Add Link
Image default
Fotografie

Veelzijde bedrijfsfotografie

Als bedrijf heb je regelmatig een bedrijfsfotograaf nodig. Maar bedrijfsfotografie is enorm uit eenlopend. Bedrijfsfotografie is bijvoorbeeld interieurfotografie, portretfotografie, congresfotografie, culinaire fotografie, bedrijfsreportage, feestfotografie, productfotografie. Er zijn wellicht fotografen die zich hebben gespecialiseerd in al die takken van fotografie. Maar de meesten zullen zich beperken tot een aantal takken van deze bedrijfsfotografie.

Creatieve Fotomissies is bijvoorbeeld gespecialiseerd in culinaire fotografie, creatieve portretten, interieurfotografie en bedrijfsreportages. Nu zijn bedrijfsreportages ook best uiteenlopend. Dit kan een congres, seminar, feest, bijeenkomst, nieuwbouw, opening bedrijfspand zijn. Ik noem maar even wat.

Congresfotograaf Utrecht kan bijvoorbeeld ook, evenals bedrijfsfotografie Utrecht. Maar een beetje serieuze bedrijfsfotograaf zal door heel Nederland werken. Alhoewel het natuurlijk makkelijk is om een fotograaf te zoeken wacht dichter in de regio. Als je op zoek bent naar een foodfotograaf, kan het makkelijk zijn als deze fotograaf niet van heel ver komt. Op die manier bespaar je niet alleen reiskosten maar het ook het milieu! Bedrijfsfotograaf Corrine denkt ook heel graag met je mee. Moet deze fotograaf bijvoorbeeld vaker langs komen om diverse settings te fotograferen dan kan er een mooie prijs afspraak gemaakt worden, die voor beide partijen interessant is. Foodfotografie wordt bijvoorbeeld vaak gecombineerd met wat creatieve portretten van werknemers. En ook interieurfotografie is dan handig om mee te nemen. Niet alleen het interieur maar op verzoek kan natuurlijk ook de buitenkant van het bedrijfspand of restaurant gefotografeerd worden.

zakelijke fotomissies

Kortom een bedrijfsfotograaf moet veelzijdig zijn. Samen met de klant komen we tot een mooie overeenkomst. Moet er een congres gefotografeerd worden dan wordt van te voren keurig doorgenomen wat de verwachtingen zijn. Wanneer worden de beelden geleverd en hoe snel en in welke resolutie moeten deze aangeleverd worden. Zakelijke fotografie loopt enorm uiteen qua afspraken. Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en zijn eigen stijl. Kies daarom altijd een bedrijfsfotograaf die aansluit bij de wensen van jouw bedrijf. Kies een bedrijfsfotograaf die je wensen kan vervullen en die met je mee kan denken als dat is gewenst. Zoek gerust het internet af en bekijk verschillende websites van verschillende bedrijfsfotografen. Zoek op woorden waarop je een fotograaf wil vinden. Dus zoek op foodfotograaf Utrecht, of congresfotografie Amsterdam, of juist interieurfotograaf Utrecht. Het zijn maar een paar tips die je kan gebruiken. Op die manier maak je al een goede selectie. Bel de desbetreffende fotograaf op of vraag deze langs te komen. Een persoonlijk gesprek maakt uit of er een klik is of niet en of je verder wilt met deze fotograaf.

 

 

 

https://www.zakelijkefotomissies.nl

Gerelateerde artikelen

wat kost een trouwfotograaf

Leer fotograferen