Financieel

Rapportages in de Keeping app

Add-link

Keeping heeft besloten om ook het downloaden van rapporten in de mobiele app mogelijk te maken. Veel gebruikers van Keeping wilden graag toegang hebben tot de rapportages in de Androidapplicatie. In de nieuwste versie van de urenregistratie app van Keeping is dit mogelijk gemaakt! In deze app kun je jouw uren registreren en heb je altijd en overal inzicht in jouw tijdsregistratie.

Wil jij ook gebruik maken van deze nieuwe feature? Ga naar de App Store of Google Play Store op je mobiele telefoon en update de urenregistratie app van Keeping naar de meest recente versie.

Uren registreren in de app

Een tijdje terug hebben we in een blog post aangegeven dat Keeping haar rapportages naar de mobiele applicaties zou brengen. De afgelopen weken is hier hard aan gewerkt en is het eindelijk zo ver.

Voor je gebruikersrapportages:

Menu → Mijn gebruikersrapport

Voor je organisatierapportages:

Menu → Organisatierapport

De rapportages zijn toegevoegd per periode, project, taak en klant, zoals we ook al gewend waren op de website van Keeping. In de Keeping urenregistratie app heb je altijd toegang tot je eigen gebruikersrapportage. Daarnaast kun je ook de rapportages van je teamleden en organisatie inzien. Je stuurt nu gemakkelijk even een Pdf’je via e-mail of bewerkt snel een Excel-bestand op je telefoon.

Zo kun je onderweg altijd nog even inzien hoe de verdeling van je uren op dat moment is. Tijdregistratie was nog nooit zo makkelijk! Wil jij ook het gemak ervaren van moeiteloze urenregistratie in de Keeping app?

We wensen je veel plezier bij het gebruiken van de rapportages in de app. Keeping biedt een compleet pakket, zodat jij jouw urenregistratie optimaal kan regelen! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf door jouw uren te registreren in de app van Keeping.

https://keeping.nl/urenregistratie-app

Accountant Oldenzaal geeft eerlijk financieel advies

Add-link

Woon je in de omgeving van Oldenzaal en zit je met je handen in het haar, omdat je financieel niet meer weet wat je moet doen? Dan is accountant Oldenzaal de perfecte oplossing voor jou als particulier of als zakelijke klant, oftewel onderneming of bedrijf. Financiën is wel een probleem waar veel mensen tegen aanlopen, en daarnaast is het natuurlijk als particulier, maar zeker als bedrijf een van de belangrijkste zaken waar je goed voor moet zorgen. Het is dan ook een uitkomst om een accountant in te huren. 

Keurmerk

Accountant Oldenzaal is een bedrijf dat aangesloten is bij de Beroepsorganisatie van Accountants, dit geeft een veilig gevoel voor een klant. Financiën is iets wat je niet zomaar uit handen geeft, en laat staan iemand überhaupt al je financiën laten zien. Doordat het een AA-geregistreerd bedrijf is, geeft dit dus meer zekerheid voor de klanten. 

Advies

Accountant Oldenzaal voorziet de klanten van een goed en passend financieel advies. Er wordt natuurlijk goed gekeken naar de jaarrekening van de klant, maar daarnaast biedt accountant Oldenzaal meerdere mogelijkheden en kijken ze graag nog met je mee voor je lange termijnplanning. Samen met de klant gaat accountant Oldenzaal in overleg, en kunnen zij eventueel dagelijks, wekelijks of maandelijks rapportages opstellen met betrekking tot het management en de financiën. Dit neemt een hoop werk van de klant over. Hierdoor ben je als klant op jouw eigen gewenste moment p de hoogte van je situatie. Dit kan allemaal bij accountant Oldenzaal.

Toekomstbeeld

Samen met de klant kijkt accountant Oldenzaal naar de doelstellingen van een bedrijf en biedt hierbij een passend totaalpakket aan, om de klant zo goed mogelijk te helpen. Er wordt veel advies aan de klant gegeven, waar het bedrijf dan zelf mee aan de slag kan gaan. Mocht je daar geen tijd voor hebben kan accountant Oldenzaal ook de administratie, het belastingadvies en financiële vraagstukken van de klant overnemen, om zo veel mogelijk hulp te bieden. Daarnaast wordt de klant door accountant Oldenzaal ook geholpen bij het ondernemingsplan.Waarom uw administratie Lichtenvoorde uitbesteden?

