorgen voor een lagere luisterspanning en een betere spreekverstaanbaarheid in een rumoerige omgeving. Bovendien zijn ze in vele soorten en maten verkrijgbaar, niet alleen qua functies, maar ook qua design. Sommige Phonak hoorapparaten zijn zo goed als onzichtbaar en bieden precies de kwaliteit die u verwacht. De sterke batterij is de kers op de taart van de Phonak hoorapparaten. Kom langs en laat u adviseren!

Een persoonlijke aanpak van uw probleem

PC van Gent Hoortoestellen is een zelfstandige audicien die elke klant op een persoonlijke manier helpt en waar elk type en merk hoortoestellen te verkrijgen is. Elk specifiek gehoorprobleem wordt onder de loep genomen. De specialisten zorgen voor het perfecte toestel, maar u kunt natuurlijk altijd uw wensen over de maat, kleur en het model aangeven. Kom langs in de winkel en laat uw gehoor gratis en zonder afspraak testen. Bekijk ook eens het ruime assortiment aan merken. De meeste hoorapparaten, ook die van Phonak, worden grotendeels of zelfs helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij PC van Gent Hoortoestellen en bij uw zorgverzekeraar.

https://hoortoestellen-vangent.nl/

Snurkbeugel: beste oplossing tegen snurken

Er bestaan vele oplossingen tegen snurken, die helaas in werkelijkheid lang niet allemaal effectief zijn. Vaak is het zoeken naar een speld in een hooiberg. Wat veel mensen niet weten, is dat de snurkbeugel de beste oplossing tegen snurken is. Dit middel is bij ongeveer 90% van de snurkers effectief. Lees hieronder meer over de snurkbeugel.

Wat is de snurkbeugel?

De snurkbeugel is een mondprothese die je tijdens je slaap draagt. Het middel houdt de onderkaak lichtjes naar voren, wat ervoor zorgt dat de keelholte gedurende de nacht open blijft staan. Dit is namelijk de meest voorkomende oorzaak van snurken: een naar achter zakkende onderkaak. Hierdoor zakken ook de huig en het zachte gehemelte naar achteren. Dit zorgt voor een geblokkeerde luchtweg, met snurken als gevolg.

 

De snurkbeugel is zo effectief dat hij door KNO-artsen als voorkeursbehandeling tegen snurken wordt aangeraden. Daarnaast is de snurkbeugel onderzocht door het National Center for Biotechnology Information (NCBI). Hun onderzoek wees uit dat de snurkbeugel bij grofweg 90% van de proefpersonen effectief was tegen snurken.

Snurkbeugel kopen

Wil jij graag een snurkbeugel kopen? Dan heb je verschillende opties. Ten eerste kun je een beugel laten aanmeten bij de tandarts. Helaas is dit erg prijzig: de kosten kunnen oplopen tot vele honderden euro’s.

De beste optie is daarom het kopen van een snurkbeugel bij een betrouwbare online webshop. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf een paar tientjes en werken vaak net zo goed.

Let er wel op dat je gaat voor een aanpasbare snurkbeugel. Dit houdt in dat je de beugel op maat kunt maken, zodat hij perfect aansluit op je gebit. Dit is een stuk comfortabeler en effectiever.

Er zijn nog enkele andere dingen waar je op moet letten. Kijk bijvoorbeeld of de betreffende aanbieder een proefperiode aanbiedt. Dit houdt in dat je de beugel gedurende een bepaalde periode kunt uittesten. Als hij voor jou uiteindelijk toch niet werkt, kun je de beugel terugsturen en je geld terugkrijgen.

Let er daarnaast op dat de betreffende webshop genoeg positieve reviews heeft. Ervaringen van echte klanten zeggen en hoop. Kijk dit dus goed na.

Mr. Anti Snurk

Een zeer betrouwbaar bedrijf met vele positieve ervaringen is Mr. Anti Snurk. Hier kun je een zelf aanpasbare beugel kopen voor slechts €27,95. Daarnaast bieden zij je een proefperiode van 7 dagen. Dit is ruim voldoende, omdat je na 1 nacht eigenlijk al weet of de beugel effectief is of niet. Het bedrijf heeft daarnaast vele positieve klantbeordelingen. 

