Dienstverlening

Maak gebruik van TENS als pijnbestrijding tijdens de bevalling

Elke bevalling gaat gepaard met weeën. Hoe heftig de weeën worden is bij iedereen anders en is niet van te voren te voorspellen. Het verlichten van de pijn van de weeën kan op meerdere manieren. De meest bekende, medicamenteuze manieren zijn onder andere de ruggenprik, het pijnpompje en lachgas. Van deze methoden van pijnbestrijding kan alleen gebruik gemaakt worden bij een bevalling in het ziekenhuis, er moet bij deze vormen van pijnbestrijding namelijk altijd een arts aanwezig zijn die de moeder en baby in de gaten houdt op eventuele bijwerkingen door de pijnstilling.

Een andere en niet medicamenteuze manier waarop je de pijn van de weeën sterk kan verminderen is met TENS. Deze pijn bestrijdende methode kan ook thuis gebruikt worden. Verschillende TENS apparaten zijn te koop maar je kan ook TENS huren voor de bevalling bij MaMMaTENS. Het TENS apparaat is per dag te huur, maar ook voor een periode van 6 weken. Dan heb je zeker weten het TENS apparaat in huis wanneer de bevalling zich aandient.

De pijn van weeën wordt onderschept door TENS

De TENS apparaten werken met elektroden. Deze elektroden zijn plakkertjes/pleisters met een draadje eraan welke is verbonden met het TENS apparaat. De elektroden plak je op je onderrug. Door de elektroden worden, door de huid heen, kleine stroomstootjes gegeven vanuit het TENS apparaat. Deze stroomstootjes worden als een kleine tinteling ervaren en doen absoluut geen pijn.

Doordat de zenuwbanen door de stroomstootjes een elektrische prikkeling krijgen, kunnen aan de hersenen de pijnsignalen minder goed doorgegeven worden. Ook stimuleren de stroomstootjes de aanmaak van endorfine, de natuurlijke pijnstiller. Bij pijnbestrijding met TENS is er geen sprake van bijwerkingen, wat dus bij andere manieren van pijnbestrijding in het ziekenhuis wel het geval kan zijn. Het gebruik van TENS is totaal ongevaarlijk voor jou en de baby.  

Klein en handzaam apparaat

Wanneer je TENS gebruikt hoef je niet op bed te blijven liggen en je zit ook niet vast via bedrading aan grote apparaten. Het TENS apparaat is klein en handzaam, waardoor je tijdens een behandeling gewoon kunt rondlopen of van houding of positie kunt veranderen. Ook is het TENS apparaat makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld in de vluchttas wanneer je in het ziekenhuis gaat bevallen.

Veel zorgverzekeringen geven bij een aanvullende verzekering op het TENS apparaat een vergoeding. Op de website van MaMMaTENS kan je in een duidelijk overzicht bekijken hoe de vergoeding op TENS bij jouw zorgverzekering eruit ziet.

https://www.mammatens.nl/

Klop bij Kewodak aan voor werkzaamheden aan uw platte en licht hellende dak

Wanneer u een dakdekker in Hoofddorp nodig heeft is Kewodak een betrouwbare partner voor u. Voor alle werkzaamheden rondom platte en licht hellende daken kunt u bij ons aankloppen. Onze ervaring is in alle bescheidenheid zeer ruim te noemen. Dakdekkerbedrijf Kewodak bestaat al een zeer lange tijd, inmiddels al meer dan 35 jaar. Platte en licht hellende daken hebben dan ook geen enkel geheim meer voor ons. Met ons haalt u dus zeer veel kennis, expertise en ervaring in huis!

Wilt u uw dak laten renoveren, repareren. onderhouden, verbouwen, bedekken of verduurzamen? Dit kunnen wij allemaal realiseren voor u. Wij voeren onze werkzaamheden uit op de daken van woonhuizen, bedrijven en complexen van Verenigingen van Eigenaren. Van kleine tot grote projecten, wij gaan graag voor u aan de slag en klimmen met alle plezier een dak op.