Add-link

Wanneer je ervoor kiest om administratie Lichtenvoorde, boekhouding en andere financiële taken af te stoten houdt je als ondernemer meer tijd over om in je bedrijf te steken. Over het algemeen maakt dat je leven gemakkelijker en kunnen deze taken ook beter door een professionele accountant of een administratiekantoor worden uitgevoerd. Meer tijd in je bedrijf steken levert natuurlijk ook meer omzet en winst. Je kunt met de beperkte uitgaven die je aan de ene kant doet om het werk uit te besteden over het algemeen meer winst maken door alle tijd te steken in het uitbaten van je onderneming.

Waar moet je op letten bij het uitbesteden van administratie Lichtenvoorde?

Het is heel belangrijk dat je als ondernemer feeling houdt met je eigen bedrijf. Dat je het kent en begrijpt en ook overzicht blijft houden hoe het loopt en waarom dat zo is. Je moet ook bij het uitbesteden van administratieve Lichtenvoorde het gevoel blijven houden dat je weet wat er speelt, waar de prioriteiten liggen en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden. Zelfs wanneer je je financiële administratie, maar misschien ook je debiteuren beheer of je personeelsadministratie, uitbesteedt aan derden moet je dus altijd alert blijven en aan het roer staan van je eigen bedrijf. Belangrijk is bijvoorbeeld dat je heel duidelijk maakt aan een administratie Lichtenvoorde of accountant wat je van ze verwacht. Welke taken moeten worden uitgevoerd? Hoe en wanneer wil je dat geregeld hebben? Wat heeft prioriteit en in welke volgorde moeten financieel administratieve taken worden opgepakt? Wat ga je precies uitbesteden aan een externe partij en wat houd je liever voorlopig in eigen hand? Hoe wil je dat er om wordt gegaan met incasso bij debiteuren? Hoe wil je dat facturen eruitzien? Hoe moet de boekhouding eruit zien en wat moet daarin zeker zijn vastgelegd?Op die manier werkt het uitbsteden van administratie Lichtenvoorde heel goed.Wat is e-boekhouden?

Add-link

Tijdens je zoektocht naar het juiste boekhoudprogramma voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging ben je vast veel verschillende boekhoudprogramma’s tegengekomen, zowel offline als online. Heb je ook al eens gehoord van e boekhouding? De boekhoudsoftware van e-boekhouden.nl wordt door gebruikers in verschillende segmenten en van verschillende bedrijven zeer goed gewaardeerd. Dit komt door de voordelige prijs, de uitmuntende klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van dit eenvoudige en snelle systeem.

Het boekhoudpakket van e-boekhouden bevat alle basisfunctionaliteiten die nodig zijn om de boekhouding optimaal bij te houden als zzp’er of mkb’er. Het systeem helpt je eenvoudig met opstarten door de duidelijk invoerwizard, door de handige app en het responsive design is het altijd en overal makkelijk om dit systeem te gebruiken, zelfs op telefoon of tablet kan de boekhouding vlug worden bijgehouden.

E-boekhouden heeft op dit moment ook nog eens een startersactie, waarmee je in het eerste jaar van je onderneming volledig kostenloos gebruik kan maken van dit handige boekhoudprogramma. In totaal mag je het programma maar liefst 15 maanden onbeperkt gratis gebruiken. Alles wordt achter jouw inloggegevens opgeslagen in de cloud, zodat je overal ter wereld je boekhouding kunt doen, zelfs op zakenreis of tijdens het bezoeken van een congrest.