Fysiotherapie volgen in Scherpenzeel

Bent u opzoek naar fysiotherapie in Scherpenzeel, waar u in behandeling komt bij personeel dat al jaren in het vak zitten en heel veel mensen hebben verholpen van hun blessure of andere klacht. Bekijk dan nu de website van lees alle informatie zodat u alles te weten komt over deze fysiotherapie in Scherpenzeel, zoals hierboven geschreven staat is het personeel erg ervaren en weten ze dan ook precies hoe ze ieder persoon van zijn of haar klacht af moeten helpen. Als je hier komt kunt u eerst plaats nemen in de wachtkamer en genieten van een lekker kopje koffie, als de betreffende medewerker dan klaar is met de vorige behandeling word u opgehaald en gaat de behandeling die u krijgt bij deze fysiotherapie in Scherpenzeel van start, eerst gaat de medewerker samen met u op zoek naar het probleem, dan word er een diagnose gesteld en komt u ook te weten waar u last van heeft, wat voor oefeningen u moet doen om ervan af te komen en hoelang het eventueel gaat duren om hier van af te komen. Deze fysiotherapie in Scherpenzeel beschikt ook over een sportzaal waar u gebruik van kunt maken en zo de bepaalde oefeningen alvast kunt uitvoeren zodat u thuis ook weer waar u op moet letten bij het uitvoeren van deze oefeningen.

 

Meer informatie over deze fysiotherapie in Scherpenzeel

 

Bent u nog niet helemaal overgehaald en wilt u meer informatie over deze fysiotherapie in Scherpenzeel, lees dan nog eens de website over waar u alle informatie kunt vinden, deze informatie is ook geplaatst in de hoop dat het duidelijk word voor de bezoekers van de website en ze zo meer over het bedrijf, maar ook over de behandelingen van deze fysiotherapie in Scherpenzeel te weten komen en zo na het volgen van deze behandelingen weer pijnvrij kunnen lopen of bijvoorbeeld sporten.

 Hier kun je een stofjas kopen in gave kleuren

Wil jij leuk voor de dag komen op je werk en werk je op een plek waar je een labjas moet dragen? Werk je vaak met kinderen of wil je je gewoon simpelweg onderscheiden van je collega’s? Misschien is het kopen van een leuke gekleurde labjas of stofjas dan een idee. Bij WomenWorks kun je een labjas kopen in leuke felle kleuren, zoals geel, roze, groen en oranje. Ze bestaan uit sterk en veilig polyester en katoen en hebben een fijne pasvorm. Je zult niet meer rond hoeven lopen in een saaie witte labjas wanneer je een leuke opvallende stofjas gaat kopen bij WomenWorks. Ze zijn dus verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Welke labjas bestel jij in de webshop?

Heb je een keuze kunnen maken en heb je jouw ideale labjas gevonden? Dan kun je gemakkelijk jouw nieuwe stofjas kopen in de webshop. Kies je maat, het aantal stuks en voeg deze toe aan je winkelwagen. Betaal veilig, met bijvoorbeeld iDEAL, en profiteer van een snelle levering. Wanneer jouw bestelling op voorraad is, heb je deze al in één of twee werkdagen in huis. Het kopen van een nieuwe stofjas gaat dus gemakkelijk en snel. Zo loop je er in no time super modieus bij op de werkvloer! Kun je je al voorstellen hoe je collega’s gaan reageren?

Meer dan alleen stofjassen

Bij WomenWorks verkopen ze naast labjassen ook allerlei andere werkkleding voor vrouwen. Denk dan bijvoorbeeld aan veiligheidsschoenen, high visibility kleding en helmen. Zo maak je de blits in elke industrie of sector! Neem snel een kijkje in de webshop en kom erachter hoe jij op modieuze wijze aan de slag kunt gaan. Bij een bestelling boven de € 50,- hoef je geen bezorgkosten te betalen en de artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Wil je liever je nieuwe labjas eerst passen, voor je een beslissing maakt? Je kunt altijd langskomen in de fysieke winkel in Heesch!

Wat helpt tegen opvliegers?