Lekkages, wij verhelpen en voorkomen ze

Een veel voorkomend probleem waar wij regelmatig voor gebeld worden is een lekkage aan het dak. Zeker platte daken met een groot oppervlak, zoals van een bedrijfspand, schoolgebouw of appartementencomplex, zijn extra vatbaar voor lekkages.

Meestal worden lekkages aan het dak tijdens een pittige regenbui of sneeuwval opgemerkt. Het water kan uit het plafond komen druipen of langs de muren naar beneden komen. Maar schade door een lekkage kan ook geleidelijk gaan, zoals bijvoorbeeld een steeds groter wordende vochtplek bij het plafond of de muur, loslatend behang, vochtige plekken in de vloerbedekking of nat wordende draagbalken. Wanneer een lekkage ontdekt wordt is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een lekkage voorkomen is natuurlijk het allerbeste.

Lekkages worden vaak veroorzaakt door een ophoping van vuil, zoals bladeren, takken en mos. Het vuil zorgt voor een verstopte waterafvoer waardoor het water op het dak niet meer via de normale weg het dak af kan. Het water vindt vanzelf wel een klein gaatje of een opstaande dakrand waar het vervolgens via naar beneden kan. Alleen is dit nu juist de weg waar u het water niet wilt hebben. Laat uw dak daarom eens per jaar door ons onderhouden en schoonmaken. Goed onderhoud aan een plat dak voorkomt een hoop ellende!

 

https://www.kewodak.nl/

Letselschade advocaat Scheveningen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en in sommige gevallen wordt het veroorzaakt door iemand anders. Als u hieraan lichamelijk letsel overhoudt, dan kan dit grote gevolgen hebben voor uw dagelijks functioneren. Daarnaast komen er vaak kosten bij kijken, zowel voor de geleden schade als voor uw toekomstige situatie. De kosten kunnen berekend worden door een letselschade advocaat en geclaimd worden bij de tegenpartij. Thomas van Dijk is een ervaren letselschade advocaat Scheveningen. Hij helpt slachtoffers om de kosten als gevolg van het ongeval vergoed te krijgen en hun leven weer op de rails te krijgen.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Een letselschade advocaat staat klaar voor slachtoffers van verschillende soorten ongevallen. Bij Van Dijk kunt u terecht als u letsel heeft opgelopen als gevolg van een verkeersongeval, een medische fout of een ongeval op de werkvloer. Daarnaast biedt letselschade advocaat Van Dijk juridische steun aan mensen die een whiplash hebben opgelopen. Deze aandoening kan uw leven zeer negatief beïnvloeden, maar wordt niet altijd erkend. In dit geval kan Thomas van Dijk ervoor zorgen dat u toch de gewenste schadevergoeding ontvangt. Samen met zijn collega’s beschikt hij over alle kennis die hiervoor nodig is.

LSA advocaat Van Dijk

Heeft u een ingewikkelde zaak waarvoor een ervaren letselschade advocaat nodig is? Dan kunt u het beste kiezen voor een LSA advocaat. Niet elke letselschade advocaat mag zichzelf een LSA advocaat noemen. Er moet aan een aantal belangrijke eisen worden voldaan, zoals een bepaalde hoeveelheid ervaring en de juiste opleidingen. Ook volgt een LSA advocaat regelmatig bijscholing. LSA advocaten zijn aangesloten bij de vereniging van letselschade advocaten. Dit geldt ook voor Thomas van Dijk. Wilt u weten wat hij voor u kan betekenen? Meldt dan uw zaak op de website, of neem contact op.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/

Een bulkverzender kiezen voor uw afval en opslag van grof afval

Heeft u zich ooit afgevraagd of er een grofvuilcontainer in uw stad kan komen? Als dat het geval is, moet u contact opnemen met uw gemeentehuis om te informeren of ze een containerinstallatie laten uitvoeren. De volgende stap zou zijn om informatie op te vragen over hun prijzen en diensten. Zodra u een positieve reactie ontvangt, kunt u al een bezoek van de serviceprovider plannen om hun faciliteiten te inspecteren. Dit is erg handig omdat u al uw vragen en opmerkingen meteen kunt beantwoorden.

