Electronica en Computers

Manieren van communiceren tijdens het paardrijden

Add-link

Bij de aanschaf van een instructieset is het heel belangrijk dat je goed nadenkt over wat de precieze vorm van gebruik zal zijn. Je wil dan ook een professionele communicatieset en geen instructieset paardrijden aliexpress. Ben je van plan de set te gebruiken om les te geven? Voor plezierritjes? Voor wedstrijden, of als jurylid? Als je voor jezelf hebt bepaald voor welke situatie(s) je instructieset gebruikt zal worden, dan is het gemakkelijker om een keuze te maken. Je kunt dan een beter overwogen keuze maken voor een enkele of duo set. Je moet ook afwegen hoeveel bereik je nodig hebt. Een ander belangrijk punt is het belang van tweerichtingscommunicatie. Moet de ruiter alleen de instructeur kunnen horen, of is het belangrijk dat de ruiter ook iets terug kan zeggen? Verder is het raadzaam je in te lezen over de verschillende merken instructiesets.

De AXIWI instructiesets
Zoals hierboven kort vermeld, is het belangrijk dat je de verschillende merken instructiesets bekijkt. Een voorbeeld van een geweldig merk voor zulke communicatiesets is het AXIWI Equestrian draadloze oefensysteem. Dit merk biedt een enorme verscheidenheid aan instructiesets, voor elk gebruik. Op de webwinkel geven ze aan dat ze instructiesets verkopen voor elke ruiter, van professioneel, tot plezierruiter. Ook zijn deze instructiesets enorm goed aangeschreven en scherp geprijsd!

Tips voor het gebruik van een instructieset
Om je niet in het diepe te gooien, hebben we ook een paar handige tips voor het gebruik van instructiesets;
1. Zorg ervoor dat de instructiesets steeds voldoende opgeladen zijn. De meeste sets gaan ongeveer 10 uur mee. Laad de sets op voor ze helemaal leeg zijn. Zo blijft de batterij goed werken.
2. Test de instructieset een tijdje voor je op het paard stapt. Zo kun je voorkomen dat de verbinding tijdens de les niet goed werkt. Een goed begin is het halve werk!
3. Lees je in over de verschillende merken voordat je een instructieset koopt. Helaas zijn er veel mindere merken op de markt, die niet aan te bevelen zijn.
4. Bespreek goed als ruiter en instructeur / jurylid / toehoorder hoe er gecommuniceerd zal worden. Dit voorkomt (letterlijk) miscommunicatie en onnodige irritatie.

Laserprinter kopen? Neem dan de volgende punten even door

Add-link

Je bent erover uit dat je een laserprinter gaat kopen. Ze printen snel en je hebt vaak veel opties. Ook zijn ze in verhouding met andere printers redelijk goedkoop in gebruik, dit is natuurlijk weer mooi meegenomen. Ben jij benieuwd waar je het beste op kunt letten tijdens het uitzoeken van een laserprinter? Lees dan verder!

Single function printer of all-in-one laserprinter? 

Heb jij jouw printer alleen nodig om dingen te printen? Of wil jij ook dingen kunnen scannen, kopiëren en faxen? Wanneer het laatste het geval is, kun je het beste voor een all-in-one-laserprinter van Refurbished Printer te kiezen. Deze printer is vaak wel iets groter, maar daarvoor krijg je meer functionaliteiten terug. 

Toners

Met een volle toner kun je tussen de 1500 en 2200 prints maken. Veel laserprintes worden geleverd met starterkits, dit zijn tonercassettes die maar halfvol zijn. Koop daarom bij jouw nieuwe printer meteen wat extra toner, dan het je niet onverwachts te weinig toner. Er bestaan ook XL-toners, deze zijn ideaal voor wanneer jij van plan bent veel te gaan printen. XL-toners gaan bijna drie keer zo lang mee als de gewone toners. Bij veel winkels zijn de toners zo nu en dan in de aanbieding. Let hier dus op want je kunt hier goed op besparen. 

Wel of niet kiezen voor een wifi printer? 

Met een klein beetje extra budget heb je tegenwoordig een laserprinter die netwerkaansluiting (bedraad) of wifi heeft. Hierdoor kun je de printer delen met het heel huishouden of het hele kantoor. Een wifi-printer plaats je ook makkelijker uit het zicht, zo kun je deze in een kast zetten of in een aparte kamer zodat het er opgeruimd uitziet. 