Zit u in de overgang en heeft u last van opvliegers? Krijgt u het op de meest onmogelijke momenten ontzettend warm? Dan wilt u natuurlijk graag snel verkoeling. Helaas is het soms lastig snel verkoeling te vinden, zeker als u op uw werk bent of over straat loopt. Wat helpt er dan tegen opvliegers? Dat weten de experts van Comfort Cooling Products heel goed. Dit bedrijf is distribiteur van verkoelingsproducten in Europa. De Canadese producent van deze leverancier ontwikkelt steeds weer nieuwe en moderne verkoelingsproducten, zoals de Cooling Neck Tie en Cooling Pads. Deze producten brengen snel verkoeling en worden veelal gebruikt door sporters, bouwvakkers en horecamedewerkers. Maar ook MS-patiënten en mensen die last hebben van migraine of opvliegers hebben baat bij deze producten.

Hoe werken de verkoelingsproducten?

De Cooling Neck Tie is een buisvormige sjaal die is gevuld met kristallen. Wanneer u deze sjaal ’s ochtends even in lauwwarm water legt, kunt u hem daarna de hele dag dragen om koel te blijven. De sjaal is verkrijgbaar in meer dan 60 hippe designs, waardoor er altijd een sjaal is die u mooi vindt en u er zeker modieus bijloopt. Daarnaast zijn er de Cooling Pads. Deze kleine kussentjes zijn comfortabel bij een liggende houding. Ook deze moet u voor gebruik even in lauwwarm water leggen. Daarna kunt u ze op uw voorhoofd of ogen leggen, wat helpt tegen opvliegers in bed. Ook bij een migraineaanval brengen deze Cooling Pads verlichting.

Help uzelf én een ander

Nu u weet wat helpt tegen opvliegers, wilt u de producten van Comfort Cooling Products vast graag bestellen. Dat kan eenvoudig in de webshop. Bij iedere aankoop doneert Comfort Cooling Products een bedrag aan een goed doel, zoals Alpe d’HuZes, Inloophuis Toon en Contour de Twern. Zo maakt u niet alleen uzelf blij met een effectief middel tegen opvliegers, maar helpt u ook vele anderen.

https://comfortcoolingproducts.nl/

Een brillenwinkel in Eindhoven die een wereld voor u opent

Wanneer u de wereld om u heen écht goed wilt zien, bezoekt u Optiek Verhoeven. Deze brillenwinkel in Eindhoven en omgeving biedt alle nodige zorg voor uw ogen, of het nu gaat om een stijlvolle bril, contactlenzen of een zonnebril op sterkte. Naast een brillenwinkel in Eindhoven hebben zij  ook in Veldhoven en Nuenen een brillenwinkel. De opticiens zorgen voor een uitstekende service die tijdens elk bezoek, in alle vestigingen merkbaar is. De gezondheid van uw ogen heeft bij Optiek Verhoeven de grootste prioriteit, maar zij zorgen er zeker ook voor dat u altijd naar huis gaat met het beste zicht dat voor u mogelijk is. Bent u liever buiten dan binnen? Werkt u op kantoor of bent u voor uw werk altijd op pad? De opticiens van Optiek Verhoeven vinden de bril die die het beste bij u past.

Een optiek met talloze mogelijkheden voor uw ogen

Enkelvoudige en multifocale brillen behoren tot het assortiment van deze brillenwinkel in Eindhoven en omgeving, maar ook lees-, computer-, sport- en natuurlijk zonnebrillen. Het assortiment aan zonnebrillen op sterkte is zeer uitgebreid en u vindt gegarandeerd een zonnebril waar u nog jarenlang mee onder de zon kunt blijven. U kunt ook kiezen voor gepolariseerde zonnebrillen, die extra bescherming bieden tegen reflecties op bijvoorbeeld water of een raam. In de brillenwinkels in Eindhoven, Veldhoven en Nuenen vindt u een groot aanbod aan merken. Ook er zijn er veel mogelijkheden die de contactlenzenspecialist met u kan bespreken. De opticiens van Optiek Verhoeven zijn goed opgeleid en kunnen u in de vestigingen in Eindhoven en omgeving van uitstekend advies voorzien. Of het nu gaat om de juiste contactlenzen voor u of uw kind, of om een stijlvol montuur dat u een nieuwe en modieuze uitstraling zal geven, u bent bij deze optiek altijd aan het juiste adres.