 

Als u eenmaal over alle benodigde informatie beschikt, is het gemakkelijker voor u om te beslissen welke dienstverlener u wilt inhuren. Zorg ervoor dat ze gecertificeerd personeel hebben. U kunt ook referenties opvragen bij eerdere klanten. Het is verstandig om naar hun werkportfolio te kijken, zodat u hun vaardigheden gemakkelijk kunt evalueren. Vraag om aanbevelingen van vrienden en collega’s.

 

Wanneer u een serviceprovider kiest, moet u heel precies zijn over wat voor soort bulkafval en / of bulkafval ze zullen meenemen. Sommigen halen het huisvuil weg, anderen zijn gespecialiseerd in het weghalen van bedrijfsafval. Voor de laatste zullen ze aparte vrachtwagens aanbieden om commercieel vastgoed te onderhouden. Zorg ervoor dat de serviceprovider die u kiest, zowel bulkafval als huishoudelijk afval kan verwerken.

 

Een andere belangrijke factor om te overwegen is de prijs.

 

Een goede provider geeft u de best mogelijke deal. Ze moeten ook aanvullende diensten bieden, zoals het opruimen van terreinen, ophalen en laden en lossen, enz. Prijs hoeft niet noodzakelijk de enige overweging te zijn, aangezien kwaliteit altijd telt, maar het moet een aanvulling zijn op de andere factoren die u zou willen overwegen.

 

Misschien wilt u ook online kijken voor enkele aanvullende opties. Veel bedrijven bieden aanvullende diensten aan, waaronder het verwijderen en ophalen van grof afval en recycling. Zorg ervoor dat uw serviceprovider deze aanvullende services kan bieden en dat ze gemakkelijk grotere ladingen kunnen verwerken. Pas op voor degenen die u extra kosten in rekening brengen om uw grofvuil te verwijderen of op te halen.

 

Houd ten slotte rekening met de reputatie van het bedrijf bij het kiezen van uw afvaldienstverlener. Een gerenommeerde aanbieder zou in de loop van de tijd een goed klantenbestand hebben opgebouwd. Hun klantenservice moet altijd gelijk zijn aan die van hun concurrenten. Vraag naar hun klantrelaties en hoe tevreden hun klanten zijn over hun service.

 

Sommige serviceproviders vereisen mogelijk een minimale bestelling of groepsgrootte voordat ze betalen voor het hele project voor het verwijderen van afval. Dit geldt vooral als u grote projecten uitvoert, zoals renovaties aan huizen. Anderen zullen u per kubieke meter in rekening brengen in plaats van het gebruikelijke standaardtarief. Zorg ervoor dat u de prijs van uw afval kent en weet waarin uw afval wordt verpakt. De meeste mensen hebben geen idee wat hun bulkbestelling is en hoeveel ze nodig hebben.

 

Zodra u al deze vereisten heeft vastgesteld, bent u klaar om aan de slag te gaan. Het is het beste om uw project op te splitsen in verschillende afdelingen, zodat de klus sneller en gemakkelijker wordt geklaard. Uw afval- en grofvuilafdeling is verantwoordelijk voor het verzamelen van het grootste deel van uw afval en het transporteren naar de juiste plaats. Afvalvervoer

Klik hier voor de verhuur van afvalcontainers voor uw bedrijf

Schoner dan een schoon geweten

Add-link

Bent u op zoek naar een fijn schoonmaakbedrijf in Egmond? Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Egmond en omstreken in de regio van onder andere Egmond en zijn een uitstekend schoonmaakbedrijf. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Egmond waar u van op aan kunt, met een motivatie om de wereld een stukje schoner te maken? Zoek dan niet verder. Ons schoonmaakbedrijf is al jaren een van de beste bedrijven in de regio en maakt maar al te graag uw woning, bedrijfspand of kantoor schoon. Alleen vorig jaar al maakten we heel veel schoon en dit jaar willen we nog meer schoonmaken! Manifesteer alles waar u naar verlangt, zonder een tijdige stop willen we het niet meer en daarom zijn wij er voor u. 