Extra tips voor de veelgebruikers

Als je de printer heel vaak gaat gebruiken is het slim om te kijken naar printers met een extra grote papierlade zodat je het papier minder vaak hoeft bij te vullen. Ook heb je duplexmodules, hierdoor print de laserprinter dubbelzijdig en bespaar je papier. Dit oogt professioneel en je bespaart papier, kosten en het milieu.

 

Windows 10 Pro

Een Windows 10 Pro licentie is de perfecte keuze voor kleine ondernemingen. De licentie biedt u een uitgebreide functionaliteit en wordt standaard met ingebouwde beveiligingsfuncties geleverd. Hierdoor bent u door de firewall en internetbeveiligingsmaatregelen maximaal beschermd tijdens uw online activiteit. Documenten zoals rekeningnummers, jaarverslagen en doorverkooplijsten blijven veilig voor uw onderneming door Bitlocker en Bitlocker to Go, zodat u zorgeloos kunt blijven ondernemen en u uzelf volledig kunt richten op uw corebusiness. U bent beter beschermd tegen ransomware, malware en virussen en Windows 10 is eenvoudig en flexibel in beheer. Krijg iedere werkdag meer gedaan en bestel de licentie mét aantrekkelijke korting via GuardSoftware.

 

Maak gebruik van gezichtsherkenning en digitaal handschrift

Pc’s met daarop Windows 10 Pro software zijn voorzien van de laatste innovaties. Zo kunt u eenvoudiger inloggen met behulp van gezichtsherkenning of met uw vingerafdruk en werk effectiever door middel van een digitaal handschrift. U ondertekent eenvoudiger documenten, maakt sneller notities en schetsen en navigeert gemakkelijker tussen programma’s. De doorlopende beveiligingsupdates zorgen ervoor dat u continu bent beschermd tegen de nieuwste bedreigingen. Ransomware-aanvallen worden gesignaleerd met Windows Defender en, indien u in het bezit bent van een Office 365-abonnement, herstelt u uw bestanden met één muisklik.

 

Neem voor vragen contact op met de behulpzame en snelle klantenservice

Windows 10 biedt u als ondernemer tal van voordelen. Bent u overtuigd van alle voordelen die de software u te bieden heeft? U bestelt de software eenvoudig en snel en de benodigde licentiecodes worden na het plaatsen van een bestelling naar uw inbox gestuurd. De licenties zijn 100% legaal en u bent verzekerd van een gegarandeerde werking. Meer weten? De behulpzame en snelle klantenservice helpt u 365 dagen per jaar graag verder als u contact opneemt. Installeert u binnenkort Windows 10 op uw apparaten?

https://www.guardsoftware.nl/windows-10-pro.html

De Defisign Life Aed

Add-link

Wat is een AED?
AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Bij een hartstilstand kan dit draagbare apparaat gebruikt worden om het hartritme te herstellen. Wanneer iemand een hartstilstand heeft, staat het hart meestal niet echt stil. Dit lijkt wel vaak zo. Het geval is vaak dat de hartkamers extreem chaotisch en snel worden geprikkeld. Hierdoor trekken de kamer niet meer samen. Het hart moet dan gereset worden. Het apparaat reset het hart door middel van een elektrische schok.

De Defisign AED
Dit apparaat kan dus iemand zijn leven redden. Vaak gaat dit echter om kostbare seconden. De Defisign is ontworpen zodat de gebruiker de elektronen die de schok geven makkelijker te zien zijn. Daarnaast zijn de elektronen al aangesloten. Hiermee wint dit apparaat belangrijke seconden. Dit maakt het apparaat direct gebruiksklaar.

De Defisign geeft door middel van ledlampjes aan wat de stappen zijn om het apparaat te gebruiken op het slachtoffer. Het apparaat geeft verder duidelijk gesproken instructies, in maar liefst 3 talen. Dit maakt het voor ieder persoon een makkelijk te gebruiken apparaat, zelfs als er geen training vooraf is gegaan.

Het is ook van belang dat een AED lang te gebruiken blijft. De Defisign is gemaakt van kwalitatief goed materiaal en hoogwaardige componenten. Verder is er ook een garantietermijn van 10 jaar. Dit is ongewoon vergeleken met andere AED-apparatuur.

Een andere goede Aed is de Zoll Aed Plus klik op de link voor meer informatie.