Boekhoudsoftware vergelijken doe je op de website van Boekhoudprogramma-vergelijken.com. Hier zie je alle boekhoudsoftware waar je mee zou kunnen werken, welke eigenschappen en functies de diverse programma’s hebben en natuurlijk wat de kosten zijn van de verschillende programma’s. Zodat je altijd de perfecte keuze kunt maken voor de boekhoudsoftware die precies bij jou past.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/

Online cursus voor beginners

Add-link

Online cursus beleggen voor beginners

Heb je altijd al interesse gehad in de werking van de beurs en de financiële markten? Of heb je een spaarcentje waar je wel graag wat meer rendement uit wilt halen dan wat de gemiddelde spaarrekening je kan bieden? Ben je niet bang om af en toe een risico te nemen en vind je het niet vervelend om je te moeten verdiepen in soms misschien wat taaie kost als productbeschrijvingen en marktanalyses? Dan moet je misschien toch eens met beleggen beginnen.

 

Weten waar je mee bezig bent

Zelf beleggen in aandelen of opties kan ontzettend leuk en spannend zijn. Bovendien kan het ook nog een leuke bijverdienste opleveren. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Er zijn allerlei cursussen om je de beginselen van het beleggen bij te brengen of om je al aanwezige basiskennis bij te spijkeren. Je kunt bijvoorbeeld een cursus volgen via aanbieders van thuisstudies, zoals NHA.

 

Leren met behulp van je broker

Of je kunt je al aanmelden bij een broker, ook wel effectenmakelaar genoemd, die als tussenpersoon voor je fungeert bij de aankoop en verkoop van aandelen. Brokers bieden ook regelmatig allerlei vormen van training aan, bijvoorbeeld in de vorm van webinars. Je kunt er ook voor kiezen om direct te beginnen met beleggen, maar dan in eerste instantie met een oefen-account, zodat je nog geen echte risico’s loopt.

 

Gratis online cursus beleggen

Het enige nadeel van alle genoemde cursussen is dat ze allemaal geld kosten. Weliswaar geen enorme bedragen, maar misschien wil je alleen vrijblijvend leren wat beleggen inhoudt, hoe het in zijn werk gaat en wat je opties zijn om dan daarná te beslissen of het iets voor je is. Kijk in dat geval eens op deze website. Hier vind je een hele duidelijke en overzichtelijke onlinecursus voor beginnende beleggers. En het beste is: hij is helemaal gratis.

Beleggen in valuta

Add-link

Beleggen wordt steeds meer gedaan en dit komt ook door de dalende spaarrente. Je kunt tegenwoordig ook echt bijna overal in beleggen, beleggen in goud, beleggen in zilver, beleggen in olie, beleggen in opties en nog veel meer het is allemaal mogelijk. Zo kan je ook beleggen in valuta en dit staat ook wel bekend als Forex. Beleggen in valuta is het handelen in verschillende munteenheden, je koopt in feite een valutasoort en een ander valutasoort verkoop je weer. Dit levert je geld op als je goed voorspelt welke valuta in waarde zal gaan stijgen ten opzichte van een andere valuta. Deze Forex-handel speelt zich alleen digitaal af.

Forex staat voor Foreign Exchange en dit is de handel in de buitenlandse valuta. Het is de grootste financiële markt en gaat 24 uur per dag door. Doordat er geen fysieke handelsplaats is, lopen alle transacties dus digitaal. Beleggers in Forex die spelen in op de wisselkoersen van allerlei munteenheden. Een wisselkoers geeft aan hoeveel eenheden van een bepaalde munteenheid nodig zijn voor één eenheid van een andere munteenheid. Als een belegger bijvoorbeeld verwacht dat de euro meer waard zal worden dan de dollar, dan zal hij euro’s gaan kopen en de dollars gaan verkopen. Bij een positief resultaat zal de belegger de duurdere euro’s weer met winst inwisselen voor dollars. Wanneer je nog moet leren beleggen hoef je er natuurlijk niet gelijk voor te kiezen om in valuta’s te gaan beleggen. Je kunt bijvoorbeeld ook eerst een demo beleggen aanschaffen. Hiermee kan je leren beleggen zonder ‘echt’ geld te gebruiken en wanneer je er klaar voor bent kan je kiezen om te beginnen met beleggen met ‘echt’ geld. Het is dan wel verstandig om eerst kleine bedragen te gaan beleggen en beleg alleen geld dat je voorlopig nog niet nodig hebt.

http://leerbeleggen.com/

Snel Geld

Add-link

Oude simkaarten? Nieuw geld!