Schoonmaak ook in de donkere maanden

De meeste mensen maken alleen in de lente schoon. De zogenoemde voorjaarsschoonmaak, dat is niet waar wij bij ons Schoonmaakbedrijf in Egmond in geloven. Bij dit schoonmaakbedrijf in Enschede geloven wij in schoonheid het hele jaar door. Of u nu in de hete zomer toe bent aan een gehele schoonmaak of in de winter, wij schrikken hier niet voor terug. Door ons flexibele en sterke team van professionals zijn wij het hele jaar door beschikbaar als schoonmaakbedrijf in Egmond. Geen klusje te vies voor ons want ons bedrijf is er voor u en al uw hygiëne wensen. 

Schoner kan niet bijna

Ons schoonmaakbedrijf in Egmond staat voor duurzaamheid, ecologisch verantwoord en met een goed gevoel schoon maken. Steeds vaker kiezen wij er voor om afbreekbare, eco vriendelijke schoonmaak producten te gebruiken wanneer dat mogelijk is, niet alleen vriendelijker voor het milieu en voor u en uw lichaam maar ook voor onze planeet. We moeten het immers doen met het zwevende stukje aarde wat we hebben. Er is maar een aarde en dat is onze waarde.

 

Een pvc vloer gaat u laten leggen door dé specialist van Nederland

Een van de grote voordelen van een pvc vloer laten leggen door een specialist, is dat een pvc vloer zeer duurzaam is. De vloeren zijn namelijk slijtvast waardoor u er voor een lange tijd van geniet, zelfs wanneer de pvc vloer zwaar wordt belast. Daarnaast heeft een pvc vloer een mooie, authentieke uitstraling in de stijl die u voor ogen heeft. Heeft u advies nodig over de aankoop? Lees dan verder!

Geniet van uitstekende service bij deze specialist

Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van pvc, dan is PVC-Totaal in Woerden de expert die u moet inschakelen voor het laten leggen van een pvc vloer. Bij deze vloerenspecialist heeft u niet alleen gegarandeerd de meest scherpe prijzen, maar krijgt u ook nog eens uitzonderlijke kwaliteit op het gebied van vloeren. Daarnaast heeft u dus de mogelijkheid om zelf de vloer te leggen, maar u kunt hier ook dé specialist op het gebied van pvc voor inschakelen om de pvc vloer te laten leggen. Dan geniet u van een snelle levering en installatie. Dankzij het persoonlijke contact weet u precies waar u aan toe bent en wat u mag verwachten van de deskundige medewerkers bij PVC-Totaal.

Wacht niet langer en neem contact op voor een nieuwe vloer

Bent u eraan uit en wilt u een specialist op het gebied van pvc inschakelen om een pvc vloer te laten leggen in uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan zeker contact op met PVC-Totaal uit Woerden, dé specialist op het gebied van pvc vloeren en meer. In de showroom heeft u bovendien de mogelijkheid om verschillende pvc vloeren te bewonderen, zodat u er zeker een kiest die bij uw interieurstijl past. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze vloerexperts om alles te weten te komen over de mogelijkheden van het laten leggen van een pvc vloer door dé specialist.

Vind een bedrijf voor uw radiateur reparatie of -revisie

Add-link

Na een lange tijd intensief gebruik, kan het zijn dat uw radiateur aan reparatie of revisie toe is. Hoewel u ervoor kunt kiezen dit zelf uit te voeren, is het vaak verstandiger om dit aan een professional over te laten, zoals TvN Radiateuren uit Kloetinge, provincie Zeeland. Dit kan op de lange termijn namelijk veel tijd en kosten schelen en daarbij kunt u er dan ook vanuit gaan dat de radiateur weer zo goed als nieuw wordt. Meer weten? Lees dan verder. 

Waarom is het verstandig om deze klus aan een professional over te laten?