 

Werken in de Cloud omdat het veilig is en stimuleert

Add-link

De Cloud is een technologische ontwikkeling, maar het is ook veel meer dan dat. De Cloud is iets wat de wijze waarop je werkt veranderd. Maar ook het denken en leven veranderd erdoor. Azure is bijvoorbeeld de publieke Cloud van Microsoft en biedt zo ook heel wat bedrijven voordelen. Zo zijn het voordelen voor het besparen op het onderhoud en worden ook de IT-oplossing voortaan veel sneller dan normaal. Ook zijn er vooraf geen investeringen nodig in bijvoorbeeld de Hardware. Ook als je het hebt over de beveiligingsmaatregelen beschik je daarin over de nieuwste technologieën. Hierdoor is het werken in de Cloud een heel stuk makkelijker.

Waarom is het werken in de Cloud beter?

Als eerste is het belangrijk om te weten dat de Cloud heel veilig is. Het is goed bestand tegen cybercriminaliteit en dat is een belangrijk punt. Je hebt zo een veel betere controle over al je data. Ook stimuleert zo een Cloud heel wat vooruitgang. Snelheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke punten en daarom is het werken in de Cloud hierdoor veel aantrekkelijker en beter. Ook heb je door Cloud en veel beter inzicht en een veel betere focus. Zo zijn IT-afdelingen meestal heel wat tijd kwijt aan onderhoud, updates en beveiliging. Met behulp van de Cloud is dat niet meer nodig.

Abonnement voor gamen, films en televisie met de Xbox

Add-link

Als online gamen een grote hobby van je is en je de beschikking hebt over een Xbox 360 of een Xbox One dan is het zeker verstandig daar een goed en origineel abonnement bij af te sluiten. Dit hoeft niet duur te zijn want je kunt ook kiezen voor een Xbox Live gold 12 maanden goedkoopste als je bij GameKeyDiscounter.nl kijkt. Zij bieden abonnementen met een verschillende geldigheid aan waaronder die voor de Xbox Live gold 12 maanden.

 

Spelen met andere gamers

Een dergelijk abonnement zorgt er voor dat je een jaar lang kunt gamen met je vrienden, ook als zij ergens anders zijn. Je speelt de games online dus je kunt ze met iedereen waar dan ook ter wereld spelen. Dit is niet het enige dat je met een dergelijk Microsoft abonnement kunt. Je kunt naast gamen ook luisteren naar muziek of films en televisie kijken, gewoon via je Xbox. Het is maar net wat je zelf het leukste vindt maar het aanbod is uitgebreid te noemen.

 

Aanschaffen met korting

Als je ervoor kiest dit abonnement bij GameKeyDiscounter.nl te bestellen betaal je daarvoor nooit de hoofdprijs. Zij bieden je een voordelig abonnement waarmee je meteen aan de slag kunt als je bestelling afgerond is. Je krijgt een geldige en originele code op je scherm te zien en via de mail gestuurd zodat je meteen met gamen kunt beginnen.

 

Refurbished mobiele telefoons

Add-link

Een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen kan soms wat aan de dure kant zijn. Als een nieuwe telefoon aanschaffen te duur voor je is kun je natuurlijk ook via tweedehands winkels zoals Marktplaats een mobiele telefoon kopen. Sommige gebruikers vonden de mobiele telefoon toch niet zo fijn en verkopen die het liefst via zulke winkels door aan iemand anders. Het nadeel voor de koper is dat je niet precies weet waarom deze gebruiker de mobiele telefoon weg doet. Het kan een vrij oud en al redelijk traag toestel zijn. Misschien zitten er krassen op of heeft de verkoper het toestel eens laten vallen. Als koper wil je uiteraard een toestel kopen wat nog naar behoren werkt en die het liefst geen gebruikssporen bevatten

 

Als een nieuwe mobiele telefoon dus te duur is, en een toestel via een tweedehands winkel te riskant voor je is, kun je een zogenoemde refurbished toestel aanschaffen. Mensen die een refurbished mobiele telefoon aanschaffen hebben daar verschillende redenen voor. Bijvoorbeeld om graag bij hun oude en vertrouwde model te willen blijven, de batterij werkt niet meer zo goed, of omdat hun huidige toestel te traag is geworden of gewoon kapot is.