Maak eenvoudig uw afspraak

De brillenwinkel van Optiek Verhoeven in Eindhoven vindt u in het gezellige centrum van de stad, tegenover de terrassen op de Markt. U kunt een bezoek dus prima combineren met een dagje winkelen. Kom gerust eens langs en laat u vrijblijvend adviseren. Op basis van de kennis die de opticiens hebben opgedaan bij vooraanstaande brillenbeurzen, weten zij precies wat goed is voor uw ogen. U maakt eenvoudig een afspraak via hun website of telefonisch. Maak een account aan op de website en geniet van een uitstekende en complete service.

https://www.optiekverhoeven.nl/nl/

Hoort dat ook bij ADD?

Wat valt wel en wat valt niet onder ADD?

Er is vaak onduidelijkheid over wat er nu allemaal onder het kopje ADD valt. De duidelijkste twee eigenschappen waarvan iedereen met ADD last heeft, zijn in elk geval uitstelgedrag en concentratieproblemen. Hoort dat ook bij ADD? Jazeker!

Dus als je daar geen last van hebt, moet je een ander clubje zoeken. 😉

Wat is ADD? Wat hoort er wel bij en wat niet? Het onderwerp komt bij de start van de training Effectief leven met ADD direct ter sprake. De deelnemers hebben opgeschreven wat voor hun de plus- en minpunten van ADD zijn en gaan hierover in gesprek. Dat levert herkenning maar ook verrassende momenten op. Eyeopeners.

Kan je alles op ADD gooien?

Maar hoe zit het dan? Zijn personen met ADD introvert of extravert? Hebben ze woordvindingsproblemen? Zijn ze overgevoelig? En als je nu niet creatief bent, heb je dan een dubbele handicap?

Nadat ik een keer het woord woordvindingprobleem op een flip-over had geschreven, riep iemand: ’Je kunt toch niet alles op ADD gooien?’

Nee, dat klopt! En eigenlijk maakt het ook niet uit of het er wel of niet bij ‘hoort.’ Jij hebt er last van of niet. Jij struggelt met een eigenschap of je hebt misschien al je eigen goed werkende strategie ontwikkeld.

Voor de een is het een feest van herkenning als er iets wordt genoemd wat op het internet niet in de rijtjes ADD-eigenschappen staat. ‘Ooh, hoort dat ook bij ADD? Ik ben dus niet de enige die daar last van heeft?!’ Voor de ander is het onbekend terrein of geen issue.

Motorische onrust of motorische onhandigheid – hoort dat ook bij ADD?

Motorische onrust, of motorische onhandigheid, staat ook vaak vermeld bij ADD-eigenschappen. Ik herken me daar niet in. Mevrouw H. op de Tak heeft een keer geschreven over haar beroerde richtingsgevoel – daar herken ik me dan wel weer in.

Stel je voor dat je een buisje bloed kon afgeven, waarmee de diagnose zou kunnen worden gesteld.

10 procent motorische onrust

15 procent hooggevoeligheid

12 procent allergisch voor pruimen

18 procent gedachten die door elkaar hoppen

20 procent uitstelgedrag

25 procent concentratiegebrek

En dat de arts dan zegt: ‘Hier heeft u een doosje voor de komende veertig jaar alle problemen oplost. Mocht u nog behoefte hebben aan een gesprek, dan kunt u dit via de website aangeven.’

Zo werkt het dus niet.

Belangrijker dan weten wat er wél of niet bij ADD hoort, is uitdokteren wat jóuw gebruiksaanwijzing is en wat goed werkt voor jóu. Mocht je daar zelf niet uitkomen, kom dan gezellig naar de volgende tweedaagse training op 31 augustus en 7 september. Wie weet vinden we dan nog een ADD-eigenschap die nog niet bekend is!

Meer weten over dit onderwerp?

https://www.add-coaching.nl/hoort-dat-ook-bij-add/