We zitten allemaal wel eens krap bij kas. Er is zelfs een onderzoek gedaan dat minimaal dertig procent van de gehele Nederlandse bevolking geen 400 euro kan ophoesten in geval van nood. Schandalig, eigenlijk, maar niet altijd de schuld van de Nederlander. U kunt nooit weten wanneer er ineens een wasmachine kapot gaat of u onvoorziene kosten heeft bij bijvoorbeeld een tandarts. Het is daarom ook ontzettend vervelend wanneer zo’n situatie gebeurt en u zit met de haren in uw handen, omdat u niet weet hoe u aan het geld moet komen. Een persoonlijke lening is een grote verantwoordelijkheid waar u waarschijnlijk jarenlang aan vastzit. U kunt overwegen om te vragen om hulp bij vrienden en familie, maar u bent daar misschien te trots voor. Wat nu? Een mini lening is in dit geval een uitstekende oplossing.

Wat is een minilening?

Een minilening is een kleine lening die u kunt nemen wanneer u maar een klein bedrag nodig heeft. Deze leningen hebben vaak ook een korte termijn waar u de lening in kunt terug betalen, dus u hoeft geen jaren te wachten (de rente loopt dan ook niet op) om de lening terug te betalen. Er bestaan echter ook websites die het wat slimmer aanpakken. Deze sites bieden in plaats van een minilening een andere manier om geld te winnen aan. Een voorbeeld van zo’n website is vandaag-extra-geld.nl. Op vandaag-extra-geld.nl kunt u supersnel geld opnemen en het ook weer snel af betalen. Hoe? Door op zoek te gaan naar simkaarten met oud beltegoed. Inderdaad! Deze website is handig voor wanneer u nog ergens een simkaart heeft liggen, maar niet weet hoe u het tegoed nu ooit nog terug ziet in uw bankrekening. Het enige wat je hoeft te doen is uzelf inschrijven bij de website. Vervolgens kunt u bellen naar een nummer voor een bepaald aantal minuten, waarna de website het bedrag op uw bankrekening stort. Makkelijk, toch?

http://www.vandaag-extra-geld.nl/

Besteed processen uit

Add-link

Berekeningen van het loon in de bouw is niet altijd eenvoudig en simpel zoals veel mensen denken. Dit komt door de bouw cao en door bijvoorbeeld ook de schilders cao. Om deze onduidelijk en problemen weg te nemen kun je bij het bedrijf CBSS terecht, zij zijn specialist op dit gebied. Bij CBBS salarisservice ben je gegarandeerd aan het juiste adres als je ervoor wilt zorgen dat het loon berekend wordt.

Dit bedrijf kan prima omgaan met de cao omtrent de bovenbeschreven vakgebieden. Het bedrijf is al ruim 40 jaar werkzaam binnen deze branche en bezit enorm veel expertise en ervaring op dit vakgebied. Het bedrijf focust zich met name op midden-en klein bedrijven in de regio van Den Haag.Als je behoefte hebt aan de services van CBSS neem dan eens een kijkje op hun website. Zij kunnen voor een volledige loonadministratie zorgen met als gevolg dat veel voorkomende problemen die bedrijven hebben die dit niet nodig vinden voorkomen kunnen worden. Veel bedrijven gunnen zichzelf niet de tijd om veel aandacht te besteden aan het loon berekenen en de administratie van het loon. Veelal zijn het eigenaren van midden-en klein bedrijven die dit voor hun rekening nemen, het is niet echt raar dat zij weinig tijd besteden hieraan. Vaak hebben zij het al druk genoeg met hun eigen werkzaamheden daarom is het ook veel verstandiger en makkelijker om dit proces uit te besteden aan een extern bedrijf die hier gespecialiseerd in is. CBSS is zo’n bedrijf die dit proces volledig in handen kan nemen. Door middel van zeer specialistische kennis en ervaring kunnen zij dit proces effectief inrichten. Blijf zelf niet onnodig hier tijd aan besteden, zorg ervoor dat je een ander bedrijf hiervoor inschakelt. Het effect hiervan is dat je op de langere termijn meer tijd hebt voor je kernactiviteiten.

http://www.cbbs.nl/