Dieren

Dierenverzekering voor jouw huisdier

Add-link

Een dierenverzekering zorgt ervoor dat jouw huisdier op de beste manier verzekerd is. Het is een hele geruststelling als je weet dat jouw huisdier goed verzekerd is. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan als het gaat om de rekeningen. Onnodig hoge rekeningen voor je huisdier zijn meer niet aan de orde.

Zo kun je je hond of kat onder andere verzekeren voor castratie en sterilisatie, de heupen en elle bogen en mag je zelf kiezen naar welke dierenarts je wilt gaan. Allereerst wil je natuurlijk voorkomen dat er iets gebeurt met je huisdier, maar een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Dat kan voor zowel jouw huisdier als voor jou een lastige periode zijn waarbij je geen extra zorgen wilt hebben. Daarom geeft een verzekering veel opluchting als het gaat om de kosten die je moet betalen voor de nodige behandelingen.

Honden en katten verzekerd
Een goede dierenverzekering is onmisbaar als je een hond of een kat in huis hebt. Je wilt geen risico’s nemen als het gaat om je huisdier. Wanneer je je hond of kat zult verzekeren, dan heb je een uitgebreide basisdekking. De belangrijkste zorg voor jouw huisdier staat daarin vermeld. Daarnaast is de verzekering ook flexibel. Jij mag als baasje zelf bepalen hoe hoog de vergoeding wordt. Zo kan je kiezen om 50%, 70% of 80% van de factuur te laten vergoeden. Hoe meer je zelf betaalt, hoe lager de premie zal zijn en andersom. Ook kan je zelf je eigen risico bepalen. Daarbij kun je kiezen uit 0 euro, 50 euro, 100 euro of 150 euro. Hierbij geldt dat hoe hoger je eigen risico is, hoe lager de maandpremie zal zijn.

Verschillende pakketten, de keuze is aan jou
Je kunt kiezen tussen het Basispakket, het Pluspakket en het Toppakket. Bij het Basispakket wordt 50% van je factuur vergoedt, bij het Pluspakket 70% en bij het Toppakket 80%. De maximale vergoeding per jaar verschilt ook per pakket. De bedragen verschillen behoorlijk, dus het is verstandig om je hier van tevoren in te verdiepen. Bij het Basispakket ontvang je een maximale vergoeding van 1500 euro per jaar, bij het Pluspakket ontvang je een maximale vergoeding van 3000 euro per jaar en bij het Toppakket ontvang je 5000 euro per jaar. Ook kun je naast alle standaardbehandelingen kiezen voor aanvullende verzekeringen zoals een reisverzekering kun je bijvoorbeeld kiezen voor alternatieve therapieën.

Een goed ligbed voor de koe

Add-link

Wat was het weer een spektakel afgelopen zomer, boer zoekt vrouw. Heel Nederland zit dan aan de buis gekluisterd om te kijken hoe de boeren hun dieren verzorgen en tegelijkertijd op date zijn met een aantal vrouwen op de boerderij. De welzijn van de dieren is natuurlijk heel belangrijk voor de boeren en voor de productie van voedsel. Neem bijvoorbeeld de koeien, die goed zijn voor de vleesproductie en voed de zuivelproducten. Als de koeien tevreden zijn en zich goed voelen dan zal de productie ook hoger zijn en van betere kwaliteit. Weet je als boer niet goed hoe je de boerderij op zo’n manier moet inrichten dat de productie het meest effectief zal zijn, dan kun je er altijd voor kiezen om agrarisch advies aan te vragen. Dit advies kan bestaan uit het indelen van de stal op een zo efficient mogelijke manier en de eisen die het vee verwacht van de boer. Neem bijvoorbeeld het aanleggen van een pack mat. Dit is een stabiele ondermatras op de bodem van de stal. Er zit een speciale topcover aan de bovenzijde wat zorgt voor zachtheid maar ook tegelijkertijd weer voor stevigheid. Deze pack mat wordt meestal laag in de ondergrond geplaatst en er wordt een laag zand of ander strooisel van 6 tot 8 centimeter diep overheen geplaatst. Hierdoor wordt er voorkomen dat de koeien en ook ander vee kuilen gaan graven in hun ondergrond waardoor er zand of ander strooisel in het mest terecht komt. Want nest is ook heel belangrijk. Met mest wordt weer vruchtbare grond gemaakt. Het is een echt natuurproduct. Het andere voordel van de pack mat is dat de ligplaatsen in de stal veel schoner zullen blijven. Het ligbed van de koe zal niet doorzakken zodra de koe erop gaat liggen. De pack mat of matras, zoals je het ook kan zien zorgt voor de stevigheid van het ligbed.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/

Honden artikelen

Add-link

Verzamel ze allemaal: de funky honden sjaals voor uw trouwe viervoeter; van stoere boerenbont tot elegant panter-motief! Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe hippe honden artikelen‘s in vele kleuren en ontwerpen. Ze zijn met liefde gemaakt en van uitstekende kwaliteit! Uw hond steelt de show met deze bijzondere honden halsdoeken! Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons de nieuwe artikelen, acties en aanbiedingen! Like ons en ontvang maar liefst 5% korting! Bestel veilig en snel via iDeal, PayPal, MisterCash of Sofort. Leuk om cadeau te krijgen en te geven. We pakken ‘m mooi voor u in! GRATIS verzending binnen heel Europa. Kom snel eens een kijkje nemen in onze nieuwe webshop en laat je verrassen! 

http://www.funky-dogs.com