Energie

Zonnepanelen kopen? Zonnepanelen van Soloya

Met de groene stroom van Soloya kan u nu zelf energie produceren en bewust een contributie leveren aan een lagere CO2 emissie. Zonnepanelen zijn een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

 

Meer info op www.soloya.be

http://www.soloya.be/zonnepanelen/

Klassieke woningen en klassieke schakelaren

In klassieke woningen, bijvoorbeeld de steeds populairdere jaren ‘dertig woningen, kan het benodigd zijn om additionele electrische voorzieningen aan te zetten. Toch ook bij veelal modernere verblijven kan de aanbieding van voeding niet op je smachten aansluiten. Alvorens het bijstellen van het licht en de stopcontacten is bouwmateriaal mogelijk dat geen speciale inbouw nodig heeft. Dit opbouw schakelmateriaal voorkomt dat je plaats vrij moet maken in de muur, puur en uitsluitend om de schakelknop te plaatsen. Dit maakt het een eenvoudigere oplossing voor het plaatsen van schakelaars op de gewenste plaats. 

Tijden veranderen en dat geldt ook voor de aankleding van het woonhuis. Het gebruik van stroom is aangaande de vorige 100 jaar diepgaand veranderd. Betreffende de vernieuwende functies zijn ook de eisen veranderd. Jij wilt jouw hardware gaarne kunnen aanwenden op de plekken die jij Geschikt vindt plus je houdt van elegant levenslicht in jouw verblijf.

Systeem schakelmateriaal is verkrijgbaar in diverse soorten schakelingen. Zo kun jij onder andere kiezen voor een enkelpolige lichtknop, die adequaat is voor droge plaats, ofwel een 2-polige schakelaar, geschikter voor minder droge vertrekken.

Geschikt voor verscheidene verdiepingen is de wisselschakelaar. Hiermee vermag de verlichting immers worden bediend vanaf 2 plekken. Deze schakeling is alsmede beschikbaar met meer dan twee bedieningspunten en wordt vervolgens een kruisschakelaar genoemd. Wilt u twee lichtpunten vanaf een plaats bedienen dan kan dat ook. Deze schakelaar heet een serieschakelaar en bestaat uit een tweetal halve schakelaars.

Voor sommige vertrekken kan het tactvol zijn de verlichting na een bepaalde tijd uit te doen gaan. Hiervoor heb je een trappenhuisautomaat nodig. Verlangen je een schakelaar die je telkens nogmaals in kunt drukken zonder dat hij van peil veranderd? Een impuls relais is daarvoor de oplossing.