 

Een refurbished toestel is een toestel wat ooit door een klant is besteld, maar uiteindelijk is teruggestuurd. Dit kan door allerlei redenen zijn gedaan. Misschien was het toestel toch te duur, of had de mobiel een klein mankement. Bijna alle merken zijn er wel in een refurbished variant te koop. Neem bijvoorbeeld de iPhone 6 refurbished. iPhones zijn normaal aan een de prijzige kant. Een refurbished toestel zal dan in kosten schelen. Ook de ipad mini refurbished, een snelle en nieuwe versie van de laatste iPad’s, is als een refurbished variant een stuk goedkoper dan een nieuw toestel. Bij refurbished iPhones is de batterij altijd nog erg goed, wordt de mobiele telefoon snel bezorgd en zit er ook nog garantie op. Vaak kun je een refurbished mobiele telefoon ook weer terugsturen als je er toch niet tevreden op bent.

http://e-conomy.nl

De laatste ontwikkelingen van de 3d pen in 2017

Add-link

De 3d pen heeft ook in België een enorme groei veroorzaakt. Veel kinderen hebben momenteel wel een 3d pen in de la liggen die ze gebruiken om hun eigen 3d tekeningen te maken. Met de toename van 3D stencils die overal op internet worden verspreid is het voor kinderen mogelijk geworden om ontwerpen te maken of zelf te delen. Pinterest en YouTube zijn bekende kanalen waar complete communities wereldwijd die met de 3d pen ervaringen uitwisselen. Ben je nieuw met de 3d pen dan zul je vaak hier ook de benodigde informatie vinden maar vooral ook inspiratie voor de ontwerpen die je met een 3d pen kunt tekenen.

Verschillende soorten ontwerpen

We zien eigenlijk van alles voorbijkomen als we ons verdiepen in de 3d pen. Natuurlijk hebben we het hierbij over de verschillende ontwerpen die met verschillende soorten van 3d pennen en filamenten worden gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een zelf geschreven tekst ziet dan is dit vaak gemaakt met een ABS filament en een derde generatie 3d pen. Niet voor een ieder natuurlijk direct te zien maar de mogelijkheden van de 3d pennen nemen natuurlijk enorm toe waardoor de ontwerpen ook steeds mooier worden.

Welke 3d pen is nu goed

Een 3d pen is er in verschillende uitvoeringen maar beneden de 100 euro zijn er zeker hele goede 3d penen te vinden. Wanneer je wilt beginnen met een eenvoudige 3d pen hoef je echt niet direct de nieuwste 3doodler aan te schaffen die nog best wel duur is. Integendeel er zijn veel betere alternatieven voor scherpere prijzen. Voor een goed overzicht van alle 3d pennen en de onderlinge verschillen kun je het beste even een kijkje nemen bij de website van goedkope3dpen.be. Hier vindt je van de eerste generatie 3d pennen tot de laatste moderne vijfde generatie 3d pennen voor een scherpe prijs.

https://www.goedkope3dpen.be

Kinderfeestje met de 3d pen

Add-link

Als je 5 kinderen hebt zoals ik, dan is een kinderfeestje een makkie zal je denken. Nou, niets is minder waar. Het valt niet mee elke keer weer iets origineels te bedenken waar je alle kinderen ook een plezier mee doet. Tot ik laatst een perfect idee kreeg. Vorig jaar heb ik een van mijn kinderen een 3d pen cadeau gedaan. Dat was zo’n hit, dat nu al mijn kinderen zo’n pen hebben. Er wordt hier heel wat af getekend, want ze vinden het stuk voor stuk geweldig. Dus, als al mijn kinderen het leuk vinden, waarom dan de andere kinderen niet?

Trots op je werkstukje

Middelste zoon werd 11. Ik had 5 pennen. Ahum, eigenlijk 6 want ik heb er inmiddels ook een. Twee vriendjes hadden er ook een die ik kon lenen, dus in totaal had ik er 8. Precies genoeg voor het kinderfeestje. Mijn zoontje vond het een prachtig idee, maar we moesten wel een plan maken. Want niet alle kinderen hadden al eens eerder met een 3d pen gewerkt. Dus we moesten een opdracht bedenken die voor iedereen te doen was. Dat was niet moeilijk: het werd een bril.

8 Brillen in alle kleuren van de regenboog

Alle pennen konden werken met filament van PLA. Gelukkig, want dat is milieuvriendelijk en stinkt niet zoals ABS doet. Ik had een voorraadje filamenten aangeschaft via de 3d pen stunter. Een pakket bestaande uit 20 kleuren filament op rolletjes van 5 meter. Mij kon dus niets meer gebeuren, er was dus maar liefst 100 meter in huis. Vooraf had ik voor ieder kind een tekening klaarliggen die ze over konden trekken. Eerst het montuur en dan de beide poten. Nadat ze de 3 onderdelen hadden getekend gingen we ze aan elkaar monteren. Aan het eind van de middag ging elk kind met zijn eigen unieke bril naar huis. Het was een hit!