De radiateur is een belangrijk deel van de auto. Het zorgt ervoor dat het koelsysteem optimaal werkt en de motor niet oververhit raakt. Daarom is het ook zo belangrijk dat u direct naar de garage in Zeeland gaat om de radiateur aan reparatie te onderwerpen wanneer het waarschuwingslampje op uw dashboard gaat branden. Het is niet verstandig deze klus zelf uit te voeren. Vooral in nieuwere auto’s zijn de ruimtes onder de motorkap namelijk erg klein, waardoor er veel speciaal gereedschap nodig is voor de reparatie. Bovendien kan het kleinste foutje tot grote schade leiden. 

Wat kunt u wel doen?

Hoewel het dus niet verstandig is voor uw radiateur zelf de reparatie uit te voeren, kunt er door middel van regelmatig onderhoud wel voor zorgen dat toekomstige reparaties niet nodig zullen zijn. Door bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd het peil van uw koelvloeistof te checken, zorgt u ervoor dat de motor altijd soepel blijft draaien. Daarbij kan het ook helpen om insecten van de radiateur te verwijderen. Zo maakt u het makkelijker om de wind de radiateur binnen te laten komen. Pas bij het schrobben wel op dat u dit niet te hard doet. Dat kan namelijk een lek veroorzaken en dan bent u nog verder van huis.

Hoe realiseer je een onbemande receptie?

Add-link

Veel ondernemingen beschikken over een receptie, waar de receptionist bezoekers aanmeldt voor hun afspraken. Denk maar eens aan de tandarts, orthodontist of een grote onderneming, waar het van belang is dat je je aan de balie meldt voor een geplande afspraak. De receptionist controleert vervolgens de afspraakgegevens en geeft door welke klanten of bezoekers zitten te wachten in de wachtkamer. Vroeger gebeurde dit proces volgens papieren dossiers, die volstonden met allerlei afspraakgegevens en persoonsgegevens. Echter, dit is een tijdrovend proces en leek lastig te systematiseren tot nu. DigiReceptie heeft namelijk bezoekersregistratie software ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om de taken van de receptionist te digitaliseren en de receptie zo om te toveren in een digitale receptie.

De onbemande receptie

DigiReceptie is specialist op het gebied van bezoekersregistratiesystemen en -software, waarmee taken van receptionisten geautomatiseerd kunnen worden. Receptionisten plannen namelijk afspraken in voor bezoekers, die vervolgens een uitnodiging voor deze afspraak moeten bevestigen. Deze uitnodiging kan op unieke wijze vormgegeven worden, aangezien het mogelijk is om een routekaart te tonen met de locatie van de onderneming, contactgegevens weer te geven of andere belangrijke zaken in de uitnodiging te vermelden. Vervolgens kan de bezoeker zich op het moment van de afspraak zelf aanmelden, waardoor een Onbemande receptie realiteit wordt.

Meer weten over DigiReceptie?

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de software van DigiReceptie? Schroom dan niet om een kijkje te nemen op de website en meer te lezen over de functies van de software voor verschillende organisaties, zoals verzorgingstehuizen, bedrijven en events. De experts helpen u graag een handje bij het uitvogelen van alle mogelijkheden en kunnen u meer uitleg geven over bepaalde functies. Hebt u dus nog specifieke vragen of wilt u ergens meer informatie over ontvangen? In dat geval staan de werknemers van DigiReceptie open om u van dienst te zijn.

https://www.economy.nl

De Naambordensite verkoopt ijzersterke naamborden

Wilt u graag een naamplaat naast de voordeur die super goed bestand is tegen verschillende weersinvloeden, zodat u er jarenlang niet naar om hoeft te kijken? Dan zou u kunnen gaan voor een acrylaat naambord.

Acrylaat, vaak beter bekend als plexiglas, is een soort kunststof met meerdere positieve kenmerken. Acrylaat is een ijzersterk materiaal dat zeer licht is. Het is bestand tegen nattigheid, hitte, kou en zonlicht. Acrylaat is van nature doorzichtig en helder. Tegenwoordig kan een acrylaat naambord ook in een kleurtje gemaakt worden. De tekst wordt op het naambord gegraveerd en in de gewenste kleur gelakt. Met een acrylaat naambord kunt u gegarandeerd voor lange tijd genieten van een prachtig naambord aan uw woning.

Online webshop met een zeer ruime collectie naamborden

Acrylaat naamborden zijn in alle maten en soorten te bestellen bij De Naambordensite. Deze online webshop staat al jaren op nummer 1 als grootste winkel in naamborden binnen Nederland en België. De keuze in naamborden is dan ook enorm. Werkelijk iedereen kan hier een naambord naar zijn of haar persoonlijke wens vinden. Naast het feit dat De Naambordensite de grootste webshop in naamborden is, kennen ze ook nog eens een super goede service. Ze zijn zeer klantgericht en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Kunt u net dat ene naambordje waar u naar op zoek bent niet vinden op de site? Tijdens kantooruren kunt u De Naambordensite telefonisch bereiken en aan een van de medewerkers uw vraag stellen. Of uw wens nu een afwijkende afmeting, kleur of vorm is, er wordt alles aan gedaan om uw wens in vervulling te laten gaan.

De meeste naamborden worden door De Naambordensite gratis verzonden binnen Nederland. De levertijd van bijna alle naamborden ligt tussen de 2 en 5 werkdagen, voor handgemaakte naamborden is de levertijd natuurlijk wat langer.

Naast complete naamborden ook losse huisnummerbordjes

Wilt u liever geen compleet naambord maar zoekt u een leuk bordje met alleen een huisnummer? Losse bordjes met huisnummers worden ook aangeboden in de online webshop van De Naambordensite.

Neem zeker eens een kijkje op de website en vind het perfecte bordje!

https://www.denaambordensite.nl/

Ga speeddaten en ontmoet wellicht de liefde van je leven!

Woon jij in het gezellige Brabant en heb je het lekker voor elkaar? Eigen woonruimte, een leuke baan en fijne vrienden? Maar is je plaatje nog net niet compleet omdat je jouw prins op het witte paard nog niet gevonden hebt? Wie weet ontmoet je jouw ware wel tijdens een avondje speeddaten!

Search4Love organiseert leuke, gezellige en laagdrempelige speeddate avonden in Brabant. Zo kan je onder andere gaan speeddaten in Eindhoven. Wij houden speeddate avonden voor iedereen die single is. We hebben aparte avonden voor hetero’s, lesbiennes en homo’s. Ook zijn onze speeddate avonden geschikt voor alle leeftijden. De leeftijdscategorieën zijn als volgt ingedeeld:

  • Singles tussen 20 en 35 jaar
  • Singles tussen 30 en 45 jaar
  • Singles tussen 40 en 55 jaar
  • Singles tussen 50 en 65 jaar

Het grote voordeel van speeddaten met Search4Love is dat je lekker veel singles ontmoet, tot wel 15 per avond! Onze goed georganiseerde avonden worden begeleid door een host of hostess, die jou op elk moment dat je wilt kunnen helpen tijdens je dates. Dus loop je even vast of weet je niet meer wat voor vragen je kan stellen? Geen zorgen, de host of hostess komt jou uit de brand helpen!

Goed georganiseerde avond

Tijdens het daten wordt je goed door ons verzorgd. Je krijgt tussendoor heerlijke hapjes en aan het begin van de avond krijg je een welkomstdrankje. Je ontvangt een speeddate kaart en je plekje van die avond wordt je aangewezen.

Elk ‘afspraakje’ met je date duurt 4 minuten. Dat is niet erg lang, maar lang genoeg om te ontdekken of je een klik voelt met degene die op dat moment tegenover jou zit. Benut je tijd het beste door goede vragen te stellen. Voordat de avond begint zou je alvast kunnen nadenken wat jij zou willen weten van je dates.

Na elke date vul je op de speeddate kaart in of je die desbetreffende date leuk vond of juist niet. Wanneer jullie allebei bij elkaar hebben ingevuld dat je elkaar leuk vond zijn jullie een match.

Speeddaten door het hele land

Naast Eindhoven kan je bij Search4Love ook op speeddate in Breda, Tilburg en Den Bosch. Wil je buiten Brabant speeddaten? Ook dat kan, wij houden speeddate avonden door het hele land!

 

https://www.search4love.nl/