Electronica en Computers

Windows 10 Pro

Een Windows 10 Pro licentie is de perfecte keuze voor kleine ondernemingen. De licentie biedt u een uitgebreide functionaliteit en wordt standaard met ingebouwde beveiligingsfuncties geleverd. Hierdoor bent u door de firewall en internetbeveiligingsmaatregelen maximaal beschermd tijdens uw online activiteit. Documenten zoals rekeningnummers, jaarverslagen en doorverkooplijsten blijven veilig voor uw onderneming door Bitlocker en Bitlocker to Go, zodat u zorgeloos kunt blijven ondernemen en u uzelf volledig kunt richten op uw corebusiness. U bent beter beschermd tegen ransomware, malware en virussen en Windows 10 is eenvoudig en flexibel in beheer. Krijg iedere werkdag meer gedaan en bestel de licentie mét aantrekkelijke korting via GuardSoftware.

 

Maak gebruik van gezichtsherkenning en digitaal handschrift

Pc’s met daarop Windows 10 Pro software zijn voorzien van de laatste innovaties. Zo kunt u eenvoudiger inloggen met behulp van gezichtsherkenning of met uw vingerafdruk en werk effectiever door middel van een digitaal handschrift. U ondertekent eenvoudiger documenten, maakt sneller notities en schetsen en navigeert gemakkelijker tussen programma’s. De doorlopende beveiligingsupdates zorgen ervoor dat u continu bent beschermd tegen de nieuwste bedreigingen. Ransomware-aanvallen worden gesignaleerd met Windows Defender en, indien u in het bezit bent van een Office 365-abonnement, herstelt u uw bestanden met één muisklik.

 

Neem voor vragen contact op met de behulpzame en snelle klantenservice

Windows 10 biedt u als ondernemer tal van voordelen. Bent u overtuigd van alle voordelen die de software u te bieden heeft? U bestelt de software eenvoudig en snel en de benodigde licentiecodes worden na het plaatsen van een bestelling naar uw inbox gestuurd. De licenties zijn 100% legaal en u bent verzekerd van een gegarandeerde werking. Meer weten? De behulpzame en snelle klantenservice helpt u 365 dagen per jaar graag verder als u contact opneemt. Installeert u binnenkort Windows 10 op uw apparaten?

https://www.guardsoftware.nl/windows-10-pro.html

De Defisign Life Aed

Add-link

Wat is een AED?
AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Bij een hartstilstand kan dit draagbare apparaat gebruikt worden om het hartritme te herstellen. Wanneer iemand een hartstilstand heeft, staat het hart meestal niet echt stil. Dit lijkt wel vaak zo. Het geval is vaak dat de hartkamers extreem chaotisch en snel worden geprikkeld. Hierdoor trekken de kamer niet meer samen. Het hart moet dan gereset worden. Het apparaat reset het hart door middel van een elektrische schok.

De Defisign AED
Dit apparaat kan dus iemand zijn leven redden. Vaak gaat dit echter om kostbare seconden. De Defisign is ontworpen zodat de gebruiker de elektronen die de schok geven makkelijker te zien zijn. Daarnaast zijn de elektronen al aangesloten. Hiermee wint dit apparaat belangrijke seconden. Dit maakt het apparaat direct gebruiksklaar.

De Defisign geeft door middel van ledlampjes aan wat de stappen zijn om het apparaat te gebruiken op het slachtoffer. Het apparaat geeft verder duidelijk gesproken instructies, in maar liefst 3 talen. Dit maakt het voor ieder persoon een makkelijk te gebruiken apparaat, zelfs als er geen training vooraf is gegaan.

Het is ook van belang dat een AED lang te gebruiken blijft. De Defisign is gemaakt van kwalitatief goed materiaal en hoogwaardige componenten. Verder is er ook een garantietermijn van 10 jaar. Dit is ongewoon vergeleken met andere AED-apparatuur.

Een andere goede Aed is de Zoll Aed Plus klik op de link voor meer informatie.

 

Werken in de Cloud omdat het veilig is en stimuleert

Add-link

De Cloud is een technologische ontwikkeling, maar het is ook veel meer dan dat. De Cloud is iets wat de wijze waarop je werkt veranderd. Maar ook het denken en leven veranderd erdoor. Azure is bijvoorbeeld de publieke Cloud van Microsoft en biedt zo ook heel wat bedrijven voordelen. Zo zijn het voordelen voor het besparen op het onderhoud en worden ook de IT-oplossing voortaan veel sneller dan normaal. Ook zijn er vooraf geen investeringen nodig in bijvoorbeeld de Hardware. Ook als je het hebt over de beveiligingsmaatregelen beschik je daarin over de nieuwste technologieën. Hierdoor is het werken in de Cloud een heel stuk makkelijker.

Waarom is het werken in de Cloud beter?

Als eerste is het belangrijk om te weten dat de Cloud heel veilig is. Het is goed bestand tegen cybercriminaliteit en dat is een belangrijk punt. Je hebt zo een veel betere controle over al je data. Ook stimuleert zo een Cloud heel wat vooruitgang. Snelheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke punten en daarom is het werken in de Cloud hierdoor veel aantrekkelijker en beter. Ook heb je door Cloud en veel beter inzicht en een veel betere focus. Zo zijn IT-afdelingen meestal heel wat tijd kwijt aan onderhoud, updates en beveiliging. Met behulp van de Cloud is dat niet meer nodig.

Abonnement voor gamen, films en televisie met de Xbox

Add-link

Als online gamen een grote hobby van je is en je de beschikking hebt over een Xbox 360 of een Xbox One dan is het zeker verstandig daar een goed en origineel abonnement bij af te sluiten. Dit hoeft niet duur te zijn want je kunt ook kiezen voor een Xbox Live gold 12 maanden goedkoopste als je bij GameKeyDiscounter.nl kijkt. Zij bieden abonnementen met een verschillende geldigheid aan waaronder die voor de Xbox Live gold 12 maanden.

 

Spelen met andere gamers

Een dergelijk abonnement zorgt er voor dat je een jaar lang kunt gamen met je vrienden, ook als zij ergens anders zijn. Je speelt de games online dus je kunt ze met iedereen waar dan ook ter wereld spelen. Dit is niet het enige dat je met een dergelijk Microsoft abonnement kunt. Je kunt naast gamen ook luisteren naar muziek of films en televisie kijken, gewoon via je Xbox. Het is maar net wat je zelf het leukste vindt maar het aanbod is uitgebreid te noemen.

 

Aanschaffen met korting

Als je ervoor kiest dit abonnement bij GameKeyDiscounter.nl te bestellen betaal je daarvoor nooit de hoofdprijs. Zij bieden je een voordelig abonnement waarmee je meteen aan de slag kunt als je bestelling afgerond is. Je krijgt een geldige en originele code op je scherm te zien en via de mail gestuurd zodat je meteen met gamen kunt beginnen.

 

Refurbished mobiele telefoons

Add-link

Een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen kan soms wat aan de dure kant zijn. Als een nieuwe telefoon aanschaffen te duur voor je is kun je natuurlijk ook via tweedehands winkels zoals Marktplaats een mobiele telefoon kopen. Sommige gebruikers vonden de mobiele telefoon toch niet zo fijn en verkopen die het liefst via zulke winkels door aan iemand anders. Het nadeel voor de koper is dat je niet precies weet waarom deze gebruiker de mobiele telefoon weg doet. Het kan een vrij oud en al redelijk traag toestel zijn. Misschien zitten er krassen op of heeft de verkoper het toestel eens laten vallen. Als koper wil je uiteraard een toestel kopen wat nog naar behoren werkt en die het liefst geen gebruikssporen bevatten

 

Als een nieuwe mobiele telefoon dus te duur is, en een toestel via een tweedehands winkel te riskant voor je is, kun je een zogenoemde refurbished toestel aanschaffen. Mensen die een refurbished mobiele telefoon aanschaffen hebben daar verschillende redenen voor. Bijvoorbeeld om graag bij hun oude en vertrouwde model te willen blijven, de batterij werkt niet meer zo goed, of omdat hun huidige toestel te traag is geworden of gewoon kapot is.

 

Een refurbished toestel is een toestel wat ooit door een klant is besteld, maar uiteindelijk is teruggestuurd. Dit kan door allerlei redenen zijn gedaan. Misschien was het toestel toch te duur, of had de mobiel een klein mankement. Bijna alle merken zijn er wel in een refurbished variant te koop. Neem bijvoorbeeld de iPhone 6 refurbished. iPhones zijn normaal aan een de prijzige kant. Een refurbished toestel zal dan in kosten schelen. Ook de ipad mini refurbished, een snelle en nieuwe versie van de laatste iPad’s, is als een refurbished variant een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Bij refurbished iPhones is de batterij altijd nog erg goed, wordt de mobiele telefoon snel bezorgd en zit er ook nog garantie op. Vaak kun je een refurbished mobiele telefoon ook weer terugsturen als je er toch niet tevreden op bent.

http://e-conomy.nl

De laatste ontwikkelingen van de 3d pen in 2017

Add-link

De 3d pen heeft ook in België een enorme groei veroorzaakt. Veel kinderen hebben momenteel wel een 3d pen in de la liggen die ze gebruiken om hun eigen 3d tekeningen te maken. Met de toename van 3D stencils die overal op internet worden verspreid is het voor kinderen mogelijk geworden om ontwerpen te maken of zelf te delen. Pinterest en YouTube zijn bekende kanalen waar complete communities wereldwijd die met de 3d pen ervaringen uitwisselen. Ben je nieuw met de 3d pen dan zul je vaak hier ook de benodigde informatie vinden maar vooral ook inspiratie voor de ontwerpen die je met een 3d pen kunt tekenen.

Verschillende soorten ontwerpen

We zien eigenlijk van alles voorbijkomen als we ons verdiepen in de 3d pen. Natuurlijk hebben we het hierbij over de verschillende ontwerpen die met verschillende soorten van 3d pennen en filamenten worden gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een zelf geschreven tekst ziet dan is dit vaak gemaakt met een ABS filament en een derde generatie 3d pen. Niet voor een ieder natuurlijk direct te zien maar de mogelijkheden van de 3d pennen nemen natuurlijk enorm toe waardoor de ontwerpen ook steeds mooier worden.

Welke 3d pen is nu goed

Een 3d pen is er in verschillende uitvoeringen maar beneden de 100 euro zijn er zeker hele goede 3d penen te vinden. Wanneer je wilt beginnen met een eenvoudige 3d pen hoef je echt niet direct de nieuwste 3doodler aan te schaffen die nog best wel duur is. Integendeel er zijn veel betere alternatieven voor scherpere prijzen. Voor een goed overzicht van alle 3d pennen en de onderlinge verschillen kun je het beste even een kijkje nemen bij de website van goedkope3dpen.be. Hier vindt je van de eerste generatie 3d pennen tot de laatste moderne vijfde generatie 3d pennen voor een scherpe prijs.

https://www.goedkope3dpen.be

Kinderfeestje met de 3d pen

Add-link

Als je 5 kinderen hebt zoals ik, dan is een kinderfeestje een makkie zal je denken. Nou, niets is minder waar. Het valt niet mee elke keer weer iets origineels te bedenken waar je alle kinderen ook een plezier mee doet. Tot ik laatst een perfect idee kreeg. Vorig jaar heb ik een van mijn kinderen een 3d pen cadeau gedaan. Dat was zo’n hit, dat nu al mijn kinderen zo’n pen hebben. Er wordt hier heel wat af getekend, want ze vinden het stuk voor stuk geweldig. Dus, als al mijn kinderen het leuk vinden, waarom dan de andere kinderen niet?

Trots op je werkstukje

Middelste zoon werd 11. Ik had 5 pennen. Ahum, eigenlijk 6 want ik heb er inmiddels ook een. Twee vriendjes hadden er ook een die ik kon lenen, dus in totaal had ik er 8. Precies genoeg voor het kinderfeestje. Mijn zoontje vond het een prachtig idee, maar we moesten wel een plan maken. Want niet alle kinderen hadden al eens eerder met een 3d pen gewerkt. Dus we moesten een opdracht bedenken die voor iedereen te doen was. Dat was niet moeilijk: het werd een bril.

8 Brillen in alle kleuren van de regenboog

Alle pennen konden werken met filament van PLA. Gelukkig, want dat is milieuvriendelijk en stinkt niet zoals ABS doet. Ik had een voorraadje filamenten aangeschaft via de 3d pen stunter. Een pakket bestaande uit 20 kleuren filament op rolletjes van 5 meter. Mij kon dus niets meer gebeuren, er was dus maar liefst 100 meter in huis. Vooraf had ik voor ieder kind een tekening klaarliggen die ze over konden trekken. Eerst het montuur en dan de beide poten. Nadat ze de 3 onderdelen hadden getekend gingen we ze aan elkaar monteren. Aan het eind van de middag ging elk kind met zijn eigen unieke bril naar huis. Het was een hit!

Windows

Add-link

Windows voor Pro of Home   

Het is geweldig als jouw computer voldoet aan jouw eisen. In het begin, toen je je computer aanschafte, was dat waarschijnlijk ook absoluut zo. Je besturingssysteem was het meest recente, en alle programmatuur en je internetbrowser draaide als een zonnetje. Dan kan het zijn dat je de afgelopen tijd met kromgetrokken tenen achter je computer zat te kijken naar dat handje wat daar op je scherm rondhing in plaats van een cursor of een pijltje. Het teken dat je computer te lang moet nadenken. Dit is natuurlijk wat jij niet wil. Niet wanneer je je computer gebruikt voor hobbymatig gebruik, of voor gezinsdoeleinden, maar al helemaal niet wanneer je je computer voor je werk gebruikt. Dat is het verschil. Ben je een Home-gebruiker of ben je een Pro-gebruiker. 

Je computer loopt mogelijk gevaar   

Wanneer jouw computer op een oud besturingssysteem draait, en dan bedoelen we dus op Windows XP of ouder, zal je besturingssysteem niet meer worden ondersteund door Microsoft. Wanneer je privacy gevoelige informatie op je computer hebt staan loop je daardoor het risico dat hackers zomaar in jouw computer kunnen inbreken. In dat geval zal je zo snel mogelijk moeten upgraden naar de nieuwste Windows versie; Windows 10 key. Dit kan je doen door bij Microsoft een diskette te bestellen, maar je kan ook een Windows 10 key kopen. Op gamekey.nl lees je hoe je dat moet doen. En dat kan voor zowel Home als Pro gebruikers. Zodat jij veilig kan blijven computeren voor een schappelijke prijs van nog geen vier tientjes.   

http://www.game-key.nl/

3D printen

Add-link

Hebt u weleens aan 3D printen gedacht gehoord? 3D printing is de techniek van het 3D printen. Deze techniek bestaat al enkele decennia maar was tot op heden niet erg winstgevend. Het werd dan ook voornamelijk gebruikt in de wetenschap en bij grote bedrijven die genoeg geld hebben om hier gebruik van te maken. Tegenwoordig is het 3D printen niet meer weg te denken uit onze samenleving en het is goed mogelijk dat het in de toekomst de 2D printer helemaal vervangen wordt door deze nieuwe printer. 3D printen is immers veel handiger omdat u geen blauwdrukken meer nodig hebt om handmatig iets in elkaar te zetten. U scant uw ontwerp in en laat de printer zijn gang gaan. Er zijn tegenwoordig diverse materialen waar u het 3D printen op los kunt laten. Zo kan 3D printing worden toegepast op hout, nylon en diverse soorten plastics. Dat maakt het wel heel erg aanlokkelijk om de 3D printer te gaan gebruiken en daar zult u dan ook zeker de vruchten van kunnen plukken. Als er bijvoorbeeld iets kapot gaat in uw huis, dan zoekt u de blauwdruk er van op via het internet en dan download u dit model. Vervolgens kiest u natuurlijk voor 3D printen, print het onderdeeltje uit met behulp van het door u geselecteerde materiaal en u kunt het direct gaan vervangen. U hoeft er dus niet eens meer uw huis voor uit en daarnaast hoeft u het gehele product niet meer te vervangen maar kunt u nu dit enkele onderdeeltje creëren dankzij het 3D printen. Eerder was het zo dat u maar moest hopen dat een object nog te repareren viel en dat kostte enorm veel tijd. Het scheelt u dus geld, tijd en moeite. U hoeft er het weer niet meer voor te trotseren dus stap ook over op het 3D printen. Op llowlab.nl vindt u in ieder geval vele merken die u in een handomdraai kunt gaan bestellen.

3D printen heeft de toekomst

In de 3D printer zelfbouw is het mogelijk om zelf uw 3D printer te bouwen. Zelf een printer bouwen is een stuk goedkoper dan de totale printer te bestellen. Hebt u dus wel zin in een flinke uitdaging en beschikt u niet over twee linkerhanden? Dan kunt u er voor kiezen om een zelfbouw printer te bestellen via onze website. U krijgt er een uitgebreide handleiding bij. Materialen die worden gebruikt voor het 3D printen zijn onder andere:

  • nylon
  • diverse typen plastic zoals ABS, PLA en PVA
  • polycarbonaat
  • hout

Dit zijn in principe vloeibare oplossingen maar wel met een behoorlijke viscositeit zodat ze snel hard worden en op hun plek blijven zitten. Ze worden aangeleverd in de vorm van poeder of als latexachtige substantie. Aangezien de printer het in een keer uitprint, ontstaan er geen scheuren en is het object als het ware een geheel. Het is dan ook na het 3D printen niet meer te onderscheiden van het originele object. Natuurlijk kunnen er wel verschillen zijn maar die hebben niets te maken met de stevigheid van het ding dat u zojuist hebt uitgeprint. U kunt hierbij denken aan de kleur of het gewicht. De kans is groot dat het object lichter is dan zijn origineel en dat heeft vaak een groot voordeel. Zeker als u besluit om als hobby 3D printen te doen en een hele auto na te gaan bouwen, hoe lichter hoe minder brandstof u nodig zult hebben en hoe eenvoudiger het te verplaatsen is. En mocht de kleur niet bevallen, dan kunt u dit gaan oververven want dit materiaal is eenvoudig te bewerken.

Wilt u hier meer informatie over? Neemt u dan gerust eens contact op

U kunt naast de 3D printers bij ons terecht om aan 3D scanners te komen maar dat is nog lang niet alles. Zoals we al eerder zeiden zijn er diverse materialen geschikt om te gebruiken als printmateriaal voor het 3D printen. Deze materialen lopen uiteen van plastics tot hout tot aan nylon. In de toekomst zullen deze materialen enkel in totaliteit meer worden zodat u een nog grotere keuze krijgt om te 3D printen. Dan kunt u echt het object vervangen door dit uit te printen in het originele materiaal. Het lijkt wel een manier van klonen of kopiëren en dat is dan ook zeker iets waar we langzamerhand naartoe gaan. Zeker als u ook een scanner hebt want dan kunt u het originele object inscannen tot er een model ontstaat op uw beeldscherm. Dit biedt veel perspectieven, kijk alleen maar naar de zorg. Er is nu al een grote vraag naar artificiële onderdelen om bijvoorbeeld organen en ledematen te vervangen en het kost veel tijd en moeite om dat voor iedereen op maat te maken. Dankzij het 3D printen kan dit bij wijze van spreke in een middagje nagemaakt worden en dat zal er voor zorgen dat de wachtlijst een stuk korter wordt. Dat is tevens goed nieuws voor mensen die dringende vervanging nodig hebben maar hier al helemaal niet voor in aanmerking komen zoals mensen in derdewereld landen. Mensen die de dupe zijn geworden van oorlog en geweld kunnen met het 3D printen ook hun ledematen vervangen zodat ze hopelijk minder pijn hoeven te lijden. Nu is het maar te hopen dat hulporganisaties zoals het rode kruis binnenkort het 3D printen gaan gebruiken zodat iedereen in de wereld hier de vruchten van kan gaan plukken. Neem contact op!

http://www.llowlab.